Jump to content

TST

Good Game AS
 • Content Count

  13722
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1086 :)

About TST

 • Rank
  Leder for Gamer.no og Telialigaen
 • Birthday 09/28/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28743 profile views
 1. Ja, det går fint så lenge de ble registrert på laget senest 24 timer før kampen.
 2. Dere gjør veto på kampsiden til det står igjen to kart. Disse kartene benyttes i Telialigaen: Inferno, Vertigo, Dust 2, Mirage, Nuke, Overpass og Train.
 3. Her ser du datoene: https://www.telialigaen.no/nyheter/kampdatoer-varen-2020 Deres kommende kamper blir lett synlig på turneringslattformen på Gamer.no etter at kampene er generert. Kampoppsettet blir klart om noen dager. Vi starter arbeidet med å plassere lag i rett divisjon etter at påmeldingen stenger i natt.
 4. Litt forskjellig fra divisjon til divisjon. Førsteplass rykker alltid direkte opp, og andreplassen kjemper som regel om opprykk via en ekstra play-off. Eier av klubb bestemmer noen spillere skal få lederrettigheter for å organisere laget, men det er ikke et krav. Det er to kamper per serierunde.
 5. En serierunde består av to kamper (best av 2). Hvis det er jevnt kan det vare i 2 timer, hvis ett lag er mye sterkere enn det andre så går det raskere.
 6. Hei, du kan delta på PC, PlayStation 4 eller Xbox One.
 7. Ja, det er beskrevet i § 2-5 Nasjonalitet: https://www.gamer.no/turneringer/regler/kamp-og-konkurransereglement/29#2-5-nasjonalitet I League of Legends må 3 av 5 være norske statsborgere. Dette er sikkert en feil fra vår side. Send en e-post til e-sport@gamer.no der du gjentar dette, men også tar med navn på laget deres, så finner vi ut av det.
 8. Beklager at jeg var uklar. Det betyr at alle på kvalifisering i 5. divisjon er sikret opprykk.
 9. Husk at dere må legge inn spillerne i laget, ikke bare klubben. Har du lenke til laget deres så kan jeg sjekke?
 10. Det ble såpass mange trukkede lag i 4. divisjon at det ikke ble behov for opprykkskamper blant lagene i 5. divisjon.
 11. Koden for å bli med vil dukke opp på kampsiden på Gamer.no like før kampstart. Kampsidene finner du i høyre kolonne på turneringsseksjonen til Gamer.no eller ved å gå til kampoversikten: https://www.gamer.no/turneringer/telia-fredagskos-feat-fortnite-episode-3/6858/kamper/
 12. Turnering i FIFA 20 med plass til 16 spillere. Starter 9. november - 14:00 Gå til turneringssiden
 13. Hei, send en mail om dette til e-sport@gamer.no, så ser vi på det.
 14. Ja huff, tenk om flere fikk interessen for CSGO fordi man forklarte litt.
×
×
 • Create New...