Jump to content

Juggel

Medlemmer
 • Content Count

  1950
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1011 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10399 profile views
 1. Hvor gammel er du? Hvis du er 20 år og aldri hatt kjæreste er ikke det veldig uvanlig. Er du 40 år og aldri hatt kjæreste må du spørre deg selv, og være ærlig med deg selv, om hvorfor de du har vært interessert ikke vil ha deg.
 2. Du virker rett fram bare sjalu. Og la meg legge til at det er den offerrolla du inntar der som kanskje gjør at menn skyver deg fra seg. Med fare for å virke ufin, rører jeg ikke damer som deg med illtang en gang. Sjalusi, drama, skrive til andre damer etc etc er bare så lite sjarmerende som det kan bli.
 3. Han har absolutt ingen forpliktelser til deg. For hans egen del burde han kanskje sagt ifra, da hadde han sluppet en "lykke til" melding fra ei random han har møtt på nett/app. Ellers er det jo et godt råd å ta et hint når folk slutter å svare. Da er det i de fleste tilfeller ikke håp. Jeg var ganske aktiv på tinder når den appen kom for endel år siden. Pratet mye med jenter. Noen ganger ble jeg Facebook venn med de. Av og til sluttet de å svare, av og til sluttet jeg å svare. Hendte også de la ut bilde der de åpenbart var på date med noen. Ingen grunn til å ta seg nær av sånt. Man kan bare gå lei uten noen spesiell grunn. Og om noen forteller deg at du er fantastisk over Internett, uten å ha møtt deg, så er du egentlig ikke det. Du er en av 100.
 4. Så er det jo det evige spørsmålet om når markedet er på bunn. Fullskala invasjon av Ukraina var det få som spådde, med alt av følger det har. Mange spådde at koronaen snart avtok, meg selv inkludert og tenkte dermed at i fjor høst var en grei tid å laste opp. Uansett tenker jeg at tid i markedet slår timing i markedet.
 5. Jeg solgte bolig i november og har kjøpt meg gradvis opp siden den gang i 7 forskjellige fond, pluss noen utbytteaksjer. Har veldig mye av kapitalen min der nå og det meste viser naturligvis rødt. Jeg har fortsatt fast trekk, til og med på BGF next generation som for meg er ned nesten 25 %. Zoom alt av grafer ut så ser man at nedgang i markedet som regel gir rekyl på et eller annet tidspunkt når verden igjen roer seg. Jeg tenker som så at jo lengre jeg får kjøpt nede i sumpa jo mer får jeg igjen i andre enden. Så får tiden vise om jeg bæsjer på leggen eller om det går bra.
 6. Når til og med UEFA, påståelig en av verdens mest korrupte organisasjoner, tar affære oppsummerer det på en grei måte hvor mange som står samlet mot Russland. Putin er nå i en hengemyr han på ingen måte kan komme ut av. Han har skjøvet verden fra seg samtidig som han påfører det russiske folk enorme tap både når det gjelder økonomi og generell levestandard, men også i ødelagte liv. De formentlige 20 000 døde soldatene er 20 000 familier som krever svar. I tillegg blir russerne mer og mer opplyste. Generasjonen som vokser opp nå går det ikke an å styre i nærheten av så enkelt som for bare 10-15 år siden. Til det er teknologien kommet for langt. For å evt. lykkes med det må Russland nærme seg et diktatur på lik linje med Nord-Korea. edit: leif
 7. Dette var jo egentlig ganske gøy. Vurderer nå å sette opp en liten rigg med 3-4 kort. Strømmen er jo ganske dyr her i sør-øst norge og hvordan vurderer dere hvor mye mh/s man får pr watt? (Muligens kronglete formulert spørsmål men satser på dere skjønner). Vil 5700xt være good value for money eksempelvis?
 8. Når jeg prøver å finne info om Nicehash står det stort sett at det er en av de tryggeste plattformene. Edit: skal sies at jeg ikke har hatt tid til sjekke artiklene som sier dette veldig nøye. Men jeg er interessert hvis du har kilder på noe annet.
 9. Takk for svar 👍 Tenker jeg får prøve meg litt frem når jeg kommer hjem. Er det miningsoftware som blir anbefalt? Ser Nicehash blir anbefalt, men at disse betaler kun i bitcoin uansett hva man miner. Er det noen ulemper/fordeler med dette? Ser jo at jeg bare får flere og flere spørsmål jo mer jeg undersøker.
 10. Desember 2020, så da virker det som om det er greit. Noen som har tips rundt hva slags kryptowallet som er ok å bruke?
 11. Boksen har jeg selvfølgelig ikke. Men ser det er diverse program som kan si det. Er det slik at det i utgangspunktet er det samme hva slags krypto man miner?
 12. Sånn umiddelbart sier ikke disse tingene meg så mye, men skal lese litt etter jobb. Hvordan sjekker jeg om kortet er non-lhr? Står ikke noe om det på spesifikasjonene.
 13. Først av alt, jeg begynte å lese om mining idag så jeg har ikke peiling. Greia er at jeg har en pc som står og ikke blir brukt til noen ting med et 3060ti i seg. Tenkte den like gjerne kan stå å jobbe litt. Har lest litt og vil Vertcoin funke greit? Eller er det samme greia som med Etherium at en kanskje burde vente?
 14. Da var vi mer enige enn jeg trodde👍
×
×
 • Create New...