Jump to content

minim

Medlemmer
 • Content Count

  1350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

228 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kanskje en påminnelse gjør at det blir en litt mindre skråsikker tilnærming neste gang Det virker jo som at problemet er nettopp at ikke noen er på saken..
 2. De sier stort sett det som passer situasjonen og det var der vi prøvde å si. Før en kan si noe om tidshorisont må de lokalisere feilen i det minste. Det virker jo ikke som de er der engang enda og det er jo litt spesielt når buggen går igjen på to så kjente flaggskip. Får håpe det løser seg snart.
 3. Var det ikke du som var så skråsikker på at det var samsung som måtte ordne dette?
 4. Er det normalt at "våken" er aktiv hele tiden? Mener at den ikke var det på huaweien min. Jeg hadde 8timer screen on og 10timer standby I går siden jeg satt mye å prøvde å få den :! $($! _*! %? Assistenten til å virke. Hadde mer batteri igjen også så SOT er veldig bra likevel. Bare at den er "våken" 10timer når den er i standby også. Edit: ser ut som AOD holder den våken. Skal prøve å skru det av for å bekrefte min mistanke.
 5. Jeg foreslår at du får fjernet ørevoksen så tenker jeg google slutter å mase om det også.
 6. Ja kun på opptak. Har ikke prøvd det. Bruker egentlig ikke TVen så har bare fått rapport fra fruen som ikke var like imponert over pfsense som meg Jeg har ikke sjekket. Jeg har skrudd av DHCP på ipv6 i pfsense (tror jeg), men har rett og slett ikke greie på ipv6. Sku gjerne bli kvitt hele greiene siden det bare er uoversiktlig.
 7. noen som opplever stuttering/hakking og pixelerering innimellom under opptak/spole tilbake funksjonen i t-wee? Jeg har ikke hard belastning på brannmuren i det hele tatt og har 500/500 linje så det skal ikke være kapasitetsproblemer. Har massevis av blokkeringer i brannmuren, men det er ikke så godt å se hva som kommer fra t-wee boksen siden ingenting er fra/til den ipen. Jeg har veldig mye IPV6 støy også siden det blokkeres, men går noe t-wee trafikk på ipv6? Skulle hatt mer kunnskap om dette merker jeg
 8. minim

  Huawei P40 Pro

  Er det kommet noen lekkasjer på salgstall på denne? Kan neppe ha slått særlig an uten google tjenester og uten mulighet til root for å komme rundt det. Synd for hwen er rå!
 9. Det har jeg ofte sagt, men da blir man sablet ned stortsett. Helt klart. Er en av grunnene til at jeg bruker Android selv, men jeg evner likevel å se det store bildet.
 10. Ehm vi diskuterte google assistent buggen som oppstår på note20? Hvorfor er ikke det relevant? Jeg har ikke dradd frem ios her siden det er off-topic. Det er vel ikke alle som oppdager problemene da og sikkert ikke alle som bruker assistant engang. Heller ikke alle som får buggen siden det kan være mange ting som henger sammen. Se bare på Google pay buggen på Note20 som kun oppstår dersom man bruker Google pay og har Telenor. De som ikke bruker Google pay vil ikke oppleve buggen. De som har telia vil ikke oppleve buggen. Betyr det da at den ikke er der?
 11. Aner ikke hvorfor det diskuteres engang siden dette ikke er noen ios tråd, men det er høyst relevant å diskutere google assistent buggen på note20. Når vi først sveiper innom temaet så er det ikke tvil om at ting gjennomgående fungerer bedre på ios, men det er en annen sak. Svarer forøvrig fra en Android telefon bare så det er sagt
 12. det kan jo ha noe med at det ligger i Android og ikke hos produsentene. . Denne buggen feks er observert på oneplus, Samsung, xiaomi, Huawei osv. Du ser ikke hvor fanboy-tåpelig den kommentaren er selv? Jeg har dokumentert f. Eks notifikasjons buggen på forumet her. Denne er en gjenganger uansett om det er Huawei, xiaomi eller samsung. Assistant buggen som også kommer på Note20 har jeg også beskrevet bra i detalj samt at mange andre også har problemer med det om man søker litt rundt. Om du ser beskrivelsen over på hvordan den oppleves på Note20 så er det helt identisk med min beskrivelse fra en stund tilbake i tråden jeg lenket til. (kjøper forøvrig kun flaggskip. Aldri hatt low end android tlf)
 13. Så jeg lar kontoen jeg har nå bli værende og logger på en til?
 14. Nei. Kan jeg bruke en annen konto uten å lage masse krøll i oppsettet på telefonen? Har tenkt den tanken også så jeg har slettet det jeg fant av data/"cache" på kontoen uten hell, men kan jo prøve med en helt fresh en også.
 15. Ja og som alle andre i den tråden har jeg prøvd alt som ble foreslått i andre post uten hell. Der var det jo folk på Android 9 og med Huawei, Samsung, xiaomi, Sony osv så derfor startet jeg denne tråden som en mer generell sak siden det ikke er produsentene som har rotet det til her, men trolig Google selv. Urovekkende at buggen har vært til stede så lenge også uten spor til utbedring. Nå var det akkurat en i Note20 tråden som fikk samme problem også.
×
×
 • Create New...