Jump to content

KoKo_

Medlemmer
 • Content Count

  2552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KoKo_ last won the day on September 17 2016

KoKo_ had the most liked content!

Community Reputation

1533 :)

About KoKo_

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan hende du får et godt svar i tråden, men av nysgjerrighet: Du har advokat i saken, hvorfor ikke spørre han?
 2. Men vil det gi et bedre bilde for 4K-innhold?
 3. Vil en god 8K-TV som spiller av 4K-materiale, vise bedre, dårligere eller like godt bilde som en 4K-TV, om andre egenskaper er like? Bakgrunnen for spørsmålet: Er det noen fordeler å ha 8K-TV om man ikke tenker å spille av 8K-materiale så ofte, eller er det kanskje ulemper i stedet?
 4. Skjønner at det er en hobby, men du svarer ikke på det jeg spør om. Hvorfor er det viktig at den TVen du kjøper i dag støtter fremtidig teknologi, når du kjøper ny TV før den nye teknologien kan utnyttes på den gamle? (Tenker konkret på C9-kjøpet, som du sannsynligvis selger før du får brukt HDMI 2.1 på fornuftig vis)
 5. Av nysgjerrighet samco: Det virker som om du bytter TV oftere enn folk bytter undertøy, hvorfor er støtten for fremtidige formater så viktig for deg, når du uansett bytter TVen før du har tatt det i bruk på din gamle TV? Virker ikke som om du kjøper TV for å beholde de i lenge nok til å bruke den fremtidige teknologien de støtter?
 6. Oppdatering: Jeg argumenterte høflig med henvisning til disse lovene, og fikk tilbakebetalt MVA (toll var allerede dekt (nesten) av en rabatt jeg hadde fått). Takk for hjelpen
 7. Er nettsider som selger produkter til privatpersoner pliktig til å oppgi priser inkludert mva? Her er ei nettside som oppgir priser, og legger til en liten (+mva) bak hver pris. Er det innenfor, om målgruppen er det åpne markedet og ikke bedriftsspesifikt? https://www.bigberthaoriginal.no/collections/saccosekk-sofa-mammut/products/saccosekk-sofa-mammut-klassisk-cord-mink?variant=31412415627335 Jeg bestilte herfra, og betalte prisen som er oppgitt (uten mva). Nå kommer det hentelapp, der jeg må betale 897,- for å den ut. (Usikker på om det er toll innblandet). Dette er bestilt fra en nettbutikk på .no bak, norsk språk, men sendt fra England. Da kan de ikke kreve toll? Kan de kreve mva i etterkant (er det mitt ansvar å se at det står +mva når kvitteringen ikke spesifiserer mva)? Edit: Ser i liten tekst: Så spørsmålet er om det er greit å reklamere for priser for privatpersoner uten moms? (Jeg ser jo at jeg med litt oppmerksomhet kunne ha funnet ut dette, men jeg er ikke vant med å betale noe annet enn faktisk pris, og da i en omgang, ikke oppkrav ved hentin Edit2: Mva 598,- Tollbehandling 299,- Kan jeg klage på dette?
 8. Hei, jeg er ute etter det samme, har du funnet ut noe mer, eller flere som har tips?
 9. Noen som har erfaring med to konsoller, og en Pro-kontroller? Er det enkelt å flytte controlleren mellom?
 10. Kanskje et dumt spørsmål, men prøver allikevel: Må begge eie spillet for å spille mario cart på lokal multiplayer? (2 konsoller)
 11. Hva er utfordringen med å lage vaksine for Corona? Er det en prosedyre som tar lang tid, men i utgangspunktet "rutine"? Eller er det et helt spesielt (utenom at det er nytt) virus, der det må utvikles nye metoder og kunnskap før det kan lages?
 12. Hei, Jeg har fondssparing i Nordea, for det meste indeksfond. Jeg skal sannsynligvis bytte bank til SMN om kort tid. Hva er det smarteste å gjøre med fondene mine? Kan jeg flytte dem uten å skatte av gevinsten? Er det smartere å flytte til et annet sted enn den daglige banken, eller har det ikke så mye å si? Ser fordelene av å ha alt samlet et sted, for å slippe å forholde meg til flere steder, men om det finnes bedre alternativer (som f eks Nordnet?), så er det et godt tidspunkt å se på det nå.
 13. Hvor stor er forskjellen på kraften som skal til for knock-out i kampsport, til at det er dødelig? Er det mulig å sette tall på kraftrangen på et gitt treffpunkt som ikke slår ut noen, slår ut noen, og til sist, dødelig?
 14. Det jeg tenkte da jeg så filmen var at en gruvearbeider allerede er en slave og vant med å følge ordre, mens en jeger er/var en fri mann, nettopp fanget, og da kanskje ikke "tam" som slave
×
×
 • Create New...