Jump to content

Mokko

Medlemmer
 • Content Count

  3911
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mokko last won the day on May 21 2010

Mokko had the most liked content!

Community Reputation

1082 :)

About Mokko

 • Birthday 07/22/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Særlig viktig å huske er jo det siste punktet, om at skriving etter at tiden har gått ut må skje i det stille.
 2. Sannsynligvis er det kun personlig intervju hvis det er første runde, dvs. spørsmal a la de Vardark nevner og tre sterke/svake sider og andre klisjeer. Det er også ganske vanlig med forskjellige guesstimation-spørsmål som f.eks. hvor mange trær er det i Norge, hvor stort er markedet for XX i Norden, hvor mye bensin brukes av biler hver dag i verden og liknende. Men du slipper nok ikke unna case selv om du går siv.ing. Hva er poenget med å spørre spørsmål som "hvor mange trær er det i Norge"? Ganske sikker på at jeg hadde bommet med flere "orders of magnitude".. Tankeprosess.
 3. Hvor tidskrevende er byggern? Tenkte jeg skulle søke på Revolve i høst, og den smarte student vil vel da helst gjøre alt han kan for å redusere fagenes timekrav..
 4. Hei! Jeg går selv kyb i andreklasse, og kan prøve å svare litt. Vi lærer en god del programmering, og det virker som at det kommer til å være en stor del av det vi kybbere skal drive med. Jeg kunne ingenting om det frem til omtrent denne tiden av året, noen måneder før studiet startet, da jeg rotet meg inn på Codeacademy for å prøve å prøve å lære meg litt Python. Høsten etter hadde vi ITGK i nettopp Python, og jeg cruiset gjennom faget uten å være i en eneste forelesning, fordi jeg hadde satt meg litt inn i det på forhånd. Så jeg anbefaler å gjøre det! Når det er sagt, så skal det ikke være noe problem å lære seg programmering gjennom NTNU uten å kunne noe som helst på forhånd. Det legges opp med antakelsen om at man står på bar bakke. De jeg ser sliter med programmeringen er gjerne folk som går inn i det med holdningen "Jeg liker ikke data, jeg, haha", de som gjerne har en klart definert forhåndsoppfatning om at programmering er kjedelig og bare noe skikkelige bleike nerder driver med. Vær villig til å lære. Det gjelder jo uavhenging av tema. Jeg er selv ganske lik deg, med tanke på at jeg har sansen for matematikk og fysikk. Nå synes jeg programmering er noe av det morsomste vi driver på med. Matte og programmering har nemlig en del til felles. Når du har skrevet kode som ikke gir deg det resultatet du ønsker, så har du skrevet feil kode. Det er ikke maskinen sin feil, den gjør nøyaktig det den blir fortalt at den skal gjøre. Det er du som gir den feil instrukser. Programmering koker nemlig ned til ren logikk, og det faller jo fort i god jord for oss mattehuer.
 5. Bruk de 45 kronene på et par CE-godkjente briller a, folkens. Hjemmesnekret vissvass vil kunne gi en illusjon av sikkerhet, men det er ikke nok at det synlige lyset virker dempet. Netthinnen har ikke smertereseptorer, og kan derfor brennes uten at du merker det der og da. Så dropp den fargede ølflasken. Dropp sort plast. Dropp å hoppe på ett bein mens du kikker gjennom et kaffefilter, selv om det var en fyr på bussen som sa at det pleier å funke. Bare kjøp de jævla brillene. Synet ditt er verdt 45 kroner.
 6. Jeg vil anbefale et kollektiv, i hvert fall i starten. Selv flyttet jeg med to venner til et kollektiv på seks. Synes det har vært perfekt. Jeg kunne ikke forestilt meg å bo mutters alene, det må være en trist tilværelse - og det sier jeg selv om jeg ikke er den mest sosiale eller utadvendte mannen i gata. Når du har behov for alenetid så lukker du døra til rommet, og når du ønsker selskap så lager dere taco sammen en fredag og ser gullrekka på NRK. Bedre blir det ikke.
