Jump to content

Valkyria

Medlemmer
 • Content Count

  4004
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Valkyria last won the day on June 13 2014

Valkyria had the most liked content!

Community Reputation

2907 :)

About Valkyria

 • Birthday 09/10/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22192 profile views
 1. Ikke noe utenom det vanlige med denne her, annet enn at dette er 3. personen som legger den ut for salg i år: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=221047462 Forrige eier har hatt den i halvannen måned. Ultimate angreprosjektet?
 2. Ser de har tatt av folien nå, men ikke giddet å oppdatere beskrivelsen.
 3. Enten lekkasje i clutch sylinder om det er hydraulisk clutch, eller at kabelen er slarkete om den bruker vaier.
 4. Hadde heller investert i en Sherp
 5. Oversatt: DENNE BILEN KOSTET CA.KR. 1.7 MILLIONER I 2011 OG DET SIER OGSÅ SITT OM VERDITAPET OG UTGIFTENE DU KAN FORVENTE.
 6. I en verden med kjønnslemlestelser, tvangsekteskap, forbud mot å vise ansiktet offentlig og arrestasjon for å bli voldtatt, så er det en stemmestyrt leirdueskyter som er det som er blandt de viktige budskapene på kvinnedagen?
 7. Tror det han mente er at Amerikanerne klarer ofte å parkere syklene sine slik: Mens i Norge er dette et mer vanlig syn:
 8. Prisen for motorsykkellappen i Norge er det største hinderet for mange, inkl meg selv.
 9. Hadde definitivt vært et gøyt leketøy til 150k. Problemet her er at det kommer en tilleggsavgift til staten på 400k som gjør at ingen noensinne kommer til å kjøpe denne.
 10. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=206959110 Eneste vi vet om denne er at det er en Dodge, den er fra 1942 og han ønsker 220 000kr for den.
 11. Er vel den klassiske innsatsen man gjør om man er nødt til å selge bilen, men man egentlig ikke vil.
 12. Fordi nå er grensen mot Sverige stengt og du må kjøpe det de serverer.
 13. OnePlus Nord er nok det eneste logiske valget her. Den er rimeligere enn telefonen du har i dag, men har fått utelukkende skryt fra alle anmeldelser.
 14. Når den selges et par timer etter annonsen er lagt ut er det tydelig at det er folk som er villig til å betale for noe slikt. Hadde jeg vært på jakt etter noe nytt hadde jeg trolig slått til.
×
×
 • Create New...