Gå til innhold

SSD-tråden: info om og diskusjon rundt SSD


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Kjøpe 1TB 960 Evo til kanskje kunstig høy pris i dag eller vente med innkjøp til høsten når andre produsenter lanserer sine 64-layer+ 3D NAND produkter? Intet umiddelbart behov, men vil gjerne ha større kapasitet i tiden framover.

Kjøp når du trenger, er det noe som heter ;)

Lenke til kommentar

 

Kjøp når du trenger, er det noe som heter ;)

Vet ikke lenger hva jeg "trenger" utover at partisjonene til enhver tid er røde i Windows utforsker. Har blitt en gjerrigknark som leter etter tilsynelatende beste deals :shrug: , derfor sonderer jeg "stemningen" (et fiktivt eksempel; hvorfor betale rundt 5000kr for en vare med 3 års garanti i dag når jeg kan få tilsvarende vare med 5 års garanti for 1000kr mindre et par måneder senere?). Det har jo vært stille når det gjelder konsument-ssd lanseringer i en liten stund og mange skal lansere produkter med ny generasjon NAND, så det blir et rent spådom om pris spørsmål ser jeg nå. Sorry :green:

Lenke til kommentar

Vært forbruker og selger i mange år uten at jeg kan sikte til en eneste sak hvor det faktisk ga en vesentlig fordel å ha lengre garanti som uansett er dekket av reklamasjon.

 

Får jo i denne bransjen ny uansett. Lenge siden det var noe markant fall i SSD prisen spør du meg. Går bare saktere og saktere nedover. Så å spå noe stort fall om et par måneder skulle jeg gjerne sett noe stort grunnlag for.

 

Ikke akkurat noen direkte korrelasjon mellom produksjonspris og hvor raskt prisen faller. Produsenter er jo kollektivt sett tjent med å ta det rolig for å stimulere til jevnt salg.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

 

For liten er for liten. Like ubrukelig til os som ramdisk.

 

Syns det er ubrukelig av windows folka at de ikke integrerer noe ramdisk lignende i OS, de mest brukte programmer/spill  eventuellt valgfritt kunne lagt seg inn i rammen etter oppstart og man kunne kost seg med  128 gig og in hastighet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå gjør vel windows nettopp dette? Men kunne nok med fordel vært enda hissigere, samt lettere å justere selv etter behov.

Derfor minnebruken går ganske drastisk opp om du har mye tilgjengelig.

 

Når det kommer til boot, så heter det vel saktens hvilemodus. En form for ramdisk når maskinen er "av".

 

Dog, har opp gjennom tiden prøvd ramdisk med jevne mellomrom, og må si meg noe skuffet over ytelsen. Ga knapt noe, om noen overhode, ytelseforbedring på lastetider av programmer og spill som i sin helhet ble installert der. (Med system med SSD, ikke sammenlignet mot hdd)

 

Til tross for å ha begrenset andre flaskehalser så langt det lsr seg gjøre. Kan hende det hverken var nok cpu eller gpu kraft for loading i spill. Evnt. Rett og slett at software ikke var laget for det.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...