Jump to content

KoKo_

Medlemmer
 • Content Count

  2566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KoKo_ last won the day on September 17 2016

KoKo_ had the most liked content!

Community Reputation

1536 :)

About KoKo_

 • Birthday 11/20/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31522 profile views
 1. Jeg vil spekulere i at man som våken beveger seg mer, mens hvis man sover så ligger man i ro, og dermed blir det mindre lufting på kontaktflate mot sofa, som gir klamhet.
 2. Hei, Vi har kjøpt et våpenskap for jaktrifle, og vet at reglene sier at denne må boltes fast så lenge det er under 150 kg. (Det kan kjøpes lodd, slik at det blir tyngre, men ønsker å unngå dette i første omgang) Hvor godt festet, er godt nok festet? Det er to hull bak i skapet. Er det nok at det festes en skrue i stender, og den andre i panel. Og ikke skru fast noe i gulvet? Er det beskrevet konkret hva som er nok i henhold til lover og regler?
 3. Ble svett av å se sjakk 😅
 4. Jeg bruker kameraet for å ta bilder på turer/ferier og barn (portretter, action, landskap osv...). Og vil gjerne ha bilder i fokus av god kvalitet ofter enn ikke. Har en Huawei P20 Pro nå, som er bra nok, slik at jeg kunne pensjonere kompakt-kameraet men den synger på siste verset pga usikkerhet fra google-oppdatering. Vil ikke gå ned på kamerakvalitet når jeg bytter. Hadde en Samsung S6 før, og den var ikke bra nok. Mange uskarpe bilder. Derfor er det viktigste at auto-innstillingene og bilder på farta blir bra nok til å kunne lage gode bilder med fine farger og fokus. Og erstatte behov for å ha med eget kamera på tur. Bildene brukes i blant til kalendere og andre gaver til familie, og da er det irriterende at blinkskudd kommer ut av fokus. Så kanskje det er autofokus-funksjonen som er viktigst for min del, kombinert med gode autoeffekter på portrett og bilder med bevegelse. Er det noen som stikker seg ut i positiv eller negativ retning der?
 5. Takk for gode innspill. Må også spesifisere at jeg ønsker android og google sine tjenester, så Iphone og Huawei utgår dessverre. 5G er ikke viktig, det tar jeg ved neste bytte. Stor forskjell mellom S10 og S20? Hvilket kamera er best av S20 og Xperia 1 II? Det er mange forskjellige versjoner av S20, er alle gode, eller er det noen modeller som er dårligere?
 6. Hei! Hvilken telefon bør jeg velge om kamera er viktigst? Stillbilde på auto-innstillinger. Pris helst under 10k.
 7. Trenger du egen hodetelefonforsterker når du har RME ADI 2? Trodde den hadde en meget kapabel innebygd hodetelefonforsterker?
 8. Må han beherske engelsk på et nivå der han er nødt til å lese lange setninger ofte? Er ikke nok å lære seg hva de enkelte redskapene og ressursene er (med hint fra bilder)? Er spillet mye dårligere uten online-abb? Er MineCraft til Switch brukbart?
 9. Passer Animal Crossing til en gutt på 7 år? Må/bør man ha Online-abb for å ha glede av det?
 10. Mangel på mqa-støtte er et bevisst valg fra ganske mange produsenter av DACer (inkludert RME) fordi det er unødvendig å innføre og støtte en standard som kun er til for å melke lisenspenger og fordyre produktene. MQA kan dø en stille død for min del...
 11. Beklager, ja det er det. Ble fintet ut av at du sa den kun hadde RCA
 12. Er du sikker på at du snakket om en DAC? Snodig om den ikke har optisk eller coaxial, om det er en DAC...
 13. Økonomisystemet kan eksportere en fil som importeres inn i banken
 14. Jeg så The Lighthouse i går. Denne er ikke for alle (ikke for meg) Plusser: + Gode skuespillerprestasjoner + Original steming Minuser: - Jeg har bred TV, føler meg snytt. - Hæ? - Hva? - Slutten? Sikkert en bra film for de som skjønner den, men for meg, så er det en 3/10 og skuffet. Sikkert helt feil forventninger, og forstår sikkert ikke sjangeren.
 15. Kan hende du får et godt svar i tråden, men av nysgjerrighet: Du har advokat i saken, hvorfor ikke spørre han?
×
×
 • Create New...