Jump to content

KoKo_

Medlemmer
 • Content Count

  2568
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by KoKo_

 1. Er fondene i ASK fortsatt aktive og følger markedet når de er "borte" fra banken når de flyttes fra en bank til en annen? Fondene mine har vært på vei over i noen dager, uten at jeg ser dem. Er de frosset eller beveger de seg etter markedet?
 2. På vanlige fotobokser er det en margin på 3 km/t på fartsmålinger mellom 30 km/t og 100 km/t. Hvordan er marginen på gjennomsnittsmålinger mellom A og B (flere kilometer strekning)? Der må det være mye lettere å få en nøyaktig måling, så lenge klokkene er synkronisert. Er den fortsatt på 3 km/t, eller er den lavere pga at måleusikkerheten går betydelig ned?
 3. Jeg vil spekulere i at man som våken beveger seg mer, mens hvis man sover så ligger man i ro, og dermed blir det mindre lufting på kontaktflate mot sofa, som gir klamhet.
 4. Hei, Vi har kjøpt et våpenskap for jaktrifle, og vet at reglene sier at denne må boltes fast så lenge det er under 150 kg. (Det kan kjøpes lodd, slik at det blir tyngre, men ønsker å unngå dette i første omgang) Hvor godt festet, er godt nok festet? Det er to hull bak i skapet. Er det nok at det festes en skrue i stender, og den andre i panel. Og ikke skru fast noe i gulvet? Er det beskrevet konkret hva som er nok i henhold til lover og regler?
 5. Ble svett av å se sjakk ?
 6. Jeg bruker kameraet for å ta bilder på turer/ferier og barn (portretter, action, landskap osv...). Og vil gjerne ha bilder i fokus av god kvalitet ofter enn ikke. Har en Huawei P20 Pro nå, som er bra nok, slik at jeg kunne pensjonere kompakt-kameraet men den synger på siste verset pga usikkerhet fra google-oppdatering. Vil ikke gå ned på kamerakvalitet når jeg bytter. Hadde en Samsung S6 før, og den var ikke bra nok. Mange uskarpe bilder. Derfor er det viktigste at auto-innstillingene og bilder på farta blir bra nok til å kunne lage gode bilder med fine farger og fokus. Og erstatte behov for å ha med eget kamera på tur. Bildene brukes i blant til kalendere og andre gaver til familie, og da er det irriterende at blinkskudd kommer ut av fokus. Så kanskje det er autofokus-funksjonen som er viktigst for min del, kombinert med gode autoeffekter på portrett og bilder med bevegelse. Er det noen som stikker seg ut i positiv eller negativ retning der?
 7. Takk for gode innspill. Må også spesifisere at jeg ønsker android og google sine tjenester, så Iphone og Huawei utgår dessverre. 5G er ikke viktig, det tar jeg ved neste bytte. Stor forskjell mellom S10 og S20? Hvilket kamera er best av S20 og Xperia 1 II? Det er mange forskjellige versjoner av S20, er alle gode, eller er det noen modeller som er dårligere?
 8. Hei! Hvilken telefon bør jeg velge om kamera er viktigst? Stillbilde på auto-innstillinger. Pris helst under 10k.
 9. Trenger du egen hodetelefonforsterker når du har RME ADI 2? Trodde den hadde en meget kapabel innebygd hodetelefonforsterker?
 10. Må han beherske engelsk på et nivå der han er nødt til å lese lange setninger ofte? Er ikke nok å lære seg hva de enkelte redskapene og ressursene er (med hint fra bilder)? Er spillet mye dårligere uten online-abb? Er MineCraft til Switch brukbart?
 11. Passer Animal Crossing til en gutt på 7 år? Må/bør man ha Online-abb for å ha glede av det?
