Jump to content

Tabris

Medlemmer
 • Content Count

  4043
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tabris last won the day on May 14 2019

Tabris had the most liked content!

Community Reputation

1034 :)

About Tabris

 • Birthday 10/21/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

14484 profile views
 1. Tabris

  Dosett

  De selger jo på apoteket, men ebay, kanskje? Tror Clas Ohlson også har noe billig.
 2. Aldri hørt sangen før, men den ga meg 80-tallsvibber - noe som er utelukkende positivt for min del. 80-talls synth og litt Bowie-stil over vokalen. Liker! 7/10
 3. Jeg gjorde akkurat den questen med A. Hamill, men glemte å finne skoene. Skal forsøke igjen. Jeg storkoser meg med denne playthroughen, antagelig mer enn første runde. Har begynt på Act 1 og lar hovedquesten ligge mens jeg nå gjør masse små-gigs og utforsker. Litt morsomt - første gang jeg spilte så kunne jeg ikke forstå hvordan jeg skulle klare å samle sammen 21K til å betale tilbake gjelden til Viktor. Nå har jeg spilt rundt to timer og bare gjort små-gigs og har 15K allerede! Har forsøkt flere ganger å finne pus, men er ikke der. Har til og med kjøpt kattemat og forsøkt å overnatte i leiligheten flere ganger for så å gå og lete, men sharden for å mate katten er ikke der engang. Mistenker at det ikke blir aktivert før Act 2. Fokuserer fortsatt på Int og Tech denne runden, men også mer på Crafting. Har upgrada våpen og gear allerede. Har gjort flere gigs for Regina så nå tror jeg det er på tide å branch out fra Watson og utforske andre steder og andre fixers. Storkoser meg!
 4. 12. Statistikk - skrives "statestikk"
 5. Ja, det gjorde jeg, men ikke før helt i slutten. Så denne gang skal jeg hente pus med en gang.
 6. The Bodyguard med Kevin Costner og Whitney Houston. Sett den ørten ganger - fem av dem på kino da den kom. 😁
 7. Takk for tips, det skal jeg! Digger at Corpo-klærne matcher stilen til V, det visste jeg ikke før jeg begynte. 😁 Ser allerede fra start at dette er annerledes. Som Nomad møter jeg Jackie for første gang rett utenfor Night City via en felles bekjent. Som Corpo er vi venner fra før. Det var litt kult. Jeg ender nok opp etterhvert med å lage en tredje char, bare for å teste Street Kid også. Min Corpo må nesten ha en del points i Int og Tech, det passer med karakteren. Min Street Kid vil fokusere mer på brawl og melee. Dette blir bra.
 8. Her er V the Corpo-Rat! Akkurat begynt, og har ikke tid til å spille mer i kveld, men utrolig gøy å begynne på ny igjen! Nå som jeg vet litt mer om spillet og hva jeg skal gjøre. Og kjenner hovedhistorien så nå kan jeg ta meg tid til å lese alle shards og utforske mer.
 9. Takk for tips! Men om jeg har 115K så vil jeg bruke det på noe helt annet enn bil - da vil det gå til ripperdocs og gear. 😁 Gjør ingenting at den er treg, kan jo ikke kjøre så fort i byen uansett. Den er mer stabil på veien og tilter ikke bare man er borti en knapp. Uten å røpe noe voldsomt eller gi for mange detaljer - er det i spillet noen stor forskjell på om man velger Corp eller Street kid? Blir en av dem nå og heller mest mot Corpo.
 10. Ja, det var Quartz Bandit! Fæl å kjøre, brukte den lite. Gjorde Delamain quest chain ferdig så fikk en av de bilene. Likte den bedre. Jeg merker at jeg er ikke så interessert i biler i dette spillet, i hvert fall ikke å bruke penger på å kjøpe dem. Kan jo bare stjele en som passerer på vei dit jeg skal, mye raskere - og billigere! Når jeg visste jeg var på vei mot slutten av spillet så brukte jeg opp det meste av penger på upgrades hos ripperdoc. Fikk installert noe i armen som skjøt et kraftig skudd som gjorde mye skade, det var ganske hjelpsomt i Arasaka Tower på vei oppover (selv om den noen ganger backfired og jeg endte opp med å one-hit kill myself uten at jeg helt forsto hvorfor). Ja, jeg upgrada masse våpen helt mot slutten. Skal fokusere mer på crafting og upgrades på neste runde. Driver og planlegger ny char. ^^
 11. Jeg fikk Overwatch, men det varte ikke lenge før jeg hadde bedre våpen. Samme med Death and Taxes, som du nevnte tidligere. De andre tror jeg ikke at jeg hadde, melee brukte jeg aldri. Ajax assault rifle brukte jeg lenge, den likte jeg. Og hadde en awesome sniper rifle før jeg fikk Overwatch, men husker ikke hva den het. One-shot kill på alle random enemies når jeg var i sneak. Jeg brukte ingen melee weapon og særdeles lite crafting. Så tror jeg må gå litt mer for det neste gang. **SPOILER ALERT** Jeg sendte Jackie til Viktor, noe som førte til at jeg "traff" ham igjen i end game hos Arasaki. Dvs den særdeles forenklede, digitale utgaven. Var mest trist. Men det førte til at det ikke ble noen begravelse, så får sende ham til Mama neste gang. Jeg fikk motorsykkelen hans da, uansett. Men gadd aldri gå i garasjen og aktivere verken den eller bilen min da den kom tilbake, jeg syntes det var lettere å bare stjele randoms på vei dit jeg skulle (visste ikke om V-knappen før laaaangt ut i spillet). Fikk en bil i gave etter en gig, om jeg husker riktig. En rød racer-type bil. Den var fæl å kjøre. Et trykk og den svingte seg 45 grader. Delamain-bilen var litt bedre. Noen av de up-tier bilene jeg stjal var bedre å kjøre enn mine egne.
 12. Får lage meg en ny char og romance River, tenker jeg. Gå for corpo, tenker jeg. Ja, har lest om de ulike endings. Tror jeg vil gå for hjelp fra Panam og så stikke med henne og gjengen fra byen. Det virker som det mest optimistiske valget. Hm, hvilken build skal jeg gå for...?
×
×
 • Create New...