 7. For et år siden tok jeg et emne som jeg ifølge utdanningsplanen normalt sett ikke skulle hatt før nå i vår. Karakter i faget står pent og pyntelig under "Resultater" på Studentweb, men under "Registreringer" -> "Udanningsplan del 2" står det "Planlagte studiepoeng: 52,5" og "Planen mangler obligatorisk emne '[EMNE JEG HAR HATT]'. Kravet til antall studiepoeng innfris ikke i emnekombinasjonen". Jeg har også gjort nødvendige oppmeldinger i år, slik at jeg tetter hullet og får 60 studiepoeng i skoleåret 2014-15. Må jeg gjøre noe for at Studentweb skal oppfatte at alt er i sin skjønneste orden (rart at dette ikke skjer automatisk, da karakter i faget jo er registrert..)?
 8. Alt det der er da leveringsfirmaets problem, og har da ikke en døyt med bilen å gjøre? En vei er vel like mye stengt for en biologisk sjåfør som for en elektronisk. Dessuten kan man jo tenke seg at bilen er flinkere til å sjekke opp annonserte veisperringer på forhånd enn en den gjennomsnittlige menneskelige sjåfør er.
 9. Samme skjedde her. Den kom etter hvert, dagen etterpå tror jeg.
 10. Tror ikke man skal undervurdere viktigheten av fysisk distanse mellom jobb og hjem. Jeg merker i hvert fall en stor forskjell på psyken ved lesesal-jobbing kontra hjemme-jobbing.
 11. Trampolinehopping er en risikosport, og den øker faren for å begynne med andre risikosporter, som fallskjerm- og basehopping. Kun tapere utsetter kroppen sin for sånt tull.
 12. Interessant at du svarer slik etter å ha lest innlegget mitt. Jeg er oppriktig interessert i hva du tenker, litt mer detaljert, rundt det jeg skrev. Kunne du ha skrevet litt mer om det, særlig første del av innlegget mitt? Gjerne med utgangspunkt i "Jeg vil ikke ha noe å gjøre med en som jevnlig røyker hasj, fordi...", og hvis svaret er "for uansett om du vil det eller ikke, så ser ofte folk ned på dem som røyker hasj", om du så kan svare med utgangspunkt i andre del av innlegget mitt?
 13. Fordi? Altså, det må da være noe mer her? "Jeg ikke vil være involvert i en som røyker hasj jevnlig, fordi røykingen kommer til å ødelegge forholdet vårt." ødelegge for hennes egen fremtid." sette henne i fare ved at hun dras inn i et miljø av typen fra Breaking Bad." etc. Og dette er helt legitime grunner for å avslutte et forhold. Men ikke gjør det forhastet slutt med det som i dine øyne er drømmedama, før du aner noe av konsekvensene av røykingen hennes! Ser du at det får faktiske, merkbare konsekvenser, prat med henne og gjør det slutt hvis hun ikke endrer atferd. Jeg er bekjent av en hel haug med tullinger som jeg ikke ønsker å ha noe særlig med å gjøre. Men det er ikke det faktum at de drikker alkohol eller røyker hasj som avgjør det, det er oppførselen deres som avgjør det. Hvis du er avholds og oppfører deg som folk, så kan du være min venn. Hvis du drikker eller røyker og oppfører deg som folk, så kan du være min venn. Hvis du er avholds men ikke oppfører deg som folk, så kan du seile din sjø. Hvis du drikker eller røyker og ikke oppfører deg som folk, så kan du seile din sjø. Hvis du først skal være så forbanna prinsippfast, så velg først en viktigere sak, som det å holde fartsgrensa (som noen allerede har nevnt). Å bryte med loven på dette området setter egen og enda viktigere, andre menneskers liv og helse i en mye høyere, direkte fare, enn det å røyke en gang i blant gjør. Drit nå i det. Hun er et flott menneske, hun tar egne, selvstendige, sterke valg. I steden for å være flau over det, still deg ved hennes side. Forsvar valget hennes, påpek at forholdet deres er like bra og at jenta er like herlig, tross litt hasj, alkohol eller en skål ostepop i ny og ned. Eller bare dropp å ta på deg den grønne pin-en som du åpenbart forventer å få i posten fra Hasjhodenes landsforening i det øyeblikket dama di rører en joint. Folk trenger da ikke vite dette, og det er faktisk ikke slik at en hasjrøyker alltid går rundt med blodsprengte øyne, en sneip i kjeften og =Oslo under armen. Forøvrig tror jeg du hadde fått et lett sjokk og hadde vært nødt til å gjøre en liten verdensbilderevurdering hvis slike pins hadde vært obligatorisk på dress og bunad i 17. mai-toget.
×
×
 • Create New...