Jump to content

Xenu

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Xenu

 1. Herregud... hvorfor? -Fordi en kan, javisst, og det var sikkert et kult prosjekt for dei involverte. -Men utover det? Jeg elsket Infinity Engine-spillene, men klarte aldri å komme meg inn i NWN, siden dei kjedelige, generiske 3d-miljøene var et langt tilbakeskritt fra nydelige håntegnede miljøer som vha. high-res modder fremdeles ser flotte ut i dag, snart 15 år etterpå. Miljørne i NWN ble bare sterile, gjentagende og fullstendig uten sjarm.
 2. Fungerte perfekt. Tusen takk for at jeg slapp å grave frem dette selv
 3. Med andre ord: Bethesda måtte saksøke Mojang for at de skal kunne beskytte merkevaren sin i framtiden. De har jo hintet til at de hater situasjonen mer enn noen andre, og jeg ser ingen grunn til å bære nag til Bethesda etter denne feiden (om man bærer nag etter stridighetene med Interplay får være en annen sak). Bullshit. Varemerket til Bethesda er var kun "The Elder Scrolls" ikke "Scrolls".
 4. Kansellerte nettopp en ordre på 5K, med varer som var på lager, etter at den hadde stått åpen i 12 dager. Er over en uke siden jeg sendte mail til kundesenteret, og har ennå fått svar. -Så nå er det takk og farvel til Komplett for min del.
 5. [quote name='TSP' post='13003016' date='02/02-2009 : 16:51'][quote name='Xenu' post='13002960' date='02/02-2009 : 16:44']Forøvrig er det brukerene som har sendt PM til TSP som faktisk er de eneste som har gjort noe aktivt her...[/quote]Jeg vet dette har svært lite med å bidra med i diskusjonen, men det er snakk om TST, [u]ikke[/u] TSP.. [/quote] Uff... kom rett fra et tretimers møte med "grovestimering" (les: heftig arkitekturkrangling) for et prosjekt, og er ennå susete i hodet.
 6. [quote name='KVTL' post='13001854' date='02/02-2009 : 14:46']At stuntet til gamer.no kom under retningslinjene pkt. 6 og 7 er utvilsomt. Det å begynne å diskutere hva som er reklame er bare flisespikkeri på høyt nivå. Jeg har ikke tilgang på pmer heller. Uansett så er dette et forhold mellom TSP og forumet, akkurat som reaksjoner er mellom dere brukere og forumet. Og som sagt, vedkommende har da full klagemulighet.[/quote] Hvor stokk dum går det an å bli..? Hvorfor er det utvilsomt? [b]Hvor[/b] er det bedrevet [b]reklame[/b] på [b]diskusjon.no[/b] fra gamer.no's side? Det har gjentatte ganger her blitt påpekt at pkt. 6 og 7 ikke er relevant til de faktiske hendelsene, men allikevel fortsetter dere den sirkulære logikken i beste indremisjonsstil. Tilbudet om å bekrefte brukernavn via PM til TST ble annonsert på nyegamer-bloggen, og en må være passe blåst i hodet for å argumentere for at reklame utenfor diskusjon.no, ja atpåtil på ens egen side, skal omfattes av pkt. 6 og 7. Forøvrig er det brukerene som har sendt PM til TST som faktisk er de eneste som har gjort noe aktivt her...
