Jump to content

TST

Good Game AS
 • Content Count

  13764
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1104 :)

About TST

 • Rank
  Grunnlegger av Gamer.no og leder av Telialigaen
 • Birthday 09/28/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29171 profile views
 1. Lagene kan bytte spillere mellom matcher gjennom hele turneringen, så lenge spillerne ble registrert på selve laget før turneringsstart.
 2. Send en mail om dette til e-sport@gamer.no, så tar vi det derfra.
 3. Hei, jeg har sett det skjermbildet du lasta opp som skal vise at dere var sjekket inn, og jeg skjønner egentlig ikke hvor i skjermbildet dette vises. 69 andre lag klarte å sjekke inn i dag, og turneringen starta klokken 18:00 som planlagt.
 4. Vi kan ikke sjekke inn noen nå. Vi er i ferd med å generere kampene.
 5. Vi jobber med å få generert kampene nå 🙂
 6. Vi har dessverre ikke mulighet til å legge til flere nå. Resten av tiden frem mot turneringsstart trenger vi for å få satt opp gruppene og starte turneringen riktig.
 7. Dere var ikke sjekket inn, men jeg ordnet det nå.
 8. Innsjekk var åpen fra 17:00 til 17:30. 70 lag benyttet seg av den. Kan du gi meg lenke til laget deres?
 9. Vi foretok nå en alderssjekk. Følgende lag har enten mindre enn fem spillere med registrert alder, eller spillere under 18 år: zkills 4 ya VOPE Univerze Esport Trækkspællbataljon Thursday Gamers The Lobby StayBlue Slappe Vaffla NR1 IRL EXPERIENCE U16 HENTAI $QUAD ELIGENT Bærekraftig Gaming AIM IQ ALT Disse lagene og de involverte spillere har fått e-post fra oss om dette. De har fått frist til klokken 17:00 med å legge inn data på spillerprofilene. Etter denne fristen fjerner vi lag som fortsatt ikke oppfyller kravene. Turneringen starter 18:00.
 10. Tippecupen CSGO flyttes til 14.-16. mai Vi har nå berammet nye datoer for Tippecupen som beklageligvis måtte avlyses grunnet tekniske feil med turneringsplattformen. Feilene er rettet, systemet er forbedret og vi klare for en god turnering disse dagene: Torsdag 14. mai: Gruppespill, bo1 (fra 18:00) Fredag 15. mai: Utslagsturnering, bo1 (fra 18:00) Lørdag 16. mai: Semifinaler og finale, bo3 (fra 11:00) Påmelding, turneringsinfo og regler: https://www.gamer.no/turneringer/tippecupen/7753/ Dere som var påmeldt sist, er fortsatt påmeldt nå. Dere kan melde dere av dersom de nye datoene ikke passer. Premiepotten er 20 000 NOK + 1000 NOK til et tilfeldig lag som deltok. Som plaster på såret for gårsdagens problemer deler vi ut 1000 NOK til to ekstra lag etter turneringen. I tillegg har vi fjernet kravet om at lagene må ha deltatt i Telialigaen. Dette er kravene for å delta: 1. Du må være 18 år og fylt ut alder på Gamer.no-profilen: https://www.gamer.no/minside/brukerdetaljer 2. Du har ikke spilt kamper i 1. divisjon i 2020 og har ingen proffkontrakt en klubb Påmeldingen stenger 14. mai klokken 12:00. Lag som ikke oppfyller kravene blir informert og får en frist på å rette det opp.
 11. Vi har besluttet å utsette denne CSGO-turneringen. Kombinasjonen av tekniske problemer fra vår side og alt for mange som manglet alder, gjør at vi ønsker å gi oss selv og lagene en ny sjanse senere. Vi kommer tilbake med informasjon om nye datoer. Beklager til alle som har holdt av tid til dette. Dette er ikke godt nok av oss, og vi er motiverte for å vise at vi kan bedre.
 12. Vi kan ikke legge til flere lag i turneringen nå.
 13. Kjør veto i kommentarfeltet på hver kampside frem til vi får fikset vetosystemet.
 14. Årdal E-sport 1 hadde fire spillere med alder da vi gjorde sjekken 16:30. En av dem var for ung. Altså mangla det to for å kunne stille lag.
×
×
 • Create New...