Jump to content

Catkin

Medlemmer
 • Content Count

  2252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Catkin last won the day on August 17 2010

Catkin had the most liked content!

Community Reputation

773 :)

About Catkin

 • Birthday 12/31/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

29349 profile views
 1. Nice. Jeg liker stilen din.
 2. Er det "sommerkroppen"-opplegg du driver med, Datasmurf?
 3. Jobb, faktisk. Livet er uforutsigbart, altså.
 4. Liker du ikke litt gladsadisme i hverdagen? Det høres ut som noe i min gate.
 5. God kveld, forum. Snart tar jeg farvel med Norge. Flytte til Texas, av alle ting.
 6. Erru full, Kitty? Følger Hylos eksempel, og bruker vin til læsk mens jeg leker sknekker. Funker overraskende bra Det kan meget hende at jeg var ruset, ja.
 7. Å gud, selvfølgelig klart jeg å rote meg bort på feil side i denne tråden. Diskusjonen om fødsel og vaginaer som revner. Delikat. Ja, nå føler jeg meg ekstra verpesyk. Kremt, uansett. Ha en fin dag, folkens. PS: Mat er godt. Nyt den. Vi går går på stranda for å bade. Ikke for at andre skal studere kroppen din. Vel, sikkert en del av de også. Men #Fuckdet.
 8. Oh my god. Oppdatering, folkens. Hun visste at jeg har spiral og absolutt ikke er gravid. Min forlovede sa dette lenge før hun kom med denne testen. Mind....fucked...
 9. Ja, så klart. Men det forklarer ikke at hun kjøpte den til seg selv. Den stoler jeg ikke på. Skal bli flinkere i hviterussisk. Dama får ikke snakke bak min rygg uten at jeg forstår!! PS: Jau, barn er ikke billige i drift.
 10. Eller kanskje hun mente "gi meg barnebarn, NAO!"?? Nei, ikke vet jeg. Men hvis det er slik så syns jeg det er en smule ubehagelig. Det er slett ikke sikkert at det blir noe barn på meg i det hele tatt.
 11. Det er sant, b-real. De er jo ikke latterlig billige heller, så. Men hvorfor det, da, Evelen? Som sagt, det er ingen som syns jeg er feit, eller slik. Hadde nok blitt grådig fornærmet om jeg var litt tjukk, så klart.
 12. Jeg har jo ikke noe å bli sur over, egentlig, hehe. Jeg vet jo at jeg ikke ser ut som om jeg er gravid. Har akkurat greid å komme meg opp til 40 kg. Lurte litt på om det kanskje var et hint, eller noe slikt. "Jeg vil ha barnebarn!". Nei, vet ikke. Men det er jo litt sært å bare gi meg noe sånt helt ut av det blå. Hun sa hun ikke trengte den selv! Men dama er jo 46 år gammel og sover ikke i samme seng som mannen sin.
 13. Eh, dere? Hva hadde dere tenkt dersom svigers ga dere en graviditetstest helt ut av det blå? *satt ut*
 14. Faen, fikk lyst på kebab nå. Det er jævlig spy når de bruker farse, da. Sånne sjapper holder jeg meg unna, i alle fall.
 15. Jeg møtte min forlovede gjennom ekskjæresten min, faktisk. Vi var en relativt stor vennegjeng. Har aldri vært så forelsket noen gang. Har virkelig møtt "den rette" for meg. Føles så fint å gå rundt med ring på fingeren. Vi har flyttet sammen i en superfin leilighet sammen også. Livet er fint!
×
×
 • Create New...