Jump to content

chevyz28

Medlemmer
 • Content Count

  830
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11855 profile views
 1. Høres fornuftig ut. Så dersom man sikrer huset ved at man fjerner alt som er brannfarlig osv. så vil ikke et hus selvantenne. Da må en ev. brann være påsatt. Hvor ligger ev. bevisbyrden?
 2. På esken til min s10+ står det "Tilpasset Telenor".
 3. Er ikke sikker på dette, men tror det er versjon av telefon som er viktig, ikke operatør.
 4. Har telenor versjon av telefonen og har fått oppdatering 20 februar. Men ingen nye i dag?
 5. Da ble den en samsung 980 pro 1tb på meg. Skal brukes på et x99 hovedkort så jeg får jo ikke brukt pcie 4, men blir mer enn raskt nok tenker jeg. Men er det noe man bør sette opp i bios for at det skal bli optimalt? Hvilket program er best for å flytte/overføre systemdisken over til ny nvme disk? Edit: Så at samsung har et Data migration Setup program som er til det bruket. Noen som har erfaringer med det?
 6. Dette er et hus som egentlig er falleferdig og skal bare sikres. Men spørsmålet er jo om man kan bli erstatningspliktig dersom huset skulle begynne å brenne så spre seg til andre hus. Men dersom elektrisitet og alle kjemikalier fjernes så skal jo ikke et hus begynne å brenne av seg selv. Da må det eventuelt bli en påsatt brann. Men hvem er da erstatningspliktig? Naboens hus er jo også brannforsikring dersom de ønsker å få tilbake verdier ved av. brann.
 7. Hei. Hvilken ansvar har man for fraflyttet hus og eiendom? Slik jeg skjønner det er det ikke påkrevet med "ansvarsforsikring" for et hus. Hvilke regler gjelder for dette? Kan for eksempel en brann som starter i ett fraflyttet hus og sprer seg til et annet få krav om erstatning fra en annen eiendom? Blir dette også et eventuelt skyldspørsmål?
 8. Ja... jeg har merket dårligere batteritid.
 9. Hmm, koblet bare til å alt virket. Android auto var allerede inne i firmware, for jeg har ikke lastet ned appen. Merkelig.. for det står at Android auto ikke er tilgjengelig i Norge.
 10. Rått spill av Carlsen i disse netturneringene som pågår...
 11. Noen som vet når Android Auto kommer til Norge?
 12. Hva driver han med i dag???
 13. Spennende i dag. Flere grove feil av Magnus.
×
×
 • Create New...