Jump to content

BMWcoupeftw

Medlemmer
 • Content Count

  4576
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

758 :)

About BMWcoupeftw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det skal visst være ganske sentrale vitner som ble utelukket i rettsaken. Det skal bla være observert en mann med to jenter i nærheten av åstedet. Visstnok også hørt skrik.
 2. Stalin speakers - Tuned by children(best hørsel) and scientific measurements! Hifi er en vits fordi prisene er helt forskrudd. Det er i hvert fall min mening. Er du uenig i blindtesting? Det syntes jeg er litt rart, da som vi vet er mennesker utrolig svake for biaser.
 3. Lyd er håpløst å bedømme, og burde vel egentlig alltid bedømmes i form av blindtester. At ingen seriøse folk driver med dette sier vel egentlig alt. Hifi er en vits.
 4. BMWcoupeftw

  Hva er kreft?

  Oppdager man kreften i et seint stadige, er prognosen naturligvis dårligere. Derfor bør man altså være nazi på å få seg sjekket, og det grundig. Har man mye penger er dette ingen problem, takket være privatklinikker.
 5. Har hørt på podkastene. Viggo er uten tvil en på kanten type, men som nevnt er det ingen bevis for at han var der, og derfor heller ingen grunn til at skulle få den straffen han fikk. I denne saken er det mye kluss fra alle sine sider.
 6. Jeg syntes i hvert fall man bør innføre restriksjoner for overvektige. De burde ikke få lov å kjøpe over en viss mengde kalorier per dag. Også må de handle hver dag slik at de i hvert fall får litt aktivitet. Da sparer samfunnet millioner av kroner som ellers går til unødvendige medisinsk behandlinger av nettopp overvektige. Det handler om å beskytte folk som ikke klarer å beskytte seg selv.
 7. Det er uansett småflikking. Øvelse gjør mester, og det er ikke slik at proffene sitter på LAN PCer hvor alt er 100% optimalisert for lavest input lag osv. Ikke så vidt jeg vet i hvert fall
 8. Hei! Har Google endret noe med synkroniseringen? Før kunne jeg gå på hvilken som helst PC, eller re-installere windows uten problemer. Bokmerker, lagrede passord m.m var det bare å hente fra brukeren i Chrome. I går kveld re-installerte jeg w10 pga problemer, men dessverre har jeg mista eller bokmerker osv. Noe jeg kan gjøre?
 9. Oi oi oi! En meget velstående person dette her https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=164743906
 10. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=164228107
 11. Den ser i hvert fall billig ut å produsere.
 12. Jeg er ikke enig at det er tilnærmet like raskt. Det krever også mer energi og fokus, i den grad man må faktisk gjøre noe, isteden for å bare skylle filteret litt, helle i vann og tilsette kaffepulver.
×
×
 • Create New...