Gå til innhold

Pop

Medlemmer
  • Innlegg

    6 453
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Pop vant dagen sist 20. april 2022

Pop hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

25 002 profilvisninger

Pop sine prestasjoner

5,7k

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

  1. Du har noen gode poeng her. Og det er vel også noe av det skumle. For det burde stille spørsmålstegn ved hva målet er. Om det er en klar tro på at det er rett medisin for USA, eller om det han kun sier det han mener vil samle velgere og hvordan det går med USA etterpå er likegyldig. Jeg tviler ikke på at et proteksjonistisk USA kan klare seg ganske bra. De har det meste av hva de trenger av naturressurser og det de trenger mer vil de klare å få avtaler for, enten ved gjensidig handel eller ved en form for utpressing. Tydelig at når mange amerikanere er lei av det de oppfatter som USA redning av verden, så ser man også på hvilken situasjon man skaper med mer distanse. Og for alle de som sitter på verandaen med hagla i hånda og skuler på nabolaget og "de andre", så er antakelig proteksjonisme en foretrukken rolle.
  2. Hvorfor stiller ikke amerikanerne spørsmål til trumpis om hva eksakt han vil gjøre for å få USA bedre? På tale etter tale står han jo kun på podiet sitt og rakker ned på andre kandidater og forteller med sine vanlige enstavelses ord og femords setninger hvor fantastisk landet skal bli med han. Men aldri hvordan han skal få det til. Utenom å mure ute Mexico da. Crooked her og crooked der, det er jo drittslenging ene og alene, etter en 10-årings standard. Store bokstaver, null innhold. Og likevel kjøpes av 75 millioner nisser. Som synes retorikken er bra. Hvordan kan man ville ha en fyr til president som mest av alt drar politikken ned i gjørma, skaper kun en drittkastingskonkurranse, dropper å snakke om saker, dropper tiltak og sørger for at fokus er på seg selv..?
  3. Har lett lenge etter den rette stolen nå. Gamingstol er helt utelukket, det må være det verste som serveres unge kropper. Har testet en del stoler hos møbelbutikkene, men svært få er i nærheten av bra. De klart beste alternativene har jeg funnet hos kontormøbelbutikker. Har lest en del forum rundt om, men innser at stol blir så individuelt at subjektive opplevelser er nesten helt irrelevant. Kan likevel prøve med noen tips. Utgangspunktet er ca 80 kg, 180 cm høy. Brede skuldre som blir klemt innover av stolrygger som buer og er brede. Trenger god justering av korsryggstøtte. Ønsker nakkestøtte denne gang, har savnet det om jeg ser film over tid. Bruker i dag en Savo som innimellom høres ut som den knekker hvert øyeblikk, har fått en del slark som ikke kan teites med skruer osv. Oppsummert så langt: Kinnarps: Testet flere ulike modeller og fant en som passet bra etter mye innstilling. Men ryggen ble i en feil stilling for meg over tid, og etter en halvtime var jeg sliten. Pris ca 15000. Malmstolen 4000: Første stol jeg satt meg i og følte alt stemte umiddelbart. Eneste stol som var god med det samme. Pris ca 15000. Ekoflex 520: Ikke fått testet med den ser ut til å ha bra pute, mesh i rygg som ventilerer godt. Finner den kun på nettbutikk og er nysgjerrig på kvalitet og comfort. Pris ca 5700. Håg Executive Tribute: Satt godt, ingen knirk og ustøheter, mange innstillingsmuligheter. Pris ca 27000. Ikke bedre enn andre alternativ, så prisen kan bare ikke forsvares. Sedus: Testet flere modeller, og alle var bra men ikke topp. Hadde ikke like mange eller gode innstillinger, så antar de er mer for miljø der flere skal benytte samme stol. Flere modeller med ventilerende mesh, som kjennes behagelig, men har mesh for lite støtte over tid? Må klare å velge snart, men det er virkelig ikke lett. Prisforskjellene er jo utrolig store og noen rimelige kjennes gode ut etter 2 minutter, men hvordan er de etter 5 timer?
  4. Jeg er en sucker for skikkelig brum-brum, så jeg hadde elsket 70-talls Corvette, Charger og Challenger. Riktignok havner disse for det meste i gammel bil kategorien og ikke god, for det meste annet enn rett frem strekk. Men ok, for litt mer svinger ville jeg hatt alt av Aston Martin innen riktig alder. James Bonds DB6 kanskje? Men mulig du mente biler innen noenlunde fornuftig prisnivå da....
  5. Fra biologiens side er det nok en klar fordel å finne en partner som både kan øke sjansen for sunne og sterke avkom, men ikke minst å klare å forsørge avkommet i tillegg, både mot farer og finne mat og husly. Tidligere innebar jo dette noe mer kamp enn å finne en handlevogn på rema og gode priser. Det kan nok synes sannsynlig at dette er årsaken til at man finner slike "solide" individer mer attraktive. Samtidig er nok @Gavekort inne på noe også her, at det også avhenger av hvilke damer du ønsker oppmerksomhet fra. Om du ønsker deg en bibliotekar er kanskje ikke store muskler det helt primære, selv om jeg uttrykker meg relativt stereotypt her. Ingen regel uten unntak, men det gjelder også andre veien.
  6. Pop

