Jump to content

Tabris

Medlemmer
 • Content Count

  4296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tabris last won the day on May 14 2019

Tabris had the most liked content!

Community Reputation

1291 :)

1 Follower

About Tabris

 • Birthday 10/21/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

15101 profile views
 1. JKR ble jo utsatt for en twitter-storm og massiv kritikk fra både folk i ulike SoMe-kanaler og ulike skuespillere som skulle ut og "ta avstand" fra henne og det hun hadde sagt. Graham Norton gikk ut og forklarte seg for hvorfor hun var med på showet hans ang lansering av hennes nye bok - som om det at hun skulle få lov til å være med trengte en forklaring. Johnny Depp mistet rollen som Jack Sparrow kun basert på beskyldninger om konemishandling. (Hva skjedde med "Innocent until proven guilty?").
 2. Jeg får ikke lest originalintervjuet siden det er bak betalingsmur, men jeg er glad det er noen store navn som går ut og kriitserer "Cancel culture". Jeg er så enig med henne. https://www.vg.no/rampelys/i/wA3x24/ut-mot-cancel-culture-du-kan-ikke-bare-fjerne-folk
 3. ME-serien har mye fantastisk bra og stemningsskapende musikk. Jeg liker spesielt godt Freedom's Progress fra ME2:
 4. Du virker ikke særlig villig til å gjøre noe med det, TS. Hvorfor ikke gjøre noe som gjør din partner glad når det koster deg så lite? Hvorfor fortsette å oppføre seg på en måte du vet sårer henne?
 5. Vi prøver noen til før vi trør til med mer kjente skuespillere:
 6. Siste bildet er Angelina Jolie så etter litt googling fant jeg ut at det var Sky Captain and the World of Tomorrow.
 7. Det er firern som lages nå. Det spiller du snakker om heter Mass Effect: Andromeda og var ikke en del av den nummererte serien. Jeg syntes det var ok, men kom meg aldri gjennom det. Kanskje prøve på ny. For meg gjør det ikke noe om i hvert fall deler av spillet er lineært, det er ikke alltid det er negativt. Kommer an på spillet.
 8. Gleder meg stort, dette blir en av de større spillslippene for min del! ME-trilogien er noe av det beste jeg har spilt.
 9. Kan gi deg riktig på den, men er egentlig prequelen til Oujia. Som heter Ouija: Origin of Evil
 10. Andre som spiller Skyrim Anniversary Edition? Må si jeg storkoser meg med de nye tilleggene som Survival mode. Laget meg en ny character - Bosmer Archer, fordi jeg bare kapitulerer med en gang for stealth archer. 😅 Med Survival mode må du spise, passe på at du er kledd varmt og sove. Maten bør være tilberedt for å unngå å bli dårlig. Du har også mindre du kan bære enn vanlig, så du må planlegge litt mer hva du kan ta med deg. Men samtidig kan du nå lage backpacks. Her har jeg laget en Hunter Backpack med bedroll. Den gir meg 75 mer carrying capacity, 10% bonus på bows og med bedroll kan jeg sove i villmarken.
 11. Da prøver vi oss på denne:
 12. Prøver meg på The Prestige?
×
×
 • Create New...