Jump to content

Javisst

Medlemmer
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

695 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=169821606 Få bilen godkjent og doble verdien. Her er det bare å løpe og kjøpe.
 2. Dette har jeg faktisk ikke tenkt på. Har nok sittet og ventet på oppdatering fra Nokia som aldri kommer. Skal sjekke opp! 🙂
 3. Jepp. Fryktelig irriterende. Angående problematikk med ladeport, så har jeg alltid vært bevisst på dette, og sørget for å lade uten å legge press på kontakten, så den kulen har jeg klart å unngått. Det som er den største irritasjonen er at skjermen slutter å respondere. Du står gjerne og skriver en melding da touchen bare slutter og virke. Må da låse telefonen, og låse den opp igjen for å få skjermen til å respondere igjen. Dette kan skje flere ganger etter hverandre. Det var så ekstremt for et par uker siden at jeg satt og vurderte ny telefon. Plutselig så var touchen stabil igjen, så jeg droppet det. En annen ting som aldri har fungert, er VoLTE. Blitt kontaktet flere ganger av mobiloperatør der de anbefaler å aktivere denne funksjonen (Ser de seriøst om denne er aktivert eller ei, siden de ringer?), men ved aktivering, så kobler høyttaleren ut, slik at jeg ikke hører personen jeg ringer til. Jeg digger denne telefonen. Spesielt designet. Men de vedvarende programvarefeilene begynner nå og irritere så mye at jeg tar meg selv i å sitte og sjekke priser på ny telefon. Er og enig med afterall med at telefonen ikke kjennes like kjapp lenger. Men dette skyldes gjerne aldrende maskinvare... EDIT: Problemet med at skjermen låser seg, er visst et kjent problem, og kan knyttes til dimmefunksjonen på skjermen.
 4. Heisann! Har vært litt av og på i jakt etter jobb siden jeg fullførte en bachelor innen maskin for et par år siden. Har ikke fagbrev, og null erfaring. Har derimot mange år arbeidserfaring innen kundeservice. Har sendt ut en del søknader og har vært på en del intervju. Intervjuene synes jeg går bra, men dessverre så ender det i avslag da bedriften velger noen med mer erfaring. Dette har jeg full forståelse for, og det finnes svært mange andre i min situasjon. Jeg tenker derfor at jeg må gjøre meg mer ettertraktet. Videre studier er uaktuelt, da jeg mistrives sterkt på skolebenken. Jeg vurderer å kurse meg istedet for å fylle opp CV'en litt, men jeg aner ikke hva som er fornuftig og gjøre. Jeg søkte nylig hos en bedrift som ga meg hjemmelekser. Jeg gjorde hjemmeleksene og fikk avslag grunnet manglende erfaring, men fattet en interesse for hydraulikk i prosessen. Vurderte om jeg skulle bli fagtekniker innen hydraulikk, og kanskje lure meg inn på arbeidsmarkedet den veien. Isåfall så ender jeg nok opp som mekaniker, men det er helt greit. Da er jeg ihvertfall igang. Dette vil derimot koste meg alle mine sparepenger og ta noen år. Det er fremdeles ingen garanti og få jobb, og jeg frykter at jeg blakker meg og bruker masse tid på å forbli i situasjonen jeg er i nå. Jeg nærmer meg 30, og stresser fordi jeg føler tiden renner ut. Jeg søker hovedsakelig på produktutviklingsstillinger og generelle ingeniørstillinger. Oppsøker også bedrifter med åpne søknader, da jeg ikke aner hva jeg egentlig kan brukes til... 😂 Er det noen andre her inne som har vært gjennom det samme? Hva var løsningen? Kjenner dere til noen kurs som kan være fornuftige å ha, og som gjerne kan gjøre en mer ettertraktet på jobbmarkedet? Hadde satt enormt stor pris på input! 🙂
 5. Kan jo bare gi en liten oppdatering her først som sist. Kjøpte inn en Ubiquiti Amplifi HD. Den koblet seg rett opp uten noe problemer. Så da er nettverket oppe og går igjen. 🙂👍
 6. Det der så svært lite bra ut... Siden de uansett tilbyr garanti, så burde de jo nesten bare byttet de lyktene før bilen ble lagt ut. - Chevy Impala 😍 Skulle svært gjerne hatt en av disse i oppkjørselen! Dog med litt lavere kilometer. Og mørk rød metallic. Er nysgjerrig på hvordan amerikanske biler av nyere dato måler seg med europeiske?
