Gå til innhold

minim

Medlemmer
  • Innlegg

    4 156
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

minim vant dagen sist 13. februar 2022

minim hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

minim sine prestasjoner

2,6k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ahh øya er det første en blir blind på
  2. Kan ikke se noe brudd på bildene ihvertfall, men kan godt være andre steder.
  3. Jeg tenker også at dette ikke er noe som dekkes og at du var heldig som fikk EGR problemet dekket. Ting skjer på 10år+ gammel bil og feil som oppstår i ditt eierskap som forrige eier ikke kjente er ikke nødvendigvis en reklamasjon de to første årene i ditt eierskap. Det er ikke nybilgaranti som mange tror Edit: stabstaget ser normalt ut. Har du sett om det kan være en fjær som er knekt en liten del av ringen i enden? Ofte vanskelig å se..
  4. Jeg tenkte ikke helt over bruken du beskrev i forrige svar så det ble litt generelt. Har du prøvd med egnede kjemikalier, kost og spylerslange? Fungerer veldig fint på bordkledning på hus og forsåvidt terrasse også. Jeg har høytrykkspyler, men bruker den ikke på huset. Har prøvd disse billige før og de er helt ubrukelige spør du meg. Man må ha både trykk og vannmengde for å vaske bra og de mangler enten en av delene eller begge. Jeg bruker høytrykk på vask av bil/redskap/graver osv og der var først når jeg fikk prøvd "ekte" 600l/h+ 3 fas vasker at jeg synst det begynte å fungere bra. Man får bra enfas vasker også, men da krever de C/D 16A automat someregel siden motor blir såpass stor. Jeg hadde en foma 160bar 600l/h 1fas tidligere som var bra de første par sesongene før den dabbet av på trykket.
  5. Ja. Her får man knapt mer trykk enn fra hageslangen. Ville sett etter en som har 150-160Bar og 5-600l/timen. Hva med å leie en hos naboen eller tilsvarende? https://www.naboen.no/produkt/hoytrykkvasker-kaldtvann/
  6. Er det ikke bare telenor som ble pålagt å ikke ha bindingstid/operatørlås av konkurransetilsynet? Mener å ha sett slike låser fra andre
  7. Det varierer litt ser det ut som. Det er som du sier på nordnet Norge indeks, men på nordnet teknologi er man i praksis shit out of luck om JP morgan går dunken. Her fra fakta arket: "Hva skjer hvis J.P. Morgan Mansart Management Limited ikke er i stand til å foreta utbetalinger? J.P. Morgan Mansart Management Limited har som produsent av dette produktet ingen forpliktelse til å foreta utbetalinger, ettersom produktets design ikke er innrettet på slike utbetalinger. Investorene kan imidlertid utsettes for tap hvis fondet eller depotmottakeren ikke er i stand til å foreta utbetaling. Det finnes ingen kompensasjons- eller garantiordning som kan utligne hele eller deler av tapet ditt."
  8. Har selv sett litt på B3 og tenkt på hvorfor ikke OLED. Er det så dårlig i et vanlig opplyst rom? I et "kinorom" som jeg har tenker jeg OLED må være en no-brainer eller er det andre bakdeler?
  9. Det er ganske drøyt. Så snakker de om demokrati i samme åndedrag som de ønsker kandidater tatt av dage. Men om du ser nickene så er det de samme som er "radikale" i andre tråder.
  10. Var denne posten jeg tenkte på, men jeg husket detaljene feil
  11. Manfrotto har mange fine solide. Ville tatt et litt grovt/solid et om du skal ha laptop på det. Ligger en del på finn ser jeg som kan være en fordel siden de er latterlig billige der i forhold til nypris.
  12. Har du foto stativ? Vet en får laptop holder til mitt manfrotto stativ. Det kan bli ganske høyt om det strekkes godt ut. https://www.manfrotto.com/global/tethergear-laptop-deck-mltsa4301b/
  13. Ja det koster litt, men så varer det nå lenge. Får skrive av på firma om det er til hjemmekontor tror du må til å bygge på beina om du skal ha mer enn 120-130 ja. På spinning sykkelen bruker jeg katta sitt leke/klore stativ den har hyller i ulike høyder så laptopen kan stå på øverste og mobil på den under.
  14. Egentlig er høyt ethanol innhold bare en fordel. På banebiler mappet for det så kjøres jo E85 Høres veldig merkelig ut at du merket forskjell på gangen mellom de. Jeg har hatt kjempe fordel av den nye bensinen. Kjøpte en 6x6 atv som ikke startet for nesten ingenting og den var full av vann i hele systemet. Unga fikk også en barne atv for 300kr hvor forgasser var full i irr innvendig så den gikk dårlig. En runde i ultralyd vasker så var den god som ny igjen og disse selges på brukten for 4-8000kr. Dette kunne skjedd med gammel bensin også, men ethanolen fremskynder prosessen med oppsamling av vann så tipper det hjalp på her. Fyller selv bare 98 på alt av kjøretøy nå. Alkylat bensin er unødvendig kostbart om man bruker en del.
×
×
  • Opprett ny...