Jump to content

JKJK

Medlemmer
 • Content Count

  7270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

268 :)

About JKJK

 • Birthday 09/25/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17766 profile views
 1. Edit: Jeg glemte at CES er rundt hjørnet ..... det kan kanskje by på noe? Hei igjen. Hva er/venter vi på som beste arvtager til SX8200 Pro nå? Skulle hatt både en OS-disk (ikke optane, har fra før) på 1-2 TB og en spilldisk på 2+ (helst mer enn 2)TB. Har ruga lenge på dette, men når jeg ser hva som er annonsert på enterprisemarkedet allerede på pci-e 5.0 fronten, så blir jeg litt usikker på om jeg skal fortsette å ruge, eller slå til. Jeg tipper jeg slår til, men utvalget virker fortsatt litt slapt? (kan vurdere annet enn M.2 som OS-disk. M.2 som spilldisk). Har bare Pci-e 4.0 og 3.0 pc-er enda (kan fort endre seg ila året), men antar QD1 fortsatt kan øke litt med nyere disker, sjøl om man kjører de på lavere pci-e standard?
 2. Så M10P er raskere enn SN850? Er den i det heletatt å få kjøpt i norge? Finner den ikke på prisguiden.
 3. Har ikke fulgt med på en stund. Har det kommet noe raskere v/QD1 SSDer siden WD 850? (2TB eller mer). Skulle muligens hatt et par nye OS/spilldisker. @Nizzen ?
 4. Hensyn til religiøse gunner? Men for pokker .... hvorfor skal gammel overtro trumpe liv og helse? Blir lettere forbannet når jeg leser sånt.
 5. Tjaaaa. Det er kanskje så enkelt.
 6. Selvfølgelig måtte noe sånt komme. Driter i om de blir "ødelagt" (det var nå veldig overdrevet). Jeg har fått dem og videresalg blir nok ikke aktuelt. De er en del år gamle, og var det billigste man fikk av 4k skjermer den gang, så det er ikke snakk om noen stor verdi her. Kan vurdere å skru, men det kommer an på hvor mye jobb det er å åpne skjermene. Å bytte de ut er HELT uaktuelt. Punktum. Dette er for å få tatt ibruk overskuddsvare. Jeg driter en lang en i om noen blir vonbråten over "videresalgsverdien" av det. Men skru eller lim .... finnes det noe jeg kan bruke ? Noen som har noe fornuftig å komme med?
 7. Hei Jeg har et par (like) 28" 4K skjermer uten vesa-feste. Jeg hadde kunne tenkt meg å bruke disse i tillegg til skjermen jeg allerede har (Acer X34P), siden jeg har 2 armer for å skru fast i kontorpulten med vesafester liggende å slenge. Finnes det noen "hann plate" for vesafeste man kunne ha modda på en skjerm? Så for meg å bruke f.eks. Tec 7. Forslag? Legger ved bilde av baksiden av en av skjermene.
 8. Såååe. Noen som sitter på noen IBM/Lenovo servere/raidkontrollere/HBAer/lagringssystemer som er interessert i 5x HGST HUSMM8020ASS201 til ca. halv pris av bruktpris? 😂 Eller vil ta sjansen på at raidkontrolleren deres hanskes med vendor locked sas-ssder? @siDDis ? 😛
 9. Kjøpte noen brukte HGST HUSMM8020ASS201 for å teste et proof of concepti filserveren min. Det viser seg at disse har stått i et IBM system, så de har sansynelig IBM spesifikk firmware. LSI kontrolleren spytter i alle fall fra seg «PD not supported» når jeg tuppper dem i. Og jeg får ikke gjort noe med dem. Det er en LSI (Avago) 9271-8i kontroller. Noen som vet om det går an å flashe disse tilbake til orginal HGST firmware? Eller om det finnes en workaround med kontrolleren man kan trikse til?
 10. Secure erase fiksa biffen. Blir spennende å se om problemet oppstår igjen.
 11. jeg og en kompis driver med litt dance/trance musikk på fritida. Ble ferdige med en ny "kreasjon" i går, og vi er intr. i respons. og med ordet respons mener jeg ikke sånn som *trance/dance suger, gå å heng deg*, men litt konstruktiv kritikk!!! så, alle som ikke liker trance/dance og ikke er gira på å "prøve noe nytt", hold dere langt unna "svar-knappen" all konstruktiv kritikk mottas med takk, både positiv og negativ. Vi har laget musikk i noen år, og begynte med Impulse Tracker. Avanserte senere til Fruityloops, og nå har vi drevet med Reason 2.0/2.5 en stund. Stilen for tia er mest dance/trance, men tenker for tiden også på andre sjangre. vi er først og fremst ute etter respons på den nyeste sangen, "Launch", men lytter også gjerne til kritikk på andre sanger. Musikken kan lastes ned på http://dj-jk.iscool.net / http://john.e.morsk.com (samme side, 2 redirects)
×
×
 • Create New...