Gå til innhold

MailMan13

Medlemmer
 • Innlegg

  2 947
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

27 302 profilvisninger

MailMan13 sine prestasjoner

459

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Aldri sett at det er mye billigere bak. Kanskje et noen få tiere mindre, om noe. For min egen bil byttet jeg foran nå nylig for 320 for alle fire. Klosser til bakaksel koster 290 samme sted. Kan ikke huske å ha betalt vesentlig mer for andre biler jeg har hatt heller.
 2. Det er ikke noe fast løpetid på kredittkort, da er det eneste faste "månedsbeløpet" det er meningsfullt å snakke om rentene. Da har du regnestykket litt oppi her som sier at det er ca en tusenlapp i mnd i renter. Dersom det betales mindre enn det i måneden, går dette beløpet opp. Betaler man inn mer går det ned. Hvis man synes dette er forvirrende eller vanskelig å komme frem til bør man nok ikke bruke kredittkort. 20% rente er en snarvei til fattigdom.
 3. Brus er som regel midt på 3-tallet med unntak av værsting-produkter. Energidrikker ser ut til å ligge mer konsistent under 3. Folk som drikker Coca Cola (Ph 2,5) hele dagen får definitivt også syreskader på tennene Det har vært godt kommunisert og bør være godt kjent blant de fleste nå. At en del energidrikker er like ille eller værre er ikke alle som er klar over, så det kan være bra å være informert om.
 4. Ingen dieselmotorer i de årsmodellene er problemfrie, men VAG sin 2.0 er vel en av de som generer litt færre skrekkhistorier. Ihvertfall i forhold til hvor mange av dem som går rundt om kring.
 5. Den fulle tittelen på forskriften er "Forskrift om arbeid på kjøretøy". Virkeområde er definert i §2 som "...enhver som skal utføre..."
 6. Kontakten du har bildet av har kun pinner for 12V. SATA-kontakten har pinner for 3,3V, og 5V også, så du får ikke noe adapter til den. Hvis du har "SATA_Pwr"-kontakter på hovedkortet, så er det mulig maskinen har en strømforsyning med kun 12V. Da er det enkleste å benytte kontaktene på hovedkortet. Det fulgte ikke med noe kabel til dette? Da ville jeg evt sjekket hos noen som selger Acer-maskiner om de har som tilbehør.
 7. Godt poeng. Nye Xenon eller LED-frontlykter koster fort 10.000,- per stykk så skal man spare mye drivstoff før det er verdt et prematurt bytte.
 8. "Dragsug", eller "slipstream" på utenlandsk, er et området bak kjøretøyet hvor luften er i bevegelse etter kjøretøyet. Sånn sett er dragsug i dette tilfelle det samme som et område med mindre (relativ) motvind. Energibesparelsen når to kjøretøy kjører nær hverandre kommer i form av at det bakerste ikke produserer like mye eget dragsug, siden luften allerede beveger seg i kjøreretningen, og dermed blir det totalt mindre luft i bevegelse enn om man hadde hatt mer avstand.
 9. WSL Ikke linux-desktop-fanboy, liker at man har fått til det beste fra begge verdener såpass bra. Mulig de har backportet det meste til Windows 10, men det var alltid noe friksjon med det der.
 10. Ja, noe sånt. Man kobler til den første enheten med kabel til en av LAN-portene på ruteren og så setter du den opp i aksesspunkt-modus. Den kan sannsynligvis også settes i ruter-modus, men det ønsker du ikke så lenge du ikke har tenkt å skru av ruter-funksjonaliteten i Altibox-boksen. Vil ikke anbefale at du gjør det uten klar motivasjon. Når den er oppe å gå kan du skru på og melde andre nodene inn i det samme nettverket. Det beste er om du også kobler så mye som mulig mulig av utstyret med kabel, om det ikke er praktisk mulig vil de koble seg sammen trådløst.
 11. Betyr ikke noe. Mesh-utstyret erstatter innebygget wifi i ruter/hjemmesentral. Det eneste du bør gjøre er å skru av wifi-radioen i den når nytt utstyr er oppe å gå.
 12. Tror det står ganske tydelig i posten, men hvis jeg må: Det er polariteten på pluggen som kommenteres.
 13. Sånne "barrel jacks" har Ikke standardisert polaritet, og ikke alle aparater har beskyttelse mot feil polaritet. Din har positiv i senter. Noe å passe på. Ser ut som laderen som er linket i OP her er riktig.
 14. Vil påstå at merklevaren deres er verdt omtrent det samme som hvilket som helst andre vilkårlige konsulent- og driftsleverandører på en CV. De driver med fryktelig mye forskjellig. Utall forrentingsenheter kjøpt opp fra alle mulige steder i norden, på både godt og vondt. En oppføring på derfra alene sier nesten ingenting noe om hva man har jobbet med.
 15. "Inhouse" kan ikke generaliseres sånn. Jobber man inhouse i et lite programvareselskap med kanskje et antall kunder man kan telle på fingrene, og i en konjukturutsatt bransje, sitter man nok mindre sikkert enn i et konsulenthus. Sitter man inouse i Oslo Kommune eller DNB er det fort motsatt.
×
×
 • Opprett ny...