Jump to content

Netrum

Medlemmer
 • Content Count

  1545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

449 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15135 profile views
 1. Gratulerer med nye hodetelefoner! Designet er veldig spesielt. Vet ikke helt om eg liker det eller ikke. Men kule er de! Hvor mye måtte du gi for ditt par?
 2. Jeg hadde aldri akseptert et brukt produkt solgt som ny.
 3. Kjøpte de for noen måneder siden. Har den nye tynne kabelen ja..
 4. Jeg holder på å bli GAL av standard kabelen til mine Audeze LCD-2c hodetelefoner. Den er klebrig og blir til en ball av kabel helt av seg selv. Så jeg er på jakt etter ny kabel, men eg er ikke villig til å betale flere tusen for tullball som cryogenic freeze og annet markedsførings tøv. Har noen av dere kjøpt noe nytt på hodetelefon fronten i det siste? Eller kanskje hørt om noe nytt å spennende som er på tur ut på markedet
 5. Fikk mine nye Audeze LCD-2 Classic i hus for en time siden. Det første eg merket i forhold til Audioquest Nightawk, er hvor åpne LCD 2c er i forhold. Etter å ha hørt på et par sanger så må eg si eg er MEGET fornøyd! Bassen er bedre, lyden er generelt bedre og de er utrolig komfortable. Vekten plager meg ikke i det hele tatt. Vi får se etter et par hundre timer hvordan de er. Eneste som irriterer meg er at de er så åpne at eg hører tastaturet nå.
 6. Har bestilt Audeze LCD-2 Classic. Senere får det bli en Schiit Jotunheim for å få XLR utgang også kanskje en Bifrost 2 senere. Gleder meg til hodetelefonene kommer i begynnelsen av neste uke!
 7. Er det noen her som har Audeze LCD-2 Classic og/eller Hifiman Sundara og kan fortelle meg hvordan de er i bruk?
 8. Det har ingen betydning da 32" er for vanlige skjermer. En 34" ultrawide har ca samme høyde som en 27".
 9. Ja den ja. Om du kjøper den så håper eg du legger ut en liten anmeldelse her. For om du blir fornøyd så kjøper eg også.
 10. Amazon basic har gass arm som er laget av ergotron men koster mye mindre. Men siden du bor i Norge så må du jo da betale moms og import..
 11. https://www.tomshardware.com/news/intel-kills-off-all-optane-only-ssds-for-consumers-no-replacements-planned?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=socialflow&fbclid=IwAR0NxmW85qDkQXGxiFYOLqbiiPbfKRqhAZTHSdn24A2fnSbuEmxCSd5x_Hc Da var optane for desktop dødt..
×
×
 • Create New...