 7. [quote name='KVTL' post='13000967' date='02/02-2009 : 12:52']Ved å oppfordre brukerne på diskusjon.no til å sende han en pm på forumet som eies av Edda, så bruker han forumet vårt til å videreutvikle sine egne tjenester. Det er en videreutvikling at han lar brukerne kunne reservere sine brukernavn i deres nye forum. Så sant skal sies, så har det blitt utestengt mange brukere pga. denne reglen. Det har også blitt slettet en del signaturer. Gamer.no er pr. dags dato en konkurrerende side med diskusjon.no, og da burde de være for gode til å bruke denne siden til å kapre brukere.[/quote] ... Hvis denne totale mangelen på grunnlegende normal virkelighetsforståelse er representativ for Edda/HW-nettverket, er det ikke rart ting er ferd med å gå til helsikke... Visste ikke hva jeg skulle tro da splittelsen ble offentliggjort, men med måten gamer.no ble sparket ut på gaten allerede dagen etter, denne saken, og ikke minst innlegg som dette fra HW-nettverkets representanter; vil jeg bare takke for at dere gjorde valget lett. (Siden jeg har hatt innlegg her omtrent en gang i halvåret vil ikke tapet av diskusjon.no være et stort savn, men med hele denne saken og den generelle itavisenifiseringen/kvalitetsforingelsen HW/amobil har hatt i det siste kan jeg godt klare meg også uten dei. Dét hadde vært utenkelig for ett-to år siden.)
 8. På http://jordanmechner.com/tag/prince-of-persia ligger det orginale video-opptak. Ikke noe problem å kjenne igjen spillefiguren i broren, nesten litt skummelt.
 9. [quote name='Snorre' post='12399963' date='14/11-2008 : 22:39']Mens Trackmania har like mye å gjøre med virkelig racing, som en banan har med romfart å gjøre...[/quote] [url="http://www.mariowiki.com/Banana_Spaceship"]Banana Spaceship[/url] :p
 10. [quote name='Gromit' post='11200865' date='20/05-2008 : 19:30'][quote name='Xenu' post='11200623' date='20/05-2008 : 19:02'](Her i landet er det Stortinget som vedtar lovverket og ikke Apple, Nvidia osv. Dette til orientering.)[/quote] Newsflash, Språkrådet som er definert som det organet i norge som har peiling på det norske språk har gått imot hw.no. Så går faktisk argumentasjonen din mot seg selv. Egennavn SKAL skrives som de er, uansett om du liker skrivemåten eller ikke. [/quote] 1. Kommer språkrådet og gir meg bot dersom jeg ikke gjør det? Ikke? 2. Noe av poenget til Hardware.no er at det ikke er egennavn, men logoer kammuflert som egennavn. ...Å faen, jeg er [url="http://img109.imageshack.us/img109/4622/ia3yp.jpg"]infisert[/url]. *Logge ut for i år.*
 11. Herregud... forum-horene her inne har virkelig fritidsproblemer. Selv om slike egenavn har irritert meg (dog i meget liten grad) i lang tid, har det ikke fallt meg inn å gidde å skrive et innlegg om det. (Opprørte internetforum-debattanter kommenterer jeg derimot gjerne...) Det sykeste her, er dog hird... eh fanboy-skaren som mener at Hardware.no på noen som helst måte er forpliktet til å følge produsentenes retningslinjer... (Her i landet er det Stortinget som vedtar lovverket og ikke Apple, Nvidia osv. Dette til orientering.) Forøvrig, synes jeg at Hardware.no godt kunne la seg inspireres av The Inquirer, men da hadde vel hirden gått helt amok.
 12. Dersom bgtutu (mod som gjør at en kan spille BG1 under BG2-enginen) funker med Vista, så hadde det kanskje gått ann å prøve det.
