Jump to content

bas

Medlemmer
 • Content Count

  2068
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

986 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Modellen ser alt for tykk ut til at det vil være praktisk. I.o.m at den heter MagX antar jeg dere prøver å løse et problem med hjelp av magnet? Hvordan skiller i såfall denne seg fra andre typer magnetiske holdere (det finnes også holdere med låsekappe)? Tror som en annen nevner her, at problemet er ikke med bits som detter ut av holder, men at man legger de fra seg overalt og så mister/glemmer de.
 2. Ikke bare var han 73 år, men hadde kreft i tillegg, så oddsen var vel ikke god. Men det stopper ikke avisene fra sensasjons-overskrifter.
 3. Uff, en pine å høre på Sanner under debatten. Kan ikke svare konkret på noen verdens ting, alt bare sklir ut i politisk svada.....
 4. Aner ikke, men aldri hørt noe annet uttrykk her på sentrale Østlandet.
 5. Hun prater med en viss overbevisning og virker til å ha faglig tyngde, men folk kommer jo til å få panikk av dette....
 6. Skulle til å si det samme, hun tegner ikke noe godt bilde og strør i hvert fall ikke sukker over uttalelsene sine.
 7. Hvis du leser hele artikkelen så ønsker de i hvert fall å få det til å fremstå som enerett, men de er tydeligvis ikke helt enig med seg selv og helgarderer, for det står også førsterett. Fra innledningen i denne artikkelen https://www.vg.no/nyheter/i/jdAnE0/tysk-avis-trump-proever-aa-sikre-usa-eksklusiv-tilgang-paa-vaksine
 8. Det er vesens forskjell på førsterett og enerett, hva tror du Trump ønsker? Hva hvis forsøket til Trump fører til hurtigere utvikling av vaksine som kommer alle til gode etter hvert?
 9. Har dessverre ikke noe konkret svar å komme med, men jeg tror man vil gå lei av og til stadighet måtte bytte kø.
 10. Hva dere to er enige om er revnende likegyldig. Hvis du tidligere har sett vedkommende vekke oppsikt med kjøringa si, og i tillegg har en L bakpå, så vil jeg si du burde utvist mer aktsomhet og holdt avstand slik man skal gjøre.
 11. bas

  Førstebil i 2020

  Hvis du ikke har interesse for bil og da heller ikke har ønske eller kompetanse til å utføre eventuelle reparasjoner selv, så ville jeg nok styrt unna eldre premium dieselbiler. Det kan fort blir veldig dyrt. Hadde nok heller satset på noe litt "traustere" bensinbil.
 12. Jeg sitter også med litt av samme inntrykket, at man ikke nødvendigvis finner alle de best renommerte på slike anbudssider. Som du sier, de får seg sannsynligvis jobber uansett.
 13. Hei, Har en taktekkingsjobb jeg ønsker utført, men er usikker på beste fremgangsmåte og hvilke ting man bør passe seg for. Er det noen som har erfaringer eller råd å komme med? Tenker da på hvilke ting man bør sjekke, og hvordan man får sjekket det (mva registrert, ansvarsrett, svenne/mesterbrev etc.). Er anbudstjenester veien å gå? Jeg er ute etter helt ryddige forhold, og er villig til å betale ekstra for det enn å risikere en bakgårdsbedrift som ikke har ting på stell.
×
×
 • Create New...