Jump to content

bas

Medlemmer
 • Content Count

  2116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1027 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spørs jo hvor stort område det er snakk om, men en vinkelsliper med diamantslipe- eller kappeskive burde gjøre susen.
 2. Ganske dårlig betalt er min mening. Planlegge, forberede og lage mat til 25 stk. tror jeg ikke mange dyktige mennesker gjør for 1500,- (at man får noen øl og henge med ukjente folk, uansett hvor fine de er, tror jeg de færreste ser på som en bonus).
 3. Har en Bosch rotak, strålende fornøyd med den i hvert fall.
 4. Mener du at du var heldig, eller at det var berettiget?
 5. Hva er det du vil med posten din? Vil tippe at det er en del svensker, finner, russere og sikkert andre som vet hvem han er. At vi liker langrenn er vel ikke no mer særegent enn at amerikanere liker sin fotball, pakistanere liker landhockey, tyrkia liker oljewrestling osv., og jeg tipper at de færreste utenfor disse landegrensene interesserer seg særlig eller kjenner noen navn.
 6. bas

  SPU60-charger138S

  Jeg vil påstå du er rimelig frekk faktisk som gang på gang krever tilbake penger for noe du selv ødelegger som følge av din egen inkompetanse. Det er faktisk så gjennomgående i alle trådene dine at man kan mistenke du er et mestertroll, for det er vanskelig å tro at noen seriøst kan holde på slik du gjør. Skjønner du ikke selv at det du gjør er galt mot de du handler med?
 7. Hehe, tror nok den der er tull og ment som humor. Når jeg leser den så får jeg flashback til en eller annen viral video hvor man prøvde å gjennomføre en avstemming uten at man kom noen vei (husker ikke sammenheng eller hva det var, men morsomt var det)
 8. Trodde det pleide å være pant på calippere, er dette noen man har gått bort fra?
 9. Finner det ikke helt troverdig at du plutselig ikke skal ha noe interesse for dette. Dette må jo være en gylden mulighet til å se hvordan ideologien du nå har frontet i ukesvis fungerer i praksis? Ingen korrupte ledere, ingen rasistisk ordensmakt, likeverd for alle, ingen middelaldrende hvite menn i all samfunnsposisjoner, alle bidrar like mye osv. Skulle tro det var i din interesse å se at dette lykkes?
 10. Får disse forsyninger utenfra, eller hvordan tenker de å leve hvis eksisterende forsyninger går tomt? God komedie er det i hvert fall, skal bli interessant å se Animal farm utspille seg for åpen scene.
 11. ToKuleVenna MegOgVennenMin ToBestevenna VennaForeva TikTokVenna ToBestisa TikTokBFF ToKulisa TikTokVennaForeva ToKuleTikTokera KularEnnMarcusOgMartinus Krever ikke no vederlag, dere står fritt til å velge fra øverste hylle.
 12. Hvis du vil benytte firma så er kanskje elektrikere eller snekkere noen du kan høre med. Er du litt nevenyttig så trenger du helst slagdrill, betongbor og festemateriell (skruer og murplugg eller spikerplugg). Lamper har jeg inntrykk av at man får i mange varianter "overalt" (jula, clasern, ikea osv).
 13. Ja, det finnes helt sikkert bedre og mer moderne forbrenningsanlegg enn det eksempelet som ble brukt, det var nok mer et skrekkeksempel.
 14. Som jeg nevner, jeg har ingen annen referanse enn dokumentaren jeg så (jeg er ingen ekspert på dette, men fant den interessant). Der ble det brukt et eksempel fra India mener jeg, med store forbrenningsanlegg og skorsteiner som spøy ut luftforurensning. Så finnes det helt sikkert andre løsninger som mindre forurensende. Restavfall vil jeg tro det blir uavhengig av forbrenningsprosess, dette må sannsynligvis deponeres et sted.
 15. Må igjen bare referere til Discovery dokumentaren Det medfører stygg luftforurensning og farlig restavfall.
×
×
 • Create New...