 7. Oj! Dette visste jeg ikke. Men da ser det ut til at det blir ny router istedet for denne gang. Tusen takk for svar, tingo! 🙂👍
 8. Hallo! Etter at hjemmesentral oppe hos utleier tok kvelden og ble erstattet med Altibox FMG, så vil ikke min nyinnkjøpte Svive router fungere lenger... FMG'en kan av praktiske årsaker ikke settes i bromodus, noe som generelt gjør routere fra Svive ubrukelige. Må derfor selge denne og anskaffe nytt utstyr for å koble meg på nett. Jeg har ethernetkontakt på veggen som jeg antar er koblet i en eller annen LAN-kontakt på hjemmesentralen. Jeg virkelig hater ledninger, og foretrekker å bruke alt utstyret mitt trådløst. TV og stereoanlegg brukes kun trådløst mot strømmetjenester. Stasjonær pc brukes trådløst. Trådløs is love, trådløs is life. Tenker derfor å droppe router, og gå for et rent aksesspunkt istedet. Jeg har ikke hørt noe særlig om Ubiquiti før, men ble veldig nysgjerrig. Jeg er skikkelig amatør på dette, men tror dere at en Ubiquiti UAP-AC-LITE kan gjøre jobben med å få meg og dingsene mine på nett? Jeg liker å teste nye ting, samt å fikle litt. Det at bedrifter bruker disse AP'ene føler jeg er en trygghet. Da tenker jeg at utstyret er stabilt og holder lenge. Kravet mitt er at AP'en må takle tidvis mye datatrafikk (Noe min varmeskadde Asus ikke gjør. Den kobler ut ved tung last). Den må kunne gi grei dekning til en leilighet på 80 kvadrat (Dette har aldri vært et problem med sliten Asus eller Svive). Det viktigste er at den holder nettverket mitt privat og beskyttet. Jeg ønsker ikke at utleier ved et uhell skal kunne koble seg til mitt utstyr her nede og vice versa. Gjør jeg en feil ved å anskaffe meg en Ubiquiti LITE? Og vil en amatør som meg klare å konfigurere denne til å gjøre som jeg vil? Virker som dette merket er velkjent her inne, og vil derfor høre med dere før jeg punger ut. 🙂 På forhånd takk! Ole M
 9. Da har jeg levert inn begge brikkene på reklamasjon og fått nye av samme typen. Maskinen fungerer nå som normalt igjen. Setter tråden som løst!
 10. Da har minnebrikke 1 fullført memtest86 med null feil. Minnebrikke 2 er et annet kapittel. Maskinen nekter rett og slett å starte med denne brikka. Viftene spinner opp på maks, holder seg der i 10 sekunder, før maskinen skrur seg av. Så starter den på nytt og prosessen gjentas. Alt tilsier at minnebrikke 2 er gåen. Skal reklamere på denne. Gir en tilbakemelding når eventuelt nye minnebrikker er prøvekjørt.
