Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er stort sett enig i at butikken skal ta risikoen for ødelagte varer, men hvor sier norsk lov at det er slik?

For å pålegge noen erstatningsplikt må det foreligge ansvarsgrunnlag. I dette tilfellet må du ha vært uaktsom når du ødela varene. Det kan fort være tilfelle, men det er slettes ikke alltid. Hendelige uhell er eiers risiko, og fram til du har kjøpt varene er de kjøpmannens eiendom.

 

Edit: beklager digresjon. Skal holde meg til kundehistoriene nå...

Endret av Herr Brun
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Akkurat samme når noen ringer og spør etter pris på overnatting. Når de får den sier de "Å ja men vi fikk det for 600 kr på et annet hotell".

 

Det morsomme er at de oftest går for rommet hos oss hvis jeg går ned f.eks 200, og like fult er 500 kr dyrere per natt enn hva de har fått andre plasser.

Lenke til kommentar

Derfor jeg var viktig på å skrive mindre by i Norge. De hadde to patruljer, altså to biler ute hver natt, og kjøpte bilvask ca annenhver natt. Ikke akkurat den byen i Norge det skjer mest i for å si det mildt. Hendte også støtt og stadig at begge bilene var i bilvasken samtidig, så litt rart var det jo... (For alle som måtte lure: De kjøpte den nest billigste vasken, til 199 kr, de var ikke interessert i vaskekort)

Lenke til kommentar

Bor på et tettsted/kommune med rundt 20k innbyggere, som så vidt jeg husker er nok til å søke om bystatus (noe vi har valgt å ikke gjøre). Her er det som regel ikke politi på vakt, så patruljen kommer fra nærmeste storby dersom det skal være noe. De har i alle fall fri på søndager!

 

/ot end.

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke om det er aktuelt å nevne sted men det er en kiwibutikk her jeg bor som er verdt å ta turen innom om du vil se noe spessielt! Her har de ikke hørt om service, smil, hjelpsomhet, kunnskap eller effektivitet.

Jeg har aldri hørt noe skryte av den butikken.

 

Noen ting som har foregått der:

 

Jeg skulle hente en pakke og hadde ordna med med appen til posten så man bare kan scanne strekkoden jeg får på mobilen. Fyren kom tuslende sur og slapp bort etter et par minutter og strakk handa frem for å scanne. Det funka selvfølgelig ikke så da tok han mobilen og skulle skrive av og greide å krysse ut alt så jeg måtte dra tilbake mobilen og starte på nytt. Køen bak meg vokste. Så skulle han finne denne pakka da, jeg kjente den igjen fordi jeg selv hadde sendt den hjem fra England, den sto midt på gulvet og var nokså stor. Han gikk mot den og svingte brått for å starte å studere småpakkene i hyllene. Da begynte jeg å bli såpass irretert at jeg nesten hoppa over disken og hente den selv. Men jeg fikk roa meg ned å sagt at den står bak deg :tease: Flau ble han.

 

Så var det en gang jeg var innom når jeg og et par venner venta på bussen for å lete etter datovarer. Da må man jo kikke bak produktene og det så vel rart ut så selveste sjefen kom bort. - Skal dere ha noe? - Vi kikker litt rundt og kjøper kanske noe sa jeg. - Da kan dere egentlig bare gå avsluttet han.

 

Så jeg anbefaler om dere er i nærheten at dere stikker innom og gjerne prøver dere på tipping eller sende et brev fordi det er nokså interresant å se :)

Passer det seg å nevne plassering?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En tulling som ødelegger for eksempel en stor pakke med sukker eller mel idet dem slenger pakken opp i handlevognen, og det drysser et fint lite lag av dette fra pakken over heile butikken når dem kjører handlevognen rundt, før kunden slenger den ødelagte pakken tilbake på hyllen ( og ikke nødvendigvis i den riktige hyllen, men kanskje dem kaster pakken opp i frysedisken eller i sjokolade-hylla) uten at dem gidder å rydde opp etter seg, slik at dem som arbeider i butikken må kaste bort masse tid på å vaske og rydde opp alt sølet som ligger igjen etter kunden.

Dette må være verdens lengste setning.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...