Jump to content

Niqābninja

Medlemmer
 • Content Count

  4879
 • Joined

Community Reputation

1233 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

18050 profile views
 1. Jo, men det var i Las Vegas, nå er det jo i Abu Dhabi Han er vel ikke med på eventer utenfor USA eller på Fight Nights lenger, om jeg ikke husker feil.
 2. Joe Rogan er vel sjeldent med på de internasjonale eventene lenger, men de amerikanske er stort sett bedre enn de norske uansett.
 3. Det er da noe litt mer spesifikt enn "stillinger knyttet til den offentlige sektoren". Du kan ikke generalisere en hel sektor ut fra en spesifikk stilling. Du må nok kunne vise til høyere utdanning for å bli lektor ved en høgskole, men det betyr ikke at du må ha det for å jobbe på sentralbordet eller resepsjon på samme høgskole. Og de er begge knyttet til samme arbeidsgiver.
 4. Dette var jo veldig bastant, og rett og slett ikke sant. Det er ikke noe absolutt krav om utdannelse. Hvor tar du det fra?
 5. Ganske lett å finne bekreftelse for seg selv, men dessverre vanskelig å finne forståelse fra andre.
 6. Mannen min og jeg får også en del kommentarer. Vi har vært sammen lenge, vi har leilighet (med et kontor som alle refererer til som barnerom), faste jobber og kommentarene begynte virkelig å komme etter at vi ble gift. Virker som noen tar det som et personlig angrep på deres valg om å få barn. Det er jo ikke det, ikke noe mer enn at mitt yrkesvalg er annerledes enn deres er det. Noen virker til å tro at det er fordi vi hater barn, og prøver "forhandle" - "Jeg liker heller ikke barn! Det er annerledes når det er ditt eget!". Det er jo ikke det at vi ikke liker/hater barn, vi er bare ikke så gira på ansvar for et eget et. Mens andre igjen bare konkluderer med at vi kommer til å endre mening, vi er fortsatt unge, har fortsatt tid, osv. Jeg tror aldri jeg kommer til å skjønne denne trangen til å overbevise andre om å endre mening om så store livsvalg. Det er så gjennomtrengende og reseptivt å ha den samme diskusjonen om og om igjen. Det er de færreste som lar det ligge etter et enkelt "Nei". Jeg ville jo aldri stilt så invaderende spørsmål til noen som annonserte at de skulle prøve få eller venter barn - Hvorfor er det greit å stille meg de invaderende spørsmålene?
×
×
 • Create New...