Jump to content

Pop

Medlemmer
 • Content Count

  4583
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1570 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17410 profile views
 1. Takk for god oppsummering. Og ulempen er temperatur?
 2. Høres ikke helt ut som ledelsen har fokus på kvalitetssikring og kontinuerlig forbedring... for å si det diplomatisk.
 3. Er det noe annet enn PCI-e 4.0 jeg vil mangle med et B450 hk kontra X570? Til en 3700x antakelig....
 4. Og hjernen vår elsker å lete etter mønstre i hva som helst. Hvorvidt elementene har reell sammenheng er altfor ofte helt underordnet, men hjernen er nå en gang bygget slik at mønstre forenkler hverdagen og søker forutsigbarhet. Veldig nyttig når vi gikk på jakt i skog og fjell og måtte passe oss for enkelte dyr og jakte andre, orientere oss i terreng, ikke gå oss vill, se an vær osv. I dag med informasjonsmengdene vi nå har tilgang på, er det altfor lett å bomme, noe vi også gjør. Men om vi bommer 200 ganger og treffer en gang, så kan du være ganske sikker på at den ene huskes og blir malen for hvor bra jobb vi har gjort. Basic psykologi.
 5. Jeg tror noen er begynt å komme innpå det diskusjonen egentlig burde handle. Å tilbakevise sprøyt er interessant nok i to poster, særlig når det krever 5.klasse pensum for å klare det. Men ganske raskt bør man se at det overhodet ikke siger inn, eller at sprøytposteren har noen interesse av å lære, debattere eller er i stand til å se muligheten for at man tok feil/regnet feil/glemte å se over/glemte kildekritikk osv. Da bør vi heller se på hva som kan være årsaken til at noen velger å bruke tiden sin på å poste virkelighetsfjerne (kanskje ikke fjernt engang, men totalt avkoblet) poster til et potensielt stort publikum. Hva ønsker disse å oppnå? Er de kun troll? Tvilsomt. Det ligger antakelig en agenda bak, og den er neppe deres egen. Men noen har klart å overbevise dem om noe, som ikke er fundamentert på verken fakta, vitenskap, generell kunnskap, men kun fri fantasi.
 6. Tja, om det passer er alltid det vanskelige. Min 4690k sliter allerede og stanger i taket når skjermkortet rusler søndagstur. Klart det alltid kommer noe nytt, hvorvidt det å vente er åpenbart det beste, er verre å bestemme seg for... *sukk*
 7. Av alle linjer i innlegget ditt hvor korreksjoner ble presentert, som etter de to første linjene var 100%, så er det ene punktumet det du klare å forholde deg til? Og glir over til at resten av vrøvlet er riktig?
 8. Hm, dette hørtes ikke lovende ut med tanke på å kjøpe et x570 (inkl cpu+ram) nå, men at jeg heller bør vente på x670.... Samtidig føles Intels alternativ i øyeblikket som å kjøpe noe enda eldre og som enda tidligere vil oppleves som utdatert.
 9. Svært skuffende fra Toyota. Selve bedriften som utviklet hovedprinsippene for Lean, gjennom Toyota Production System, som altså skal være strømlinjeformet leveranse ved å ta bort alt unødvendig. Endringsvilje burde således være i toppsjiktet, istedet for holder man på "Prius-teknolgien", som andre her påpeker er snart 20 år gammel. Å gjennom reklamen få bilene til å fremstå som energiskapende evighetsmaskiner blir ganske dumt. Veien fra teori til virkelighet her blir veldig lang, når man tar høyde for at regenenerering ikke funker uten ekstra bruk av energi utover fremdriftsbehovet.
 10. Takk for svar alle som tipser. Da er jeg kanskje på rett vei med Ryzen 3700x, G-Skill Flare-X 3200mhz cl14 og MSI x570 Gaming plus? Edit: Ram rettet.
 11. Så nå var jeg usaklig? Eller var det kanskje du som plutselig ikke ville ta ballen lenger, men mannen? Det kan jo gjøres mye mot stråling fra sola. Hva med skjermteknologi? Fortsatt stråling der. Visste du at en slik elektrisk lighter, med usb-lading, opererer på ca 16kHz? Hva med biler? De har et utall strålingskilder.
 12. Skal droppe å kommentere konspirasjonsteoriene her. Veldig uinteressant diskusjon dessverre. Når 5G er en ekstremt liten bekk, ville jeg nok fokusert på de litt større elvene. Sola har en 1000 ganger høyere effekt enn antennene vi bygger rundt om.
 13. Er det lov å be om en anbefaling i denne tråden? Om jeg bommet nå, så send meg gjerne til riktig del av forumet. Trenger en bedre cpu (dagens er i5 4690) og vurderte først i5 9600 eller i7 9700. Men med de siste produktene nå fra AMD bør vel heller det velges, med tanke på kraft pr krone. Har ikke hatt AMD siden Athlon 1800+, så jeg er mildt sagt utdatert på dem. Hva er anbefaling på Ryzen cpu i samme prisklasse som i7 9700? Ta gjerne med tilhørende ram og hk (i hovedsak rettet mot gaming og mild overklokking). På forhånd takk.
 14. Og hvem er disse som vil gjøre mennesker syke? Hva tjener de på det? Sakte reduksjon av "bestanden"? Spesielt i et skog- og utmarkskledd land som Norge, hvor mer arbeidskraft er sårt tiltrengt virker dette som et suverent scenario. Ved bruk av radiobølger, i latterlig lav effekt. Da snakker vi langtidsperspektiv for å få redusert befolkningen altså. Du sier noe av svaret i diskusjonen selv, du bare glemmer konklusjonen: "vanskeligere peke finger på den faktiske årsak".... Nettopp, om folk er syke, er det så langt ikke mulig å peke på at radiobølger er årsak. Likevel har vi en liten gruppe som er overbevist om at det er årsaken. Det er nok det mest relevante du bør bruke energi på foreløpig.
 15. Stråling i form av synlig lys kan gjøres til våpen. Det er bare å konsentrere treffpunkt og øke effekten. Så hiv ut tven din, radioen, lysene, strømpunkt i vegg osv. Alt kan være våpen, bare å tilpasse effekt, ionisering, retninger osv. Rekkevidden av 5G, igjen snakker du om 5G som en homogen frekvens, avhenger av frekvens/bølgelengde, sendestyrke, retning og hindringer. Det er ingen kraftigere felt fra 5G enn fra andre nett. Du burde egentlig være langt mer redd for det gamle NMT-nettet. Det gikk jo både på 450 og 700MHz om jeg ikke husker feil og de frekvensene penetrerer alt, inkl 15cm støpejern (bølgelengde fra ca 40cm til 70).
×
×
 • Create New...