Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I at fortid er fortid, eller at man ikke kan kjenne noen uten å vite alle detaljer om vedkommedes fortid? Eller begge deler?

Begge deler.

Wow, nå ble jeg jo nesten litt satt ut. Jeg hadde trodd vi bare var uenig i det første. :)

 

Jeg er litt enig med yvonne. Dvs, hva andre gjør bryr jeg meg ikke om, men jeg synes i hvert fall at det er greit å vite hvem mannen min har vært sammen med/hatt sex med. Greit nok at der fortid, men det er jo en fortid som har vært med på å gjøre han til den personen han er. Jeg bryr meg ikke om detaljer om sex selvfølgelig, det har jeg ingen interesse av å spørre om. Men jeg kan jo lurer på hva han har gjort tidligere uten at jeg trenger å vite med hvem.

Vil du vite hvem han har hatt sex med eller hva slags sex han har hatt? Eller begge dela, men uten at du veit hvem han har gjort hva med? Mulig jeg har misforstått noe, så jeg må bare spørre. :p

Lenke til kommentar

Da ble jeg også dumpa, lite kult. I tillegg på en helt umenneskelig måte. Jeg har aldri vært i noe ordentlig forhold, jeg har aldri blitt såra ordentlig før.

 

Vi har sliti de siste 2 månedene, hun hadde sex med bestekompisen min, hun "angret", jeg tilga, ting ble ikke som før. Hun har hatt meg på pinebenken i to måneder før hun fant seg en ny og dropper meg, skylder på meg, sier hun er over meg og at jeg er patetisk.

 

Jeg sitter igjen sjokkert og maktløs, snakker ut med venninner, som også kjenner hun, hun hadde gått rundt å skryti av at hun hadde hatt sex med bestekompisen min og synes det var såå kult og dette var etter hun hadde grini og sa hun angra som faen til meg.

 

Jeg tror alt bare var en stor løgn, for iløpet av 2 måneder var hun utro tre ganger. Greit nok hun gikk lei av meg, men å behandle meg som en dritt for å bli kvitt meg er bare helt jævli dårlig gjort, kunne heller avsluttet det enn å være utro, gi meg forhåpninger og holde på som en jævla idiot for at hun skal slippe å si meg rett i ansiktet at det her ikke funker lenger.

 

Hun sitter igjen uten å bry seg, jeg sitter igjen og føler meg rundlurt og knust.

Lenke til kommentar

Jeg vet, men hun skiftet drastisk væremåte da hun kom over meg. Jeg viste hun var iskald, men hun var ikke sånn mot meg før hun gikk lei og jeg trodde det lå noe i det. Naivt men sant.

 

Føler jeg begynner å komme meg over henne, men savnet er fortsatt stort. Klarer å føle meg bra, men i neste sekund sitter jeg å griner. :\

Lenke til kommentar

Hun synes jeg er patetisk fordi jeg begynte å prøve å ta kontroll over henne. Jeg har forklart henne at det er fordi jeg merket jeg begynte å miste henne og at jeg ikke ville la det skje. Jeg har alltid la henne småflørte med andre gutter på fester osv, sagt det er greit om det ikke blir noe kyssing osv. Men når det med bestekompisen min skjedde klarte jeg ikke la henne flørte med noen lenger, jeg ville ha henne med bare meg for å bygge opp tilliten, men hun dreit i det stakk ut og ødela enda mer. Jeg lagde helvetes mye spetakkel ut av det så kanskje hun følte seg kontrollert, men hun hadde gjort som jeg hadde bedt om hadde hun brydd seg.

 

Jeg var patetisk fordi jeg prøvde å kontrollere henne og skjelte henne ut som vistnok "såret" henne når hun gjorde ting jeg ikke mente var greit. Jeg følte det var nødvendig.

