Gå til innhold

Gamer.no forlater Tek.no-nettverket


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk
Noen som vet hvor Ueland bor? Så jeg kan sende luftwaffe på han og serverne hans når Nye Gamer er opp og går! ... høhø :hm:

Ueland er TEKNISK ansvarlig. Altså han som fikser serverhikke og sånt. Du har ikke lyst til å kverke han.

Rettelse: Han kan ikke kverke Ueland. Det er en umulighet.

Slike "morsomheter" som i øverste innlegg her bør i grunn føre til øyeblikkelig utestengelse fra forumet.

 

Legg merke til "... høhø :hm:" ... sarkasme på internett er leie saker altså! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå er det ikke så lurt å bedrive personangrep mot en bruker på dette forumet.

 

Jeg er helt enig i at det var en tåpelig avgjørelse av hvem det nå var som gjorde dette. Forhåpentligvis så kommer det muligens en forklaring senere.

 

Uansett så har denne avgjørelsen høstet mye kritikk både her på forumet, internt blant moderatorene samt på andre deler av forumet.

 

Som Dotten skrev så behandles det en klage nå. De som tok beslutningen mente sikkert at de ikke ville at de skulle bruke pm systemet vårt til en slik bekreftelse, og tolker man retningslinjene vidt så kan man det.

 

Men det at det skal være slik, er en helt annen debatt.

 

Når det har kommet en løsning på klagen, så vil man helt sikkert også komme med en forklaring på hva som hendte.

Lenke til kommentar

Er ikke akkurat imponert over hvordan Edda har taklet dette. Greit at reservering av brukernavn på et eventuelt nytt forum kunne vært gjort på en annen måte, men å sende en PM (som automatisk verifiserer brukernavnet) er jo den suverent letteste måten å gjøre det på. At Edda da går over alles hoder og hindrer TST å motta PM er da langt ifra akseptabelt og skader forumets integritet. At de i det hele tatt kan kan gjøre sånne ting uten at innholdsansvarlig engang er informert er for meg skremmende.

 

Selv om jeg ikke skal spekulere i selve bruddet og i hvem som er skyld i hva må jeg si at Edda's måte å takle dette på rett og slett er usportslig.

Lenke til kommentar

Har full forståelse for at ansvarlige for driften av forumet og de forskjellige moderatørene vil forsvare hva som nå skjer - men hva er vitsen? Det er ganske tydelig at dere ikke har noe dere skulle ha sagt. Ingen av dere kan svare på _hvorfor_, _hvordan_ eller _hvem_ som sperret TSTs konto fra å motta PM-er. Noen i Edda kan tydeligvis overstyre dere alle, uten at dere har noen oversikt hva som skjer.

 

Hva er da vitsen?

Lenke til kommentar

Synest det er helt uforsvarlig dette som har skjedd her - blir det ingen løsning på det her, må jeg nesten vurdere å følge eksempelet til resten av brukerene her, og forlate diskusjon.no i protest - greit at dere har retningslinjer, men å tolke dem, og dra det så langt, på bekostning av deres egne brukere, er for meg bare latterlig og smålig, og ett slikt felleskap ønsker ikke jeg å være medlem av.

Lenke til kommentar

Det som er trist er at et 8 år sammarbeid nå er avsluttet, men Edda er ikke interesert i å deles som "venner" og støtte gamer.no i ny oppstart. Nei da stenger de heller ute folket fra gamle gamer.no og oppfører seg mildt sagt latterlig. Om Edda og tek.no tror at de "forhindrer" folk å forlate diskusjon.no ved å forhindre gamer.no å gjøre det bekjent hva de driver med så tar de skammelig feil.

 

Måten Edda har gjort ting på her gjør folk mer forbannet enn noe annet og om de var interesert i å forhindre en flukt av brukere så har de klart det stikk motsatte. Jeg vil være aktiv på dette forumet og, men vil forflytte mye av min spilldiskutering over til nye gamer.no ettersom jeg nå vet at det er der jeg vil finne flestparten av gamer folket.

Lenke til kommentar
Er faen ikke reklamering, hadde han lagd en tråd på forumet hadde det vært noe annet
De får korrigere meg om eg tek feil, men posta ikkje TST eit innlegg med tilbodet om overføring av brukarnamn her på Diskusjon.no, før han posta om det i blogen til nye Gamer.no?

Nei han posta det i kommentarfeltet i bloggen, før han lagde et blogginnlegg om det.

Lenke til kommentar
Forøvrig er det brukerene som har sendt PM til TSP som faktisk er de eneste som har gjort noe aktivt her...
Jeg vet dette har svært lite med å bidra med i diskusjonen, men det er snakk om TST, ikke TSP.. :wee:

 

Uff... kom rett fra et tretimers møte med "grovestimering" (les: heftig arkitekturkrangling) for et prosjekt, og er ennå susete i hodet.

Lenke til kommentar

Men nå får vi jo virkelig se hva merkenavnet er verd. Så langt jeg vet, så sitter ikke gamer igjen med annet enn navnet. Så det blir spennende å se hva verdien av domenet er, uten hw nettverket.

 

For meg personlig så besøker jeg kun HW sidene (vil dere at jeg sier tek nettverket?) for dikskusjon.no sin skyld.

Lenke til kommentar
Men nå får vi jo virkelig se hva merkenavnet er verd. Så langt jeg vet, så sitter ikke gamer igjen med annet enn navnet. Så det blir spennende å se hva verdien av domenet er, uten hw nettverket.

 

For meg personlig så besøker jeg kun HW sidene (vil dere at jeg sier tek nettverket?) for dikskusjon.no sin skyld.

Nå sitter de også igjen med Norges beste spill anmeldere, så tror det kommer til å gå bra jeg. + At de har mange lojale mennesker her på forumet som vil støtte opp om den nye siden.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...