Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Angående Amazon så har de nettopp kapret David O. Russell-mafiaserie med Robert De Niro og Julianne Moore i hovedrollene. Russell er regissøren bak filmer som American Hustle, Joy, Three Kings og The Fighter.

 

Stort budsjett på 160M USD for de to første sesongene på 8 episoder, altså mye mer enn hva tilsynelatende House of Cards kostet for de 2 første sesongene på 13 episoder på 100M USD.

 

http://deadline.com/2016/11/david-o-russell-tv-series-robert-de-niro-julianne-moore-amazon-weinstein-company-1201849861/

 

Husk at vår nasjon skapte Mot i Brøstet. Vi har også bidratt til undergangen...

 

Eller det faktum at vi har så forbanna mye mer reality-søppel i primetime på de store norske kanalene enn de store amerikanske kanalene. 

Lenke til kommentar

Husk at vår nasjon skapte Mot i Brøstet. Vi har også bidratt til undergangen...

 

Jeg synes egentlig Mot i Brøstet får ufortjent mye pepper i dag. Serien var en hverdagskomedie som kanskje mer enn noen annen serie - norsk eller utenlandsk - traff den folkelige nerven i Norge på 90-tallet. Nettopp derfor mener jeg også at den er et av de beste vinduene vi har i dag til 90-tallskultur i Norge. 90-tallet er ikke lenge siden, så det er fascinerende å se hvor mye ting har forandret seg.

 

Og apropos Maury sin kommentar så tar jeg heller en lun sitcom over en kynisk realityserie any day.

Endret av Spartapus
Lenke til kommentar

Hvorfor er det egentlig så få sitcoms/komedier, eller i det hele tatt drama-komedier på norsk TV? Da mener jeg altså et ordentlig manusskrevet show, det meste vi har av humor kommer fra sketsjeprogrammer eller diverse situasjonsprogrammer med typ Morten Ramm, Kristian Ødegård, Espen Eckbo, Ylvis, osv. Hvor er seriene? Det eneste jeg kan tenke meg fra den siste tiden er Helt Perfekt med Thomas Giertsen og Dag, som jo er over. Er det ikke rom for mer slik TV? Jeg ser et stort tomrom for målgruppen unge voksne i Norge. Hvor blir det av disse seriene? Hva må til for å få til noe slikt?

 

Og et ekstra sidespørsmål, la oss si jeg hadde et manus jeg har skrevet litt på, hvor går jeg for å få noe slikt realisert?

Lenke til kommentar

Jeg syntes ikke noe særlig om The Night of.. Siden det ble kommentert litt. :)

 

Det var mye som var veldig bra, men den ga meg absolutt ingenting annet enn en skuffelse når den var ferdig. Føltes litt amatørmessig satt sammen..

Fint at det er en til der ute, selvom det er av forskjellige argumenter. Jeg hadde skeptikerbrillene på hele veien pga den høye scoren og skrytet, så jeg ble ikke skuffet. Jeg merket tidlig at den puttet i de aller fleste ingrediensiene i et klassisk "uskyldig dømt eller ikke" crime/rettsdrama/-thriller. Men det var proft gjort, og god casting. John Turturro som alltid meget bra. Men det ga meg så lite hele greia, lite fresht, kommer ikke innpå karakterene etc. .

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Enig. Mot i Brøstet fremstår nesten som et mesterverk i sammenligning med det verste fra USA.

IMO , MiB lånte mye fra Perfect Strangers aka Balki og Larry :

 

Larry = Karl....begge er grådige , oppurtunistiske og sta som faen.

 

Balki = Nils....begge er barnslige. Okej , Nils er nok mer irriterende enn Balki men likevel :p

 

Syns faktisk Karl og Co (Lystad og HH Steen jr leverer) er bedre enn MiB men liker MiB , og. 

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...