Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvorfor er thai-kvinner så populære?


Anbefalte innlegg

11 hours ago, Guest 219e3...fe5 said:

Ta en titt i speilet og sjekk ut egne fordommer om norske kvinner og feminister.

Anonymous poster hash: 219e3...fe5

Jeg snakker av erfaring. Har til gode å snakke med norske som gir meg en sjanse. Da trekker jeg jo åpenbart mine konklusjoner basert på det.

11 hours ago, Vonta said:

I dagens samfunn er det greit å snakke ned om menn, fordi menn har godtatt det. Fleste menn i Norge er blir dørmatter i forholdet med norske kvinner. Om de skilles vi vet hvem taparen blir, generelt andre menn står i kø for ei kvinne, menn ender opp med selvmordstanker. Samfunnet er rigget opp slik at kvinner favoriseres og forsvares uansett. Kvinner har aldri ansvar for handlingene sine. 

Men allikevel skal de insistere på å være ofrene og komme med fraser som "vi har en lang vei å gå".

4 hours ago, Yakamaru said:

"Muh likestilling."

Mon tro at folk var FOR at norske menn fant seg ei dame fra "de fattigste strøka" i "shithole countries" når de blir tatt med til et land som har likestilling og fikk et bedre liv, men alas. Selvinnsikt er ikke noe visse folk har.

Riktig. Det er bare et skalkeskjul.

3 hours ago, Quakecry said:

Ifølge enkelte her i tråden vil ingen ha norske og alle drar til Afrika eller i nærheten for å finne en mann.

Hvis man ikke blir valgt i samfunnet man er, men blir valgt i mange andre land, hvor ligger feilen? Jeg kunne godt tenkt meg å ha møtt noen her fra på et tidligere tidspunkt, men etter alle avvisninger så gidder jeg ikke mer her, og jeg har ikke tenkt å ta til takke med noen som kanskje ikke kan bære frem en familie fordi de var mer opptatt av status, materielle goder og fest uten omtanke for fremtiden i sin mest biologisk anlagte tid for familie. 

3 hours ago, Quakecry said:

Ingenting unormalt med at ikke alle finner en partner, og ikke er det noe galt med det heller. 

Ingenting unormalt med at man søker til andre steder heller når man blir avvist da, og ikke er det noe galt heller.

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trist at det har blitt sånn pga andres interesser å svekke menn og ta fra dem all verdighet. Menn som har siden tidens morgen forsørget og beskyttet sine nære og døde for deres frihet. Menn har all skylden for dette, at de blir bosset rundt av maskulin karriere kvinne og skjeftet på etter lang dag på jobben når de kommer hjem. Menn elsker betingelsesløst i motsetning til kvinner, derfor er det flere kvinner som tar initiativ til å skille lag. Hard å være gjennomsnittlig mann i komfortsonen. 

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (1 time siden):

HAHAHAHAHA. Nei, de vil ha sex som de aller fleste menn. Problemet er.. De som kaller seg feminister pleier å være "opportunistic sex predators", cucks eller simps. 

https://www.quora.com/Why-do-so-many-male-feminists-turn-out-to-commit-the-crimes-they-fought-against

https://www.thecrimson.com/column/femme-fatale/article/2017/3/23/hu-beware-male-feminist/

Lista er lang over artikler jeg kan grave fram fra arkivet på emnet, men nå går vi for off-topic så vil la det ligge. 

Det var kanskje litt naivt om mannlige feminister. Uliv i fårklær, altså. Men dette er hva kvinner ikke kan ha for mye av for å få til et likeverdig forhold.

https://www.quora.com/Why-do-so-many-male-feminists-turn-out-to-commit-the-crimes-they-fought-against

Sitat

The macho culture still exists. It sees women as objects

Og hvordan få ut agg når det ikke er lov å være sint lenger, mann nok lenger?

Sitat

I think society today doesn’t give men, or women for that matter, many options in what to blame evil on. Once upon a time we could blame it on Satan or demons.

Mange menn, også kvinner, sliter med sinnemestring. Finnes kurs for det og menn slutter å slå.

Menn tradisjonelt er ikke så flinke til å snakke om følelser og da kommer det ut i andre former. Hvis kona konkurrerer om respekten og makten hjemme, uenighet om arbeidsoppgaver, kan det bli mye agg. I Norge har vi heldigvis kommet langt med likestillingen.

Yakamaru skrev (1 time siden):

"Likestilling". Dette fra de samme folka som ser at menn og kvinner tjener forskjellig så skriker de "WAAA, FORSKJELLSBEHANDLING!". Når menn jobber flere timer i gjennomsnitt(inkludert overtid, jobber mulig skift, etc), noe som igjen påvirker sluttresultatet. Det å tjene og det å ha forskjellig lønn er to forskjellige ting. Det å gi noen en annerledes lønn for samme arbeidet er ulovlig, men det ignoreres av visse folk. Jeg tar ikke slike folk seriøst når de ignorerer og kaster ut både fakta og statistikker pluss personlige valg som blir tatt avhengig om noen er en mann eller kvinne. Menn og kvinner er forskjellige, de tar forskjellige valg, de føler forskjellig, de tenker forskjellig og de har forskjellige prioriteringer. 

Tradisjonen er en mann og en kone i samme hushold, med unger. Hvordan de gjør ting i hjemmet er opp til dem og ikke noe vi har noe med, med unntak om det er faktisk misbruk og/eller vold i hjemmet. Mannen har sine oppgaver og jobb, kvinnen har hennes. Så hvorfor skal folk klage over at vestlige kvinner blir valgt bort ovenfor ei søt dame som kommer fra Asia eller Øst-Europa? Det