Jump to content

minim

Medlemmer
 • Content Count

  1158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

205 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. minim

  Huawei P40 Pro

  At forskjellen gjerne ikke er så stor mellom ulike mobil os. Det er såpass lukket og låst til Google at USA kan gjøre dette. Hadde det vært åpent å mer som mange Linux distroer er så kunne USA tatt seg en bolle. Google økosystemet er neimen ikke så ulikt lukkede Apple når alt kommer til alt og det er jo essensielt å ha med skal en kjøre android.
 2. minim

  Huawei P40 Pro

  Puh enda godt Android/google er så åpent og fritt 🤣
 3. minim

  Huawei P40 Pro

  Kunne virkelig tenkt meg en P40 pro+, men når de har tatt av med prisene og ikke lanserer + utgaven før sommeren tror jeg det utgår. Kjøpte p30 pro ved lansering i fjor og mener jeg ga 8k den gang. Nå har jo dollaren gått i dass så mye av økningen er vel der. Litt komisk med at android som skal fremstå så åpent stenger ute produsenter fra økosystemet sitt også. Ja jeg er klar over at det ikke er så sort/hvit, men poenget er der uansett..
 4. minim

  Huawei P40 Pro

  Var det ikke bare å installere dem da? Trodde det var mest en formalitet at de ikke var installert fra fabrikk, men jeg har ikke satt meg inn i det ^^
 5. minim

  Huawei P40 Pro

  "Depth kamera på fronten" Så vi får kanskje ansiktsopplåsning like Mate 20 pro på denne også? Da Håper jeg de får lansert den i norge
 6. Ikke at det hjelper mot Talkmore, men har du sjekket om innboforsikringen eller reiseforsikringen din dekker dette? Min dekket knust iPhone nå med 1k egenandel. Mener den også dekket tap av tlf. Reiseforsikringen dekker det når jeg er på reise. Ekstraforsikringen til mobilselskapene er i mange tilfeller ikke nødvendig om en har greie innbo/reiseforsikringer fra før.
 7. Fordi imessage bruker nett og ikke mobilnett. Du kan dobbelttappe med en finger på skjermen så våkner den, men utenom det er det ikke mulig nei.
 8. Norsk på iOS siden Siri og alt virker greit på norsk. Engelsk på android siden ikke engang ok Google virker på norsk og oversettelser er dårligere som nevnt av zanta. Jobber også med software så pcen er på engelsk pga sære problemer som innimellom oppstår på Norsk installasjon. Finner heller ikke alltid frem til alle de rare oversettelsene på ting der
 9. Nå nærmer det seg vel P40 pro lansering. Har et stort håp for at de nå får inn face unlock sensoren fra Mate og ryktet sier flat skjerm noe som lover veldig bra. Spørsmålet er om P40 pro vil bli lansert i Europa eller om det blir som med siste Mate. Noen som har funnet noe håndfast info om dette?
 10. En frognertier. Mange har nok skjermforsikring som bare er en unødvendig kostnad. fra faq: LOfavør Innboforsikring har dekning også for PC, mobil og nettbrett. I tillegg til de normale skadene som brann, vann og tyveri fra boligen har du i tillegg en kaskodekning (uhellsdekning). Dvs. tilfeldig og plutselig fysisk skade på de forsikrede gjenstander. Dvs. typiske uhell, som skade på gjenstander som blir revet ned, velter eller lignende. Denne gjelder også utenfor boligen, men ikke utenfor Norden. Skader som oppstår utenfor bolig er erstatningen begrenset til kr 30 000. Nytt fra 2019 : Inntil 2 skader i ett kalenderår på mobiltelefon og nettbrett kun kr 1000.- i egenandel pr skade. Normalt er egenandelen på slike skader kr 3 000.
 11. Får reddit wibber 🤣
 12. Huawei har låst bootloader nå så det er ikke den beste telefonen å prøve seg på. Du kan sjekke om det er noen tråder på XDA developers der de har kommet lenger i forsøk på å roote den, men jeg har inntrykk av at folk som holder på med slikt velger noe annet enn Huawei nå pga at de leveres låst.
 13. Er det et triks som gjør at off-screen-notes er de samme hver gang en tar ut pennen? Altså at telefonen fungerer som en notatblokk uten at en må lagre eller lete frem notatet igjen? Har prøv litt forskjellig, men ender alltid opp med et nytt notat når jeg tar inn/ut pennen. Det lagres jo automatisk så jeg finner jo igjen det gamle, men 99% av gangene ønsker jeg å fortsette på forrige notat.
 14. Skjønner at jeg har mye å lære her
 15. Er jo ikke alle som kan skryte av snap i over 100mp nedskalert til 2-3 da
×
×
 • Create New...