 13. * Free bump * (Mer blod er aldri å forakte) De hadde iaf. vett nok til å komme seg ut av KOS(eklubben) i god tid før det endte i en uungåelig failure cascade. :p Xenuchrist
 14. Hvem er Derek Smart? Lagde ikke Derek Smart Battlecruiser 3000? http://en.wikipedia.org/wiki/Battlecruiser_3000AD Her er faktisk uncyclopedia-artikkelen mye mer dekkende...: http://uncyclopedia.org/wiki/Derek_Smart
 15. Xenu var allerede tatt da jeg begynte, så jeg er Xenuchrist (STK-S) i Eve (Og også i krig med BOB.) -Har faktisk vært i kamp både mot (Shinra, CA/5.) og sammen med (Shinra, LV) fyren flere ganger... Angående KOS, så er det ikke til å stikke under en stol at dei ikke er av dei mest ansette av 0.0-alliansene... Den aktuelle tråden var riktig nok et "bearbeidet utdrag" fra en alliance recognition -tråd fra SHC, men selv i orginaltråden var det ikke mye positivt som ble sagt om KOS... IIRC så ble vel KOS til i Omist som en samling av corps som ikke ble med/ikke fikk bli med resten av SA (tidl. The Coalition) under borgerkrigen mot SE i Stain. (Eller var det etter G/IRON-invasjonen?) Uansett: ASCN (som vi var i da) ble spurt om hjelp, men KOS ble vel sett på som for svak til å være en stabil nok nabo, slik at det ble godtatt at LV overtok regionen. KOS gjorde vel da en avtale som lot dem bli igjen som en resident alliance. Hva som skjedde senere i forhold til LV/V og RA vet jeg for lite om til å utale meg om, og sitter nok uansett tildels i glasshus... (ref. tråden "Eastbound and down" på CAOD.) -Men det morsomme er jo når jeg i går etter å ha fått ned alt stæsjet mitt ned til Paragon Soul (Hvor vi nå er basert i krigen mot BOB, sammen med bl.a. Goons, TCA og KOS), så er det fullt drama etter etter en blue-on-blue greie med KOS, som bl.a. annet dreier seg om en POS som KOS har plassert i strid med gjeldene avtaler. Hvis ikke diplomatene får gjort noe ganske snart, skal skyte ned greia i kveld. Dog, så var jeg faktisk i en KOS-gang mot BOB i dag, ledet av XirtamVotf. -Visste ikke at VOTF var i KOS, men dersom dette er noe permanent og dei tar styringen i KOS, kan ting begynne å bli bra. btw: Når jeg sjekker nå så er NorCorp i alliansen til MASS? Dei er jo ikke akkurat dei verste en kan fly sammen med... Uansett: Har aldri ment å disse NorCorp (bare KOS... )
 16. Nå skal jeg ikke påberope meg å ha særlig kjennskap til NorCorp, men alliansen de er en del av (KOS), er ikke særlig høyt aktet..: http://www.eve-search.com/thread/634070/page/1
 17. [quote name='Motoko' post='9926048' date='16/11-2007 : 16:59']La merke til det jeg også. Greit nok at spillet for dårlig kritikk, men denne barsnlige vrangheten på forumet blir bare for dumt.[/quote] Blir heller for dumt med med folk som ikke kan ta en anmeldelse for en anmeldelse, og som ikke takler at at spill de har forhåpninger til/spill innenfor sin favoritt-genre ikke får toppscore. -Enda bedre blir det når dei skal kunne kverulere og spre eder og galle over anmelderen, uten at denne skal ha lov til å svare annet en han tok feil.
 18. Det enkleste er vel å kapre noen tomme servere på internet, og prøve ut missions der, -for så å kopiere dei over fra MPMissionsCache-folderen (elns.) til MPMissions.
 19. Heisann, hvilken versjon av firmware har du brukt for å få Huawei E620 til å fungere. Jeg oppgraderte til siste firmware fra Linksys (1.99.8) men får fortsatt ikke kontakt med datakort/SIM Ser at uorginal firmware basert op openWRT kan være en løsning, men jeg vil helst prøve andre options først :-) Takk for all hjelp! -kristian 6437248[/snapback] *bump* ehh... jeg mener; har samme situasjon her. Er vanligvis fan av åpen saus... men er ikke _helt_ klar for å ofre en ruter til 1500,- på halvutviklet firmware... :/
 20. Er det noen her som har tips til gode/billige tilbydere av serverplass til spillservere? -Evt. noen vi absolutt bør holde oss unna? Det aktuelle spillet her er Operation Flashpoint (som er passe RAM-krevende), og siden dette er en nordisk squad bør serveren også være plassert et sted i Norden. Forslag til seriøse leverandører? Andre innspill? --
×
×
 • Create New...