Jump to content

Tabris

Medlemmer
 • Content Count

  4006
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tabris last won the day on May 14 2019

Tabris had the most liked content!

Community Reputation

1042 :)

About Tabris

 • Birthday 10/21/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

14213 profile views
 1. Jeg trenger hjelp til et band som hadde (minst en) sang som var veldig populær på 90-tallet. Jeg har det på tunga, men klarer ikke å få tak i det. Det var et band med unge, "kule" gutter. Synes å huske det var litt rock/pop med rap i stilen. De hadde en pittbull-terrier som "maskot" som også var med i videoen. Bandet heter noe på E, dvs "E-..." Jeg husker ikke hva var etter bindestreken. (ikke E-type, som var helt annen type musikk). Noen som husker hvem jeg mener? Edit. Fant ut av det. E-17 (East-17)!
 2. Jeg tenker at oppblomstring av konspirasjonsteorier er et tegn på at utdanningssystemet har feilet. Jeg tenker da ikke på kritiske spørsmål, men konspirasjoner av typen "jorden er flat", "illuminati har verdensherrdømme" osv...
 3. Dette er forøvrig ikke noe nytt, Morrowind kom også bare på X-box og PC. Arena og Daggerfall bare på PC. Det var først med Oblivion at spillserien inkluderte Sony.
 4. Går det ikke an å ta en kopi av lagringsfilene og så laste dem inn i fullversjonspillet i etterkant?
 5. Føler folk tar dette for alvorlig. Jeg så dette som skrevet med glimt i øyet fra Larian.
 6. Jeg har bare spilt to timer, men jeg liker det svært godt så langt. Gameplay minner en del om Divinity 2, men i D&D-drakt. Hvor trofast de er mot D&D med tanke på regler og lore skal jeg ikke uttale meg om, men jeg storkoser meg med spillet.
 7. Her er lenke til en mer metodisk tilnærming. http://www.siddishundeskole.com/wp-content/uploads/2012/06/Kindereggøvelsen.pdf
 8. Vanskelig å si ut fra så lite informasjon. En hund som bjeffer etter folk kan gjøre det fordi de er ivrig og ønske å hilse, men om det skjer ofte og er litt overdrevent så er det ofte et element av usikkerhet involvert. Da er det bedre å begrense tilgangen (holde henne borte fra hundegårder/bånd/vindu) og så motbetinge (assosiasjonsendre) når det skjer når dere er nær. Dvs. si kort "bra!" og gi godbit når hun ser folk, slik at hun assosiserer det med noe positivt i stedet for noe å bjeffe på.
 9. Da prøver jeg meg på denne:
 10. En hund som står i bånd vet at den er i bånd. Ved usikkerhet så kan en løs hund ty til flight, trekke seg unna. Det kan ikke en hund i bånd. Det alternativet har blitt tatt bort fra dem. Da står de i praksis bare igjen med ett - fight. Er det en grunn til at hun må stå i bånd? Kan hun heller være inne med dere?
×
×
 • Create New...