Jump to content

Netrum

Medlemmer
 • Content Count

  1506
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

424 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14716 profile views
 • j--

 1. Lenge leve lakusland! Om du ikke får tak i Lakus, send meg en pm.
 2. Jeg forstår ikke hvorfor folk tror på sånt tull? Det finnes ikke bevis for at elektromagnetisk stråling er farlig i de mengder det snakkes om her.
 3. Vi har alle flyttet bort fra lakusland dessverre.
 4. Godt kjøp. Du blir garantert fornøyd hehe 😁
 5. Vel eg har forgjengeren, AW3418DW og eg har aldri hatt en bedre skjerm. Så eg hadde kjøpt AW3420DW uten tvil.
 6. Må si eg er MEGET fornøyd med Intel sin 660p 2tb. Angrer ikke på det kjøpet. Vet ikke om det er ssdn eller ny windows installasjon, men alt føles mye kjappere! Kommer fra Samsung 840 1tb og 840 500gb.
 7. Eg elsker Tsjekkia! Kvart på 10 i kveld bestemte eg meg for å kjøpe en Intel 660p 2tb. 40min etter var budbilen på døren med den! Så nå blir det endelig M.2 lagring på meg Kunne kjøpt en raskere ssd fra et annet merke, men tviler veldig på at eg ville merket forskjell. Kjøpte ny mus for pengene eg sparte på å ikke kjøpe en fra samsung feks.
 8. Eg spilte aldri utvidelses pakkene til Witcher 3. Kanskje man skulle kjøpt de og installere spillet igjen
 9. Ja, avleiringer i ventilen eller for høyt trykk på vannet. og husk å stenge av vannet til badet FØR du demonterer ting...
 10. Søk hjelp hos saniteten. De vil hjelpe deg med å bestille time til psykolog. Det er ingen skam å søke hjelp. Vil si at det er et tegn på styrke!
 11. 4 timer igjen av 12 timer natt skift! Gleder meg til aa sove
 12. Har startet prosessen å flytte i større leilighet Flyttebil kommer neste uke! Nå skal vi bo rett over gata fra en av de kuleste utestedene i europa. Steampunk bar/klub/resturant som er åpent mesteparten av døgnet. Heldigvis har vi alle vinduene inn i bakgården. Så er veldig stille.
 13. Jobben sendte alle på kontoret ditt for 20års party for selskapet. Vi har hovedkontoret i Montreal og et kontor i Praha, der jeg jobber.
 14. Tar meg en tur på i morgen. Venter på å reise hjem 😁
 15. Fan eg gleder meg til å komme meg på flyet og hjem fra Montreal, Canada. Borte bra, men hjemme er fan best altså
×
×
 • Create New...