Jump to content

Valkyria

Medlemmer
 • Content Count

  3978
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Valkyria last won the day on June 13 2014

Valkyria had the most liked content!

Community Reputation

2881 :)

About Valkyria

 • Birthday 09/10/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21529 profile views
 1. Ser ut som den hentet fargene fra en amerikansk muskelbil og setene fra en tysk premiumbil.
 2. Spørs hvor havarert vi snakker om. Noen havarier kommer man ikke fra uten ny motor. Andre kan fikses for 10.000kr i deler og en helg med tilgang på gode verktøy. Er også vanskelig å sette verdi på havarerte biler da du både kan ha den ute til vrakpantverdi i månedsvis uten at noen er interessert, eller plutselig kan det komme en entusiast med tilgang på ny motor som er villig til å betale 30.000,- for den.
 3. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=180915669 Skulle gjerne solgt en nyre for denne her.
 4. Selger vil ha 320.000kr. "Mye påkostet siste årene!" 200.000kr i reparasjoner de neste 2 årene. Selger dritten videre til 340.000kr. "Tilnærmet strøken!" 180.000kr i reparasjoner de neste 2 årene. Selger dritten videre til 360.000kr. "Nylig totalrenovert!" Rinse repeat.
 5. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=180330619 Tør ikke engang tenke på reparasjonskostnadene for å få denne på veien igjen.
 6. Hårreisende at privatpersoner ikke har lov til å rette ut bulker, reparere skraper, eller bytte en girkasse på en bil som et forsikringsselskap mener er for kostbart i forhold til bruktverdien på bilen. F eks BMWen postet i tråden er sannsynligvis en fulkt fungerende bil med kosmetiske skader. Dersom man selv ønsker å rette ut skadene så får man fremdeles ikke skilter på den.
 7. Forstår jeg det rett at når forsikringsselskapet har kondemnert bilen kan den aldre få skilter igjen? Man kan ikke ved hjelp av egen innsats og vilje restaurere en bil til "perfekt" stand og få skilter på den igjen?
 8. En viktig ting å påpeke er at du nå får færre søkeresultater på ebay, wish, ali etc enn du gjorde for noen måneder siden. Prisene er opp som følge av svak kronekurs og coronasituasjonen, men en god del selgere har valgt å ekskludere varene sine fra å kunne søkes opp fra Norge. Jeg sjekket ut historikken på mange av de nylig kjøpte produktene jeg hadde, og flere av disse kunne ikke søkes opp lengre. Jeg kunne bare finne dem ved å trykke på en gammel vare jeg hadde bestilt, hvor da produktet fremdeles var til salgs men shippes ikke til Norge.
 9. Kjenner vedlikeholdskostnadene svir gjennom skjermen. Men dayumn for en luksus.
 10. "I praksis", altså ved å innføre regelverk som påtvinger avsender å tilfredsstille norsk byråkrati som for mange småselgere ikke er profitabelt å bruke tid på.
 11. Og det å i praksis forby varen i sin helhet er løsningen?
 12. 100% irrelevant. Jeg bestiller en hel del nisjevarer til f eks hobbyprosjekter. Jeg kjøper disse tingene fra ebay og wish I viten på at det er komponenter og produkter produsert for 10 cent, men de dekker behovet mitt. Nå får jeg ikke lengre kjøpe disse varene fordi Virke skulle få viljen sin. Men siden varen har lav kvalitet er det jo like greit å bare hindre meg i å i det hele tatt kunne bestille den? Varen det gjaldt var noen små akrylskap til å stille ut ting i. Kvaliteten var helt fin den. Jeg finner ingen i Norge som selger tilsvarende så jeg får vel heller leve i en verden der denne varen ikke eksisterer.
 13. En vare jeg har bestilt før som jeg skulle ha flere av kom plutselig opp med dette: Tror dessverre dette kommer til å bli myyye mer vanlig fremover. Takk skal dere faen meg ha Virke. Dere har nå gjort landet til et bedre sted å leve.
 14. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=174609052 Har allerede en sommerbil, men dayumn! Hadde vært herlig å cruise rundt i en slik en.
×
×
 • Create New...