Jump to content

Xenu

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Herregud... hvorfor? -Fordi en kan, javisst, og det var sikkert et kult prosjekt for dei involverte. -Men utover det? Jeg elsket Infinity Engine-spillene, men klarte aldri å komme meg inn i NWN, siden dei kjedelige, generiske 3d-miljøene var et langt tilbakeskritt fra nydelige håntegnede miljøer som vha. high-res modder fremdeles ser flotte ut i dag, snart 15 år etterpå. Miljørne i NWN ble bare sterile, gjentagende og fullstendig uten sjarm.
 2. Fungerte perfekt. Tusen takk for at jeg slapp å grave frem dette selv
 3. Med andre ord: Bethesda måtte saksøke Mojang for at de skal kunne beskytte merkevaren sin i framtiden. De har jo hintet til at de hater situasjonen mer enn noen andre, og jeg ser ingen grunn til å bære nag til Bethesda etter denne feiden (om man bærer nag etter stridighetene med Interplay får være en annen sak). Bullshit. Varemerket til Bethesda er var kun "The Elder Scrolls" ikke "Scrolls".
 4. Kansellerte nettopp en ordre på 5K, med varer som var på lager, etter at den hadde stått åpen i 12 dager. Er over en uke siden jeg sendte mail til kundesenteret, og har ennå fått svar. -Så nå er det takk og farvel til Komplett for min del.
 5. [quote name='TSP' post='13003016' date='02/02-2009 : 16:51'][quote name='Xenu' post='13002960' date='02/02-2009 : 16:44']Forøvrig er det brukerene som har sendt PM til TSP som faktisk er de eneste som har gjort noe aktivt her...[/quote]Jeg vet dette har svært lite med å bidra med i diskusjonen, men det er snakk om TST, [u]ikke[/u] TSP.. [/quote] Uff... kom rett fra et tretimers møte med "grovestimering" (les: heftig arkitekturkrangling) for et prosjekt, og er ennå susete i hodet.
 6. [quote name='KVTL' post='13001854' date='02/02-2009 : 14:46']At stuntet til gamer.no kom under retningslinjene pkt. 6 og 7 er utvilsomt. Det å begynne å diskutere hva som er reklame er bare flisespikkeri på høyt nivå. Jeg har ikke tilgang på pmer heller. Uansett så er dette et forhold mellom TSP og forumet, akkurat som reaksjoner er mellom dere brukere og forumet. Og som sagt, vedkommende har da full klagemulighet.[/quote] Hvor stokk dum går det an å bli..? Hvorfor er det utvilsomt? [b]Hvor[/b] er det bedrevet [b]reklame[/b] på [b]diskusjon.no[/b] fra gamer.no's side? Det har gjentatte ganger her blitt påpekt at pkt. 6 og 7 ikke er relevant til de faktiske hendelsene, men allikevel fortsetter dere den sirkulære logikken i beste indremisjonsstil. Tilbudet om å bekrefte brukernavn via PM til TST ble annonsert på nyegamer-bloggen, og en må være passe blåst i hodet for å argumentere for at reklame utenfor diskusjon.no, ja atpåtil på ens egen side, skal omfattes av pkt. 6 og 7. Forøvrig er det brukerene som har sendt PM til TST som faktisk er de eneste som har gjort noe aktivt her...
 7. [quote name='KVTL' post='13000967' date='02/02-2009 : 12:52']Ved å oppfordre brukerne på diskusjon.no til å sende han en pm på forumet som eies av Edda, så bruker han forumet vårt til å videreutvikle sine egne tjenester. Det er en videreutvikling at han lar brukerne kunne reservere sine brukernavn i deres nye forum. Så sant skal sies, så har det blitt utestengt mange brukere pga. denne reglen. Det har også blitt slettet en del signaturer. Gamer.no er pr. dags dato en konkurrerende side med diskusjon.no, og da burde de være for gode til å bruke denne siden til å kapre brukere.[/quote] ... Hvis denne totale mangelen på grunnlegende normal virkelighetsforståelse er representativ for Edda/HW-nettverket, er det ikke rart ting er ferd med å gå til helsikke... Visste ikke hva jeg skulle tro da splittelsen ble offentliggjort, men med måten gamer.no ble sparket ut på gaten allerede dagen etter, denne saken, og ikke minst innlegg som dette fra HW-nettverkets representanter; vil jeg bare takke for at dere gjorde valget lett. (Siden jeg har hatt innlegg her omtrent en gang i halvåret vil ikke tapet av diskusjon.no være et stort savn, men med hele denne saken og den generelle itavisenifiseringen/kvalitetsforingelsen HW/amobil har hatt i det siste kan jeg godt klare meg også uten dei. Dét hadde vært utenkelig for ett-to år siden.)
 8. På http://jordanmechner.com/tag/prince-of-persia ligger det orginale video-opptak. Ikke noe problem å kjenne igjen spillefiguren i broren, nesten litt skummelt.
 9. [quote name='Snorre' post='12399963' date='14/11-2008 : 22:39']Mens Trackmania har like mye å gjøre med virkelig racing, som en banan har med romfart å gjøre...[/quote] [url="http://www.mariowiki.com/Banana_Spaceship"]Banana Spaceship[/url] :p
 10. [quote name='Gromit' post='11200865' date='20/05-2008 : 19:30'][quote name='Xenu' post='11200623' date='20/05-2008 : 19:02'](Her i landet er det Stortinget som vedtar lovverket og ikke Apple, Nvidia osv. Dette til orientering.)[/quote] Newsflash, Språkrådet som er definert som det organet i norge som har peiling på det norske språk har gått imot hw.no. Så går faktisk argumentasjonen din mot seg selv. Egennavn SKAL skrives som de er, uansett om du liker skrivemåten eller ikke. [/quote] 1. Kommer språkrådet og gir meg bot dersom jeg ikke gjør det? Ikke? 2. Noe av poenget til Hardware.no er at det ikke er egennavn, men logoer kammuflert som egennavn. ...Å faen, jeg er [url="http://img109.imageshack.us/img109/4622/ia3yp.jpg"]infisert[/url]. *Logge ut for i år.*
 11. Herregud... forum-horene her inne har virkelig fritidsproblemer. Selv om slike egenavn har irritert meg (dog i meget liten grad) i lang tid, har det ikke fallt meg inn å gidde å skrive et innlegg om det. (Opprørte internetforum-debattanter kommenterer jeg derimot gjerne...) Det sykeste her, er dog hird... eh fanboy-skaren som mener at Hardware.no på noen som helst måte er forpliktet til å følge produsentenes retningslinjer... (Her i landet er det Stortinget som vedtar lovverket og ikke Apple, Nvidia osv. Dette til orientering.) Forøvrig, synes jeg at Hardware.no godt kunne la seg inspireres av The Inquirer, men da hadde vel hirden gått helt amok.
 12. Dersom bgtutu (mod som gjør at en kan spille BG1 under BG2-enginen) funker med Vista, så hadde det kanskje gått ann å prøve det.
 13. * Free bump * (Mer blod er aldri å forakte) De hadde iaf. vett nok til å komme seg ut av KOS(eklubben) i god tid før det endte i en uungåelig failure cascade. :p Xenuchrist
 14. Hvem er Derek Smart? Lagde ikke Derek Smart Battlecruiser 3000? http://en.wikipedia.org/wiki/Battlecruiser_3000AD Her er faktisk uncyclopedia-artikkelen mye mer dekkende...: http://uncyclopedia.org/wiki/Derek_Smart
×
×
 • Create New...