Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Overrasket over volden i Daredevil. Viste serien kom til å være mørk og blod kom til å være en del, men serien viser et hakk mer enn jeg forventa. Har eksempelvis en fyr som får hue sitt most av bowlingball i den tredje episoden. Det er liksom ikke ekstremt, men det er gjort på en riktig måte. Ikke går det for langt, og ikke for smalt. Det er som volden i Sons of Anarchy i grunn. 

 

Liker Charlie Cox som Matt Murdock/Daredevil, Rosario Dawson som Night Nurse/Claire Temple, Elden Henson som Foggy og Toby Leonard Moore som høyrehånden/advokaten til Wilson Fisk. Vincent D'Onofrio har ikke så mye screentime i de første episodene, men liker hvordan serien starter med å fremstille han mer som en smart kriminell businessmann enn en straight up psykopat i dress som filmen fra 2003 gjorde. 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

For å være ærlig synes jeg Matt Nix (serieskaperen av Burn Notice) er en ok serieskaper. Lager noen serier som har underholdt meg stort personlig med både Burn Notice og The Good Guys, mulig jeg er eneste som likte den sistnevnte.

 

Complications ser dessverre bare veldig kjedelig ut. Jason O'Mara er ikke hovedskuespiller-materiale heller.

 

Da har jeg større tro på The Comedians med Billy Crystal og Josh Gad (sistnevnte har jeg aldri likt). Serien er egentlig basert på svenske serien Ulveson And Herngren. The Comedians er skapt av Nix, mens folk som svenske Henrik Bastin (Bosch, American Odyssey) er med som produsent. Får veldig light-Curb Your Enthusiasm tilbakemeldinger, som ikke er rart når Larry Charles er involvert i serien. Serien går på FX Networks, som har noe av de beste komiseriene akkurat nå.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Personlig fant jeg Black Sails dritkjedelig etter de 5-6 første episodene i fjor, men lyst til å gi serien en ny sjanse. Tidligere denne uka fikk jeg en stor grunn for å gi serien et forsøk, selv om jeg tror jeg aldri kommer til å direkte elske serien.

 

idw2dg.jpg

 

Ray Stevenson ser rett og slett perfekt castet ut for rollen som Blackbeard i sesong 3 av Black Sails. Tror jeg ikke har sett en så god utgave av Blackbeard, som både ser passende ut og barsk utenom spill. 

Lenke til kommentar

Etter positivt snakk om Bloodline her i tråden, måtte jeg prøve den ut. Bare sett en episode, men gledelig overrasket! Skikkelig fornøyd! :)

 

Kom inn her for å kommentere det samme, har sett ferdig hele sesongen. Det er en skikkelig "slow burner", men er egentlig aldri kjedelig et sekund og det er flott filming og omgivelser. Ben Mendelsohn gjør også en fantastisk rolle som Danny, familiens utskudd, en småcreepy karakter som man aldri får helt grepet på.

Lenke til kommentar

Oz er bra saker, det. Men jeg regner jeg med at True Detective ligger der, og da må jo det være neste serie du ser. Kremserie! Ellers er vel Deadwood, Twin Peaks, The Pacific, Magic City, Orphan Black og Brotherhood tilgjengelig, og alle er vel verdt en titt spør du meg. Drit i hva tølpere mener om Magic City, for serien er jævlig fet.

Lenke til kommentar

Har fått tilgang til HBOnordic og tenkte jeg skulle starte på en ny serie. Noe som kan anbefales? 

 

Sett Sopranos, The Wire, BoB, Silicon Valley og GoT.

 

Prøvde meg litt på Ray Donovan og The Honorable Woman (bra score på imdb), men de falt ikke helt i smak.

 

OZ verdt en titt? 

 

Det er jo så mye bra :)

 

True Detective (som nevnt)

Band of Brothers

Bosch

Carnivale

Deadwood

Spartacus

The Knick

The Pacific

 

Bare å begynne....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...