 

Glad jeg har kommet ut av det og håper ikke dette er en jente jeg bruker lang tid på å komme over for hun fortjener ikke en liten tanke engang. Når jeg ser tilbake på hva vi hadde sammen har jeg blannede følelser, jeg skal innrømme at jeg har hatt det utrolig bra og følte jeg var i himmelen og på den måten så angrer jeg på en måte ikke, fordi vi har hatt ett utrolig bra år.

 

Men på en annen side så har hun bevist at alt var bare løgn, derfor klarer jeg ikke beholde respekt for henne. Hun kunne avsluttet dette på en ordentlig måte og vært venner, men nå skulle jeg ønske hun kunne følt det samme som meg for at hun skulle vite hvor jævli det er.

 

Værste er at hun har blitt såra mange ganger selv, rart hun klarer å gjøre det mot andre igjen da. For 2 dager siden sa hun at hun elsket meg over alt på jord, hva faen er vitsen...

 

Jeg har slettet henne overalt, tok tlf hennes og slettet mitt nr, blokkert på face, msn osv for at hun skal ha mulighet til å nå meg selv om hun vil. For på tidspunktet nå hadde hun sikkert klart å overbevise meg igjen.

 

Hun sitter igjen med folk hun tror er virkelig gode venner, men som egentlig ikke liker henne. Og en gutt som det kanskje blir noe med, og som isåfall får gjennomgå det samme som meg, heldigvis er han skeptisk, håper bare han velger fornuften og ikke faller for fristelsen.

Endret av Tmz
Lenke til kommentar

Vi har sliti de siste 2 månedene, hun hadde sex med bestekompisen min, hun "angret", jeg tilga, ting ble ikke som før. Hun har hatt meg på pinebenken i to måneder før hun fant seg en ny og dropper meg, skylder på meg, sier hun er over meg og at jeg er patetisk.

 

sorry mac men når du tar henne tilbake etter hun har humpet på bestekompisen din så ber du ikke om noe annet at hun behandler deg som dritt.

 

det er selvfølgelig kjipt å ha en kjæreste som er utro men ting vil aldri bli helt det samme etter en slik hendelse.

Lenke til kommentar

Det er nå en ting, men det er min skyld at han havnet i situasjonen, og jeg veit han ikke hadde lyst fordi han hater henne og holdt på å droppe meg pga henne enda vi hadde kjent hverandre i over 4 år.

 

Jeg er takknemlig for det den dag i dag, fordi det var etter det at ting begynte å gå nedover.

 

Lekr: Fordi jeg ikke ville bli gjenkjent, men nå gir jeg faan...

Endret av Tmz
Lenke til kommentar

yes, han var dritings da, jeg var der og derfor vet jeg det, legger seg ned for å sove i senga. Hun kommer etter, det var ikke noe mellom de tidligere på kvelden. Så akkurat i den situasjonen

så mener jeg at fylla har skylda stemmer, hun derimot var full, men hadde kontroll.

 

Jeg vet hvordan det er selv, fordi jeg har tidligere dratt ut med en jente jeg ikke ville ha sex med, men hun likte meg. Jeg ble dritings, hun sier vi hadde sex, men jeg husker ikke og vet ikke om hun juger eller ikke. Men det er ihvertfall mulig. Det er de to som er i et forhold som har ansvaret, og da drikker man seg ikke så full at man mister kontroll.

 

Hun er jo pen, så kan hende han hadde hatt lyst for sexens skyld hvis ikke jeg hadde vært inne i bilde i det hele tatt, men jeg veit han ikke liker henne, fordi jeg prøvde hardt og få de to overens mens vi var sammen, men det gikk ikke.

Endret av Tmz
Lenke til kommentar

Bruk gjestekonto hvis du er så redd for å bli gjenkjent da, skal du endre på historien blir det bare forvirrende.

 

Edit: du hadde fortsatt blitt gjenkjent om du brukte gjestekonto, men jeg ville endret andre ubetydelige opplysninger.

 

I den andre tråden er dere bare venner, og svarene du får er også basert på at dere er (fuck)buddies.

Endret av Lekr
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...