Jump to content

minim

Medlemmer
 • Content Count

  1871
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

343 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joda den er helt topp i bruk og ting flyter. Jeg føler bare det er helt bortkastet på en telefon. Kunne heller fått mer batteritid Men nå skal det sies at her får man jo markedets beste batteritid OG 120Hz så en har gjerne ingenting å klage på. Å spille på pc med 60Hz etter å ha brukt høyere er helt grufullt og da føles det som at alt hakke, men på mobilen i en browser.. meh.. Kan se den. Jeg bestilte deksel sammen med telefon og bruker glass beskytter fra 12pro siden jeg hadde liggende så den er beskyttet fra første stund. Ja det er jo en fin greie, men det er bare så unødvendig. Men som nevnt over her får man det jo uten at det går på kompromiss med batteritiden som på andre telefoner så det gjør vel strengt tatt ingenting.
 2. Hva synst du om proen?
 3. Spigen har brukt å være bra, men etter jeg prøvde Apple sine så har jeg bare bestilt der. Liker godt silikon dekselet de har, men mulig det blir et i lær neste gang for å ha prøvd det.
 4. Digg telefon som forventet. Første jeg tenker er herre… for en gimmick dette 120Hz greiene er. Skjermen er fin den, men absolutt ikke noe spesielt i forhold til 12pro. Da blir det knotting på telefon i kveld
 5. Ring Dhl å hør om du kan få den levert til servicepunkt kjappere om du gidder å kjøre. Jeg ringte inn å booket om min til et hentepunkt 10min kjøring unna meg siden de kun leverer her fredager. Jeg hadde opprinnelig levering 1.okt, men når jeg endret hentested fikk jeg levering mandag 27., men fikk hentekode nå så sa er den fremme alt.
 6. Min hadde der samme. fikk hentekode nå
 7. Det var jo noen som foreslå at man kunne begynne å sende søpla i Oslo med postnord da det var så store problemer der med søppeltømming. Da mente de store mengder ville forsvinne 🤣
 8. DHL express ser ut til å levere varene igjen. Telefonen gikk fra Nederland i går til Brussel ved midnatt. En stopp i Danmark i Dag tidlig lik ruten dekselet hadde. Får fortsatt estimert levering mandag så det kan vel være skjær i sjøen enda, men det ser ut som det er muligheter for at den dukker opp i dag handlet fra Apple 14:20ca.
 9. ikke om man er utenom "postens kjerneområde" da går det gjerne mer og koster 600kr. Postens kjerneområde er stortsett ring 2 i oslo virker det som 😛
 10. Jeg bestilte rett fra Apple klokken 14:20. Prøvde deseperat fra 14:00 Den går fra Nederland i dag så regner med jeg kan hente den i Byen i morgen om jeg gidder Å kjøre inn eller hente den på lokalbutikken mandag. Bruker ikke å ta mer enn en natt fra Nederland og hit med Dhl.
 11. Der tikket den inn og levering er booket om til service punkt i byen så da krysser jeg fingra for å få den før helgen med litt flaks Alltid like gøy!
 12. Jeg fikk også utsendings bekreftelse nå, men fikk ikke sporingslink på noe annet enn dekselet som ble sendt forrige uke å skal være fremme i morgen. Fikk du sporing også? Begynner å øyne håp for å få den i morgen
 13. Jeg bestilte der, men har ikke fått sporing enda. Noen andre som har fått? Jeg prøvde å få igjennom min bestilling 14:00, men den ble vel nesten 14:20 før jeg Fikk den igjennom pga trøbbel med bestilling på siden deres. Hos meg står det forventet levering 1okt, men tror det er pga Dhl som bare kjører ut hit fredager så regner med å få plukke den opp før dersom den sendes fra Apple i dag.
 14. Med Dhl express så kommer den kjapt frem uansett. sendes den i morgen fra Nederland så dukker den opp på nærmeste Dhl terminal fredag vil jeg tro.
 15. som jeg sa.. helt naturlig når gammel hardware kjører nyere software med mer features og som er designet primært for nyere HW. Jeg vil heller påstå at dette er positivt. Med apple får man iOS 15 samtidig som alle andre helt splitter nye iphones selv på en gammel telefon. De fleste android telefoner er heldige om de får 1-2 store oppdateringer om i det hele tatt noen. Oftest er det månedsvis etter google slipper sine også. edit, og husk dette er en 6 år gammel telefon (launch 2015). En android telefon på den alderen kan gjerne ikke kjøre alle apps lenger fordi den ikke kan oppdatere android ^^
×
×
 • Create New...