Jump to content

KoKo_

Medlemmer
 • Content Count

  2591
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KoKo_ last won the day on September 17 2016

KoKo_ had the most liked content!

Community Reputation

1540 :)

About KoKo_

 • Birthday 11/20/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33053 profile views
 1. Argumentene til de jeg ser i facebook-feeden min, er at det er store irreversible naturødeleggelser. Uvurderlig natur ødelegges for relativt lite energi sammenlignet med samlet forbruk, som i neste omgang skal selges til utlandet. (Norsk natur ødelegges for at kaptilaister skal tjene penger på å selge videre). Urørt natur har høy verdi for mange nordmenn, jeg tror det er det som skaper mesteparten av støyen. (I kombinasjon med fugler, støy, estetikk og andre årsaker). Tviler på at det noen som tenker på at det er uheldig for den norske oljen, har aldri hørt det som noen grunn.
 2. Jeg skal legge på musikk på en video som skal publiseres på nett. Hva er reglene for når det må betales/innhentes godkjenning til bruk, og hvilken musikk er det bare å bruke som man vil?
 3. Takk for gode innspill og tips. PC skal stå i produksjonsområde der det er finstøv fra tre. Står normale PCer med vifter der i dag, og det de fylles stadig med støv, og føles ikke særlig brannsikkert (dataskap hjelper noe, men utsetter bare problemet litt). Må kunne kjøre Office/pdf/internett på fornuftig vis. Regner med jeg skal klare å finne noe passende om jeg ikke ser på de aller billigste.
 4. Hei Noen som har tips til vifteløs PC som tåler å stå på meget støvete lokasjon?
 5. Fant den her: 👌 https://www.duet.no/produkt/hifiman-pali-pad/
 6. Hvor er en god plass å kjøpe nye puter til HifiMan Sundara? Den ene puta har gått i oppløsning. Kjøper jeg nye originale, eller finnes det bedre alternativer?
 7. Er det noen tilbydere av indeksfond som ikke skal ha plattformavgift eller lignende? Jeg flyttet fra Nordnet til banken min da de begynte med det, og nå skal SMN begynne med det. Er det håp noen andre steder, eller er dette den nye modellen alle følger?
 8. Junior har begynt å samle på Pokemon-kort, men har ikke sett Pokemon. Hvor kan jeg få kjøpt/streamet Pokemon-serien på norsk?
 9. Jeg er ingen ekspert, så er kun basert på hva jeg har konkludert ut fra meninger jeg anser som nøytrale. Og da har jeg kommet frem til at det er mest flaks. Det har vært haugevis av fond som har kommet og gått. Mange av de som har gått dårlig er avviklet, mens de som har gått bra har fått leve litt ekstra. Derfor kan det se ut som om det er vanligere at forvaltede fond går bedre enn indeksen, siden de dårligste fondene ikke lenger er tilgjengelige. Edit: Jeg mener ikke det er likegyldig hvilket fond man velger. Jeg har konkludert at indeksfond med lavest mulige kostnader er det beste.
 10. Finnes sikkert noen som har hatt litt flaks, og så finnes det helt sikkert noen som kommer til å ha flaks. Ikke nødvendigvis de samme fondene...
 11. Fint takk 👍 Noen forslag til andre modeller i samme prisområde som konkurrerer med de to jeg har nevnt? Krav: 17" skjerm, og ca samme ytelse.
 12. Hei, Skal ha ny laptop, og ser på en helt ny mid-range modell vs en litt eldre toppmodell. https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc-og-mac/baerbar-pc/lenovo-legion-5-17ach6h-r7-rtx3070-173-baerbar-pc/p-1143407/ https://www.dustinhome.no/product/5011190229/rog-strix-scar-17-g732lxs Hvilken gir best ytesle og er best kjøp? Om noen har tanker om byggkvalitet, kjøleløsning/støy så er det også nyttig info.
 13. Dronebruk. Jeg har lest litt, men er usikker på hvor strenge reglene er i praksis. Hva er gråsone, regler eller normal folkeskikk? Er det fyfy å fly høyt over sin egen eiendom og ta fine oversiktsbilder av sitt eget nabolag? Må man eventuelt spørre alle 50 naboene om lov først? (Selvfølgelig så tar man ikke bilder av folk som soler seg, eller lar seg identifisere, uten tillatelse) Jeg har forståelse for at naboer kan føle seg krenket om man flyr over deres eiendom, eller rundt. Hva er innenfor av droneflyging i nærheten av andre (om man gjør det man kan for å ta hensyn)? Vurderer å kjøpe drone for litt hobbybruk (Dji mini, som er under 250g, slik at man slipper kurs, men må registrere den), men er litt usikker på hvor mye jeg kan gjøre dette hjemmefra. Bor i boligfelt.
 14. Meget lite hjelpsomt innlegg, får håpe noen kan hjelpe bedre enn dette i en jusstråd
×
×
 • Create New...