    FOTBALL-EM 2024

    Om England går videre nå er det ene og alene på enkeltprestasjoner. Det kollektive minner jo mest om et gamlehjem på tung Valium. Helt uten strategi, mål og mening. Var om mulig enda verre i forrige kamp.
  7. Det lukter Møller lang vei. Beklager, men det er ingen grunn til å "spare" forhandlere som behandler gode kunder dårlig. Ikke har jeg en anelse heller, annet enn egen erfaring. Heldigvis er jeg kunde hos andre i dag, som gjør alt de kan for at jeg skal forbli kunde også i fremtiden. Men altså, dette er noe av det verre jeg har hørt om av behandling av kunder som kjøper nye og dyre varer. "Du har betalt, men vi vet ikke når vi kan levere eller ... hva vi kan levere."
  8. Fordeler og ulemper med begge, men en betingelse her som er spesielt meningsløs er at det ene eller andre passer bedre for store eller små rom. Det er aktive høyttalere som glatt kan brukes i store rom, det er ikke slik at aktive høyttalere er studiomonitorer for nærfeltslytting. Denne regelen var borte for 10-15 år siden. Om du vil ha aktive til store rom, kan jeg trygt anbefale System Audio Legend, https://soundgarden.no/aktiv-høyttaler/116764/system-audio-legend-402-silverback-aktive-trådløse-høyttalere-m-hub Kef LS 60 https://soundgarden.no/kef/117947/kef-ls60-wireless-titanium-grey-aktive-trådløse-høyttalere?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1emzBhB8EiwAHwZZxYgrindERoAKDdIBvosPeuKbIsvZotSe5qIw4eEj2h9mc6CF6LhYvBoCHx4QAvD_BwE Litt ned i pris: https://www.klipsch.com/products/r-28pf-powered-floorstanding-speakers og https://www.hifiklubben.no/argon-audio-fenris-a55-gulvstaaende-hoeyttalere---aktive/argfenrisa55bk/
  9. Om de hadde klart det, hadde det vært spennende å se om flere ville være mer positive til Palestina som egen stat...
  10. Tenk heller at når loven skal beskytte deg og dine personopplysninger, så skal den også beskytte de du måtte mislike. Altså det skal vel ikke være enkelt å få i gang en etterforskning mot andre fordi du har "en følelse" av at noe har skjedd. Derfor ønsker de nok en helt konkret sak der du begrunner dine mistenker og gir en mulighet for å lete på rett sted osv. Etter å ha jobbet med informasjonssikkerhet i ca 20 år, så er det en del opplysninger som må foreligge før man starter en grundigere sjekk gjennom ulike system, mot spesifikke personer. Det er mange ulike veier informasjon kan komme til ansatte uten at man benytter datasystem og registre.
  11. Så langt har jeg likt relativt godt de ulike språkmodellene, når jeg tar i betraktning ren forventning og ikke personlige ønsker. Jeg kunne ønske meg en AI-modell jeg kunne spurte om alt knyttet til jobben, men har innsett for lengst at det er en del år frem i tid, om noen gang. Med en realistisk forventning bruker jeg nå verktøyene med de begrensningene det har. F.eks. om jeg har en punktliste med fakta som jeg ønsker skal være grunnlaget for beslutninger i en anskaffelse, en design og egenutvikling, oppgraderinger eller hva det måtte være, så får f.eks. ChatGPT lista med beskjed om å gjøre den opp til en enkel lesbar tekst. Eventuelt motsatt, om jeg har skrevet noe i full tekst tidligere, men kun ønsker en oppsummering for et nytt prosjekt, ber jeg ChatGPT om å lage punktliste av de viktigste poengene i teksten, eller om å gradere viktigheten for den saks skyld (f.eks. MÅ-krav og Kjekt-å-ha-krav). Der er den ganske flink, og det trengs kun små justeringer etterpå. Den er også flink å tilpasse til ulike premisser, om jeg ber den tilpasse teksten til en faggruppe eller til en styringsgruppe/referansegruppe/brukerutvalg, til økonomileder osv. Så lenge man ikke tror disse tjenestene er orakler, får man dem til å funke bra faktisk.
  12. Men jeg har ikke hørt kulerammen si "det kan jeg ja".
  13. Får håpe det kommer AI-verktøy spesialisert for jus da, for dagens ChatGPT og Google Gemini f.eks. klarer i jobben min ikke få en eneste referanse til riktig lov og paragraf riktig. De er noenlunde på rett kurs når jeg ber om en generell betraktning, men å få referanser, fortelle hvor eksakt i lovteksten de henter bakgrunnsinfo (tidligere saker og kjennelser) behandlingsgrunnlag, rettsprinsipper osv, så er svarene helt katastrofe.
  14. Jeg vil tro tallet 7984 er antall ødelagt kjøretøy (vehicles). For kjøretøyet stridsvogner (MBT Main Battle Tank) kan tallet kanskje være 1000, jeg aner ikke. Men det er stor forskjell på en stridsvogn og kjøretøy for øvrig, som panservogner i ulike roller som for artilleri, personelltransport, varetransport, stormpanser, IFV osv. I det siste har man vel kunnet legge golfbiler og terrengmotorsykler på lista. Og fantasien har antakelig ikke helt nådd grensene ennå, om vi skal tolke russisk desperasjon.
  15. Snart blir det avslørt at de er utstyrt med opptaksutstyr og vi kan kose oss med mange videoer av hodekløende, stirrende mennesker med spørsmålstegn i hele ansiktet.
×
×
  • Opprett ny...