Jump to content

BMWcoupeftw

Medlemmer
 • Content Count

  4586
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

765 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ouch. Satser på at dokumentaren kommer på Engelsk snart, i hvert fall tekstet. Det kan se mørkt ut for vektløftning i OL. De har jo faktisk vurdert å fjerne vektløftning fra OL før, nettopp pga doping. https://www.allthingsgym.com/lord-of-the-lifters-herr-der-heber-german-documentary-investigating-the-iwf-and-doping/
 2. Er det noe å diskutere en gang? Fake it till you make it😄 Nei... Har du derimot originalen, men er redd for å bli ranet på feks byen, kan jeg akseptere fake.
 3. Jeg slet veldig med tørre/såre/røde øyne. Så kjøpte jeg en "flicker free" skjerm, og etter det opplever jeg kun røde øyne fra tid til annen. Verdt å teste spør du meg.
 4. Funderer litt på å bytte den til en Vivoactive 4, eller 645M. Disse er mer multisport, så de har bla egen ski/snowboard/langrenn aktivitet. Også har de barometer og gyro for mer nøyaktighet når det gjelder høyde. Dårligere pulsmåler på 645M, men pulsbelte er jo uansett best.
 5. Hei! Fikk en Garmin FR245M til jul som jeg har brukt ved noen økter nå. Det bør nevnes at dette er min første sportsklokke, så jeg er helt blank på hvilke funksjoner man bør forvente osv. Hva trenger jeg? Pulsmåling - med pulsbelte GPS Hastighet/Pace Timer - Til feks intervall Distanse Opplasting til Strava Fysiske knapper FR245 Innfrir jo på alle disse, men så er det et hav av unødvendig funksjoner for min del. Ikke har den en aktivitet for langrenn heller, så jeg må endre i Garmin Connect og Strava. Knappene er ikke til å skryte av, og på min er ikke rammen helt presist montert. Man kan føle og visuelt se at den er en tanke forskjøvet Hva tenker dere som har mer erfaring med sportsklokker? Som nevnt er dette min første sportsklokke, så jeg vet kanskje ikke helt hva man skal forvente
 6. Du kan prøve "Nabobil". Det er en app hvor du kan leie bil av privatpersoner.
 7. Skal kjøpe en ullfrakk, enkeltspent. Hva tenker dere om farge? Blir enten blå eller grønn/brun. Blått er nok mest flatterende, men det kan bli mye blått? Man bruke gjerne blå jeans/bukse Brunt/grønt avhenger mer av hvordan fargen er i forhold til om den kler hud-tonen eller ikke, men definitivt mer allsidig?
 8. Det er altså en portabel hodetelefon du ønsker? Bare å ta en lytt rundt. Jeg skulle anbefale NAD HP50, men de selges visst ikke lengre. Kan i hvert fall ikke finne dem noen sted. De låter mye bedre enn Nighthawk, og ser bedre ut, spør du meg.
 9. Det skal visst være ganske sentrale vitner som ble utelukket i rettsaken. Det skal bla være observert en mann med to jenter i nærheten av åstedet. Visstnok også hørt skrik.
 10. Stalin speakers - Tuned by children(best hørsel) and scientific measurements! Hifi er en vits fordi prisene er helt forskrudd. Det er i hvert fall min mening. Er du uenig i blindtesting? Det syntes jeg er litt rart, da som vi vet er mennesker utrolig svake for biaser.
 11. Lyd er håpløst å bedømme, og burde vel egentlig alltid bedømmes i form av blindtester. At ingen seriøse folk driver med dette sier vel egentlig alt. Hifi er en vits.
 12. BMWcoupeftw

  Hva er kreft?

  Oppdager man kreften i et seint stadige, er prognosen naturligvis dårligere. Derfor bør man altså være nazi på å få seg sjekket, og det grundig. Har man mye penger er dette ingen problem, takket være privatklinikker.
 13. Har hørt på podkastene. Viggo er uten tvil en på kanten type, men som nevnt er det ingen bevis for at han var der, og derfor heller ingen grunn til at skulle få den straffen han fikk. I denne saken er det mye kluss fra alle sine sider.
×
×
 • Create New...