Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Solgte unna en M&M stack, og lurer på om Fiio E17 + E09K kan kalles en oppgradering?

 

Eller burde jeg eventuelt gå for Schiit Valhalla?

 

Har HD650 og DT 770 80Ohm.

 

Hva vil være best, oppgraderingsmessig fra Modi og Magni?

 

Vil helst ikke bruke mer enn 3000.

Lenke til kommentar

Solgte unna en M&M stack, og lurer på om Fiio E17 + E09K kan kalles en oppgradering?

 

Eller burde jeg eventuelt gå for Schiit Valhalla?

 

Har HD650 og DT 770 80Ohm.

 

Hva vil være best, oppgraderingsmessig fra Modi og Magni?

 

Vil helst ikke bruke mer enn 3000.

Kanskje Maverick Audio (Tubemagic).

Eller Violectric V90 (neppe under 3000, med 378 euro)

Little dot mk 4, ca 500 dollar ink frakt.

Lenke til kommentar

 

Asus Xonar Essence One er og en mektig undervurdert pærle som kan være vert å kike litt på :)

 

Tror du denne er hakket kvassere enn M&M?

 

 

Har ikke testet den komboen desverre så jeg vet ikke egentlig. Det jeg dog kan si er at Asusen overhode ikke gjorde skamm på hverken , Audeze LCD-3 , Sennheiser HD650 eller noen av de andre hodetelefonenne jeg testet mest jeg brukte Asusen som amp. Nå har jeg den som forforsterker DAC og forforsterker i stereoen , noe den trivest godt med :)

 

om en ser på kretskortenne til hver av de så må jeg personlig si at jeg faktisk selv er litt skeptisk til Magni/Modi setupen. Noe jeg aldri har nevnt høyt ettersom det er veldig mange som elsker denne stacken , og det faktum at jeg selv ikke har prøvd den, så jeg kan ikke utale meg.

 

Magni:

magni_05%281%29.jpg

 

modi :

modi_05.jpg

 

Essence One

IMG_8055c.jpg

 

Er fult klar over at det ikke er så enkelt som å se og skrike ut "se alle de komponentenne a!" jeg har heller ikke tilstrekkelig med kunskap til å analysere brukte komponenter og komme med en konklusjon ut fra det, men trafoen som er brukt i Asusen er vertfall massiv nok. Magni har egen strømforsyning, men er nok et godt stykke unna å klare å levere like mye som det Asusen er istand til.

 

Elleres for du bare søke opp anmeldelser og finne ut for deg selv. Asusen har en del veldig gode anmeldelser og en del halldårlige . Her tror jeg faktisk det faktum at det Asus som farger synet til en del anmeldere som ikke liker den. Kan vertfall personli si at det er utvilsomt den beste hodetelefon forsterker/dacen til under 3000 jeg har hørt.

 

edit : det faktum at asusen kan brukest som forforsterker med full balansert utganger er jo og et stort pluss for mange , inklusiv meg:)

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Nja, Shure SE215/315? Jeg eier et par Image S4 som jeg har vært meget fornøyd med i forhold til pris, S4 MKII skal være enda bedre lydmessig, så det er en mulighet.

 

Det spørs litt om du vil finne noe du kan prøve først eller om du er villig til å kjøpe på nett. I Norge kan du vel få angrerett om du ikke skulle like proppene, men fra utlandet er det uaktuelt. Det dukker også noen ganger greie ting på bruktmarkedet, kjøpe nye endestykker og tørke av proppene med litt antibac så kan man spare en del penger.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Litt OT. For en stund siden kjøpte jeg meg noen høyttalere til 5000 kroner og har brukt de eksklusivt den siste måneden. Disse ble ikke gode nok og planla nå å kjøpe anlegg til 15k klassen. 15k er mye penger og jeg har vegret meg en stund for å droppe denne sumen på det. I kveld dro jeg på meg det trofaste Philips Fidelio X1 headsettet og alt jeg tenker nå er hvorfor jeg skal putte penger i anlegg. Fy faen som jeg egentlig har savnet lyden fra hodetelefoner. Lydbilde i X1 er fantastisk deilig.

 

Har derfor tenkt til å slippe opp lommeboken for nye hodetelefoner isteden. Ønsker helst noe som passer godt sammen med Vali+Modi, om noen har noen referanser her. Har tittet litt på HD700 og disse virker som de skal passe meg godt. Er ute etter stort lydbilde og generelt sett balansert lyd uten for mye avvik fra high-mid-low. Setter en grense på 6000,-.. Mer kan subsidieres om det er verdt det.

Lenke til kommentar

Blir nok en brå overgang fra X1 til HD700, såpass du er klar over det. Har ikke eid HD700, men hadde storebror HD800 et års tid, fantastiske hodetelefoner med et helt mindbending stort lydbilde som bare kan overgåes av elektrostater. Men sammenlignet med X1 er bassen ikke mye å juble over, til somme typer musikk fungerer det helt strålende , menst andre typer kan det fort bli litt tynt . HD800 (som jeg samenliger med HD700 da de er ganske like) er og veldig kresen på kilder, dårlige inspillinger og filkomprimeringer kommer veldig tydlig frem. Hvorvidt om de fungerer bra med Vali+Modi vet jeg ikke ettersom jeg har 0 erfaring med Schiit produkter.

 

For å putte det hele i litt perspektiv så er jeg veldig veldig glad i X1, jeg eier Audeze LCD-3 pluss et ganske greit forsterker/dac settup , og ca 98% av tiden er det X1 som får sitte på hodet mitt, de er helt fantastiske allroundere som fungerer ypperlig til absolutt alt, både film , spill og meste typer musikk. Poenget mitt er vel uansett at jeg vil anbefale deg å faktisk få høre HD700 en eller annan plass (Du kan f.eks kjøpe det på en nettbutikk å bruke angre retten omn du ikke liker dem,) før du går inn 100% å bruker såpass mye penger på en hodetelefon når du har en så sabla go en fra før :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...