Jump to content

KoKo_

Medlemmer
 • Content Count

  2544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KoKo_ last won the day on September 17 2016

KoKo_ had the most liked content!

Community Reputation

1527 :)

About KoKo_

 • Birthday 11/20/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noen som har erfaring med to konsoller, og en Pro-kontroller? Er det enkelt å flytte controlleren mellom?
 2. Kanskje et dumt spørsmål, men prøver allikevel: Må begge eie spillet for å spille mario cart på lokal multiplayer? (2 konsoller)
 3. Hva er utfordringen med å lage vaksine for Corona? Er det en prosedyre som tar lang tid, men i utgangspunktet "rutine"? Eller er det et helt spesielt (utenom at det er nytt) virus, der det må utvikles nye metoder og kunnskap før det kan lages?
 4. Hei, Jeg har fondssparing i Nordea, for det meste indeksfond. Jeg skal sannsynligvis bytte bank til SMN om kort tid. Hva er det smarteste å gjøre med fondene mine? Kan jeg flytte dem uten å skatte av gevinsten? Er det smartere å flytte til et annet sted enn den daglige banken, eller har det ikke så mye å si? Ser fordelene av å ha alt samlet et sted, for å slippe å forholde meg til flere steder, men om det finnes bedre alternativer (som f eks Nordnet?), så er det et godt tidspunkt å se på det nå.
 5. Hvor stor er forskjellen på kraften som skal til for knock-out i kampsport, til at det er dødelig? Er det mulig å sette tall på kraftrangen på et gitt treffpunkt som ikke slår ut noen, slår ut noen, og til sist, dødelig?
 6. Det jeg tenkte da jeg så filmen var at en gruvearbeider allerede er en slave og vant med å følge ordre, mens en jeger er/var en fri mann, nettopp fanget, og da kanskje ikke "tam" som slave
 7. Jeg er ikke kyndig på jussen, men det er kanskje beskrevet godt nok her? https://www.husleie.no/ordbok-for-boligutleie/fremleie
 8. Kan ikke så mye om det, men google gav meg denne: https://www.bigprawn.com/coldwater-vs-warmwater-prawns/
 9. Hersketeknikker, polarisering, tro og påstander er alltid et godt grunnlag for en god diskusjon!
 10. Er sikkert upopulært å henge seg opp i alle skrivefeilene i emneteksten...
 11. Da jeg så på Skoda for 5 år siden, så ble det sagt at bagasjerommet til Superb og Octavia det samme, men Superb hadde større plass i baksetet.
 12. KoKo_

  Må teste

  Jasså! https://www.nettavisen.no/
×
×
 • Create New...