Jump to content

Pop

Medlemmer
 • Content Count

  4796
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1705 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18115 profile views
 1. Konkrete priser på service får man stort sett ved en ringerunde. Jeg er midt i bilbytte nå selv og har vært på demo på en del ulike merker. Pleier å spørre om ca servicekostnader også og tar det med i regnestykket. DS har sålangt rimeligste service. Der sa de ca 3000 for den første, 4000 for den andre og videre. Mercedes varierer en del etter om det er A eller B service. A ligger normalt rundt 4500, B rundt 5500 og opp til 8000 (min siste B kostet 8 men ble prutet til 6800) (C-klasse). Volvo sa ca 4900 som en snittpris for alle år innen garanti. Audi skal jeg snakke med i dag. Naboen min kjører Ford (S-max) og klager over ca 5500 hver gang. Jeg kan bare anta at dette kan variere noe fra forhandler til forhandler også.
 2. Har du mulighet til å trekke en nettverkskabel til det rommet? Et enkelt AP i rommet eller rommene man ønsker bedre dekning i vil normalt gi en bedre opplevelse enn extendere, men for tilfelle med dine foreldre som kun er to spiller det gjerne ingen rolle. Om ikke begge streamer Netflix i full hd samtidig osv... og da likevel skulle det være nok.
 3. Ok, tusen takk for svar. Det oppklarte jo mye. Når du sier Power Target, er det samme som Power Limit i Afterburner? Vet du om den vil hindre kortet i å gå over en grense? Jeg vil ikke låse kortet til en frekvens heller, bare hindre det i å gå for høyt. Det blir varmt på plassen her ja, men mest fordi skrivebordet er skrudd til bakveggen og at dermed lufta ikke går opp langs veggen men kommer midt i trynet mitt istedet. Har ellers god lufting, to Noctua 140mm trekker luft inn i front og to Corsair 140mm dytter ut bak og topp. Så temp inni er ok, det er utsiden som er utfordringen ja.
 4. Men kan jeg hindre det i å gå over f.eks 1850mhz? Jeg har en 165hz skjerm og trenger virkelig ikke fps over dette.
 5. Har fått et problem med mitt RTX2080, kanskje noen her har sett eller allerede fikset lignende. Kortet klokker for høyt. Merkelig nok (eller bare jeg som ikke har fått med meg noe). Base core clock er 1515mhz. Boost 1875mhz. Da jeg satt og spilte litt nå ble det virkelig varmt her. Kom ganske plutselig. Sjekket temp og hastighet og skjermkortet viser da at det nettopp har maxet på ca 2050mhz, snitt 1980mhz og tempen nærmer seg da 70 grader før jeg gikk ut av spillet. Det er ikke enablet noe overklokking, tydeligvis gjør den det likevel. Jeg trodde faktisk at 1875mhz uansett ville være max, selv om temp var lav nok. Palits egen programvare Thundermaster har ikke det mest naturlige og forståelige grensesnittet, men det viser ingen tegn til at overklokking skal være enablet. Kan jeg selv sette en max frekvens på core? Gjerne annen software? MSI Afterburner? Skal det være nødvendig? Er kortet mitt defekt?
 6. Herregud, jeg trodde egentlig dette var feilinfo. Men faen meg beholder de ikke pengene for gjenstående måned! Snakker om frekkhet. "Ingen bindingstid..." med modifikasjoner. De har ihvertfall sikret seg en fin ekstrainntekt med slike vilkår. Er dette vilkåret i det hele tatt lovlig? Aldri mer ice!
 7. Linken din er til samlesiden for alle trådløshøyttalerne Elkjøp har. For øvrig kjøpte jeg meg JBL Charge4 på green-salget som var nå og er greit fornøyd med lyden. Hadde ikke trodd så små ting kunne låte så bra og for solkvelder på terrassen er den helt topp. Til den prisen var det ingenting å klage på og jeg slipper sitte med innehøyttalere i vinduskarmen lenger.
 8. Nei, benytter kun optisk og usb inn. Har testet med ekstern dac (Audiolab mdac) og da analog inn, men forskjellene var svært små. Selv med hifi-nevroser var det egentlig umulig å si at det ene var generelt bedre enn det andre.
 9. Merkelig at akkurat denne testen av Devialet skulle være veldig negativ, når så mange andre tester har vist meget bra resultater. Men det er vel noe av det "spennende" med hifi. Ting som både oppleves topp og måler topp et sted, blir ikke likt opplevd et annet sted. Hjemme hos meg ble heldigvis oppgraderingen til Devialets forsterker en betydelig forbedring. Oppgraderte fra Parasound Halo integrated, som heller ikke var en dårlig forsterker. Det er også mulig at matchen med høyttalerne mine fra PMC er ekstra bra, at andre høyttalere vil gi en dårligere opplevelse. Og ikke minst var det ei anna i huset som var svært glad for å slippe 15-16cm høye forsterkere midt i stua.
 10. Er det vanlig at Ryzen 3000-serie konstant hopper og ned i temp? Ser på HWmonitor at temp uten andre oppgaver kjørende enn standard win10+nettleser varierer mellom 40 og 50 ca (etter ca en times drift). Opp og ned hele tiden. Ser jeg på cpu frekvens gjenspeiler jo det temp, med variasjon mellom 3700 og ca 4300mhz jevnt og trutt. Antar dette er normalt og ikke noe feil hos meg?
 11. Siden du ikke har sagt noe spesifikt om budsjett/pris, så støtter jeg norengs forslag til det fulle. Du får en langt bedre opplevelse enn å skulle lappe et hull her og et hull der. Komponentene du har nå er såpass gamle, at det blir uansett flaskehalser, av betydelig art.
 12. Fulgte anbefalingen på guiden her og bytta fra ice til Hudya. Abb er igang og alt virker topp så langt. Lurer på om telenornettet faktisk gir raskere oppringing.... kjennes slik ut.
 13. Nei, ville ikke byttet den der etter den bruken du har beskrevet. Den kan vare i 10 år til. RTX2070 er bedre enn RX5700 på multirendering, utover det er de to kortene svært like. Kommer an på pristilbudet man kan finne, tenker jeg. Med et godt tilbud hadde jeg valgt etter det, uavhengig av hvilket av dem det var. Som nevnt tidligere, hadde beholdt psu og kab inntil videre, og lagt heller mer penger i det Svein beskrev (litt raskere ram osv).
×
×
 • Create New...