 11. Hei alle sammen. Før jeg begynner, så lister jeg opp maskinvare: Mobo: Gigabyte Z370N WIFI S-1151 M-ITX CPU: Intel Core i5 8600K RAM: Ballistix Sport LT 16GB 2666Mhz PSU: Corsair RM650x GPU: ASUS GeForce RTX 2080 Turbo SSD: Samsung 860 EVO 500GB OS: Windows 10 Pro Maskinen var nybygget i april/mai. GPU installert i oktober. Jeg hadde mye trøbbel med minnebrikkene når maskinen var ny. Memtest viste feil og hadde ofte BSOD. Alt dette ordnet seg med BIOS update. Maskinen har fungert helt fint uten problemer siden mai. Så satt jeg igår og kikket på Youtube. Plutselig blåer skjermen ut og følgende feilmelding vises: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Maskinen begynner så automatisk og feilsøke opp til 100% der den bare står og ikke vil gå videre. Tar en tvungen shutdown ved å holde inne på-knappen. Når jeg etterpå starter den igjen, så begynner maskinen å skru seg av og på, av og på, med to sekunders mellomrom. Dette gjør den helt til jeg skrur av PSU. Jeg fattet ingenting og begynte feilsøking. Nullstilte CMOS ved å la maskinen stå uten strømtilkobling over natten. Holdt så inne på-knapp i mange sekunder før jeg koblet til strøm. Maskinen fortsatte å loope. Koblet vekk alt av ledninger og utstyr. Fortsatt looping. Fjernet så minnebrikke 2 fra spor 2. Maskinen startet og fungerte som normalt. Ville utelukke feil på hovedkort, så monterte minnebrikke 1 i spor 2. Maskinen fungerer som normalt. Monterte så minnebrikke 2 i spor 1. Maskinen fungerer som normalt. (What?) Monterte begge minnebrikkene inn igjen (motsatt). Maskinen fungerer som normalt. Uten å forstå hva dette var for noe, så begynte jeg og bruke maskinen igjen. Satt og bladde gjennom nettaviser da maskinen etter en time blåer ut igjen og viser følgende feilmelding: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Maskinen begynner igjen og feilsøke opp til 100% der den stopper. Jeg tvinger nok en gang maskinen til å skru av. Når jeg skrur den på igjen, så begynner den og loope som den gjorde i går kveld. Jeg vet nå ikke hva jeg skal gjøre. Har dere noen forslag? På forhånd takk! EDIT: Jeg har gjort en del research, og minnebrikkene kan finne på og være synderen. Jeg skal lage en memtest-pinne og stresse minnebrikkene igjen for og se om de har problemer.
 12. Sorry, fikk ikke svart! Har en 32-tommer på 60 (Kan justere opp til 75) Hz og 1440p. Nå spiller jeg ikke noe høyintensitetsspill, så merker ikke noe til input lag, men jeg har afterburner installert, så jeg skal prøve ut rådet ditt og se hva som skjer.
 13. Svært fornøyd med mitt ASUS 2080 Turbo! I begynnelsen så var jeg veldig i tvil da kortet lå på 85 grader og bråkte som et uvær. Aktiverte v-sync og temperaturen sank til under 50 grader og vifte går på tomgang. Synes ikke det bråker i det hele tatt. Fikk litt sjokk når jeg så prisforskjellen til 2070, men angrer allikevel ikke. Det får min anbefaling hvis noen ønsker et blåsekort.
 14. Jeg var enig med Nwader og valgte bare å kjøpe nytt skjermkort. Har fått testet maskinen i en uke nå, og spill fungerer som en kule! Når det gjelder feilsøking på det gamle kortet, og montering av vifter og diverse, så valgte jeg å ikke bruke tid på det. Det var på høy tid med oppgradering uansett. Maskinen er nå i orden, og tråden settes som "løst". Takk for input!
 15. ASUS GeForce RTX 2080 Turbo installert! Prøvde Subnautica i fem minutt med grafikk på fullt. Funker fint, men tempen fyker rett opp i 83 grader og vifte i F16-modus. Firte grafikken ned til medium/high med samme resultat. Rett opp i 83 grader. Merkelige greier... De av dere som har fått kortene deres, hvilke temperaturer får dere?
×
×
 • Create New...