Jump to content

KoKo_

Medlemmer
 • Content Count

  2601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KoKo_ last won the day on September 17 2016

KoKo_ had the most liked content!

Community Reputation

1511 :)

About KoKo_

 • Birthday 11/20/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34033 profile views
 1. Takk for tips, har opprettet kundeforhold i KLP og bestilt flytting, om samme tjeneste med samme kvalitet blir tilbudt til en lavere pris, så flytter jeg på pengene mine. 👌
 2. Om det er igjen en liten skvett i slangen når du er ferdig, så vil jo neste mann få denne skvetten i sin bil? Og du ville ha fått skvetten fra forrige fylling?
 3. Akkurat like (lite) sannsynlig. Edit: Det er 5379616 mulige utfall, der 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 er en av disse. 5, 9, 11, 14, 23, 24, 33 er en annen av disse. Osv... Da er det 5379614 andre mulige utfall igjen å velge mellom når man fyller ut kupongen sin. Om folk hadde tenkt over hvor liten sannsynlighet det er å vinne i lotto så tror jeg mange hadde brukt de pengene på noe annet spennende i stedet
 4. De 15 Konstruktørene i vårt firma har fra 550k til 750k, de er ikke lønnsledende
 5. Er ikke dette egentlig nok bevis? Er ikke så lett å bevise hvordan noen jukser, men ser ut til at resultatet av juks er ganske entydig. Hva slags bevis er det mulig å hente frem utenom disse analysene? Analsøk fra fortiden?
 6. https://www.dustinhome.no/product/5011273928/Galaxy Tab S8 Ultra Billigste versjon, er fortsatt 10 på lager. Ikke bestilt noe tilbehør enda.
 7. Bestilte fra Dustin.no søndag 20.03, fikk den i posten torsdag 24.03
 8. Er vel ikke mer moldenser enn Åge Hareide?
 9. Skader ikke med en reinstall av windows om det lugger, før du kjøper ny, hvis du ikke bruker den til hardere oppgaver enn før. Kan hende det løser opp i litt lugg. Eventuelt også finne superbillig brukt RAM, slik at du har 16 GB.
 10. Kjøpte et spill online, men etter 1 time så jeg at dette ikke var som forventet. Er det virkelig slik at man ikke kan kansellere et kjøp hos Nintendo?
 11. Argumentene til de jeg ser i facebook-feeden min, er at det er store irreversible naturødeleggelser. Uvurderlig natur ødelegges for relativt lite energi sammenlignet med samlet forbruk, som i neste omgang skal selges til utlandet. (Norsk natur ødelegges for at kaptilaister skal tjene penger på å selge videre). Urørt natur har høy verdi for mange nordmenn, jeg tror det er det som skaper mesteparten av støyen. (I kombinasjon med fugler, støy, estetikk og andre årsaker). Tviler på at det noen som tenker på at det er uheldig for den norske oljen, har aldri hørt det som noen grunn.
 12. Jeg skal legge på musikk på en video som skal publiseres på nett. Hva er reglene for når det må betales/innhentes godkjenning til bruk, og hvilken musikk er det bare å bruke som man vil?
 13. Takk for gode innspill og tips. PC skal stå i produksjonsområde der det er finstøv fra tre. Står normale PCer med vifter der i dag, og det de fylles stadig med støv, og føles ikke særlig brannsikkert (dataskap hjelper noe, men utsetter bare problemet litt). Må kunne kjøre Office/pdf/internett på fornuftig vis. Regner med jeg skal klare å finne noe passende om jeg ikke ser på de aller billigste.
×
×
 • Create New...