 12. Mangel på mqa-støtte er et bevisst valg fra ganske mange produsenter av DACer (inkludert RME) fordi det er unødvendig å innføre og støtte en standard som kun er til for å melke lisenspenger og fordyre produktene. MQA kan dø en stille død for min del...
 13. Beklager, ja det er det. Ble fintet ut av at du sa den kun hadde RCA
 14. Er du sikker på at du snakket om en DAC? Snodig om den ikke har optisk eller coaxial, om det er en DAC...
 15. Økonomisystemet kan eksportere en fil som importeres inn i banken
 16. Jeg så The Lighthouse i går. Denne er ikke for alle (ikke for meg) Plusser: + Gode skuespillerprestasjoner + Original steming Minuser: - Jeg har bred TV, føler meg snytt. - Hæ? - Hva? - Slutten? Sikkert en bra film for de som skjønner den, men for meg, så er det en 3/10 og skuffet. Sikkert helt feil forventninger, og forstår sikkert ikke sjangeren.
 17. Kan hende du får et godt svar i tråden, men av nysgjerrighet: Du har advokat i saken, hvorfor ikke spørre han?
 18. Men vil det gi et bedre bilde for 4K-innhold?
 19. Vil en god 8K-TV som spiller av 4K-materiale, vise bedre, dårligere eller like godt bilde som en 4K-TV, om andre egenskaper er like? Bakgrunnen for spørsmålet: Er det noen fordeler å ha 8K-TV om man ikke tenker å spille av 8K-materiale så ofte, eller er det kanskje ulemper i stedet?
 20. Skjønner at det er en hobby, men du svarer ikke på det jeg spør om. Hvorfor er det viktig at den TVen du kjøper i dag støtter fremtidig teknologi, når du kjøper ny TV før den nye teknologien kan utnyttes på den gamle? (Tenker konkret på C9-kjøpet, som du sannsynligvis selger før du får brukt HDMI 2.1 på fornuftig vis)
 21. Av nysgjerrighet samco: Det virker som om du bytter TV oftere enn folk bytter undertøy, hvorfor er støtten for fremtidige formater så viktig for deg, når du uansett bytter TVen før du har tatt det i bruk på din gamle TV? Virker ikke som om du kjøper TV for å beholde de i lenge nok til å bruke den fremtidige teknologien de støtter?
 22. Oppdatering: Jeg argumenterte høflig med henvisning til disse lovene, og fikk tilbakebetalt MVA (toll var allerede dekt (nesten) av en rabatt jeg hadde fått). Takk for hjelpen
 23. Er nettsider som selger produkter til privatpersoner pliktig til å oppgi priser inkludert mva? Her er ei nettside som oppgir priser, og legger til en liten (+mva) bak hver pris. Er det innenfor, om målgruppen er det åpne markedet og ikke bedriftsspesifikt? https://www.bigberthaoriginal.no/collections/saccosekk-sofa-mammut/products/saccosekk-sofa-mammut-klassisk-cord-mink?variant=31412415627335 Jeg bestilte herfra, og betalte prisen som er oppgitt (uten mva). Nå kommer det hentelapp, der jeg må betale 897,- for å den ut. (Usikker på om det er toll innblandet). Dette er bestilt fra en nettbutikk på .no bak, norsk språk, men sendt fra England. Da kan de ikke kreve toll? Kan de kreve mva i etterkant (er det mitt ansvar å se at det står +mva når kvitteringen ikke spesifiserer mva)? Edit: Ser i liten tekst: Så spørsmålet er om det er greit å reklamere for priser for privatpersoner uten moms? (Jeg ser jo at jeg med litt oppmerksomhet kunne ha funnet ut dette, men jeg er ikke vant med å betale noe annet enn faktisk pris, og da i en omgang, ikke oppkrav ved hentin Edit2: Mva 598,- Tollbehandling 299,- Kan jeg klage på dette?
 24. Hei, jeg er ute etter det samme, har du funnet ut noe mer, eller flere som har tips?
 25. Noen som har erfaring med to konsoller, og en Pro-kontroller? Er det enkelt å flytte controlleren mellom?
×
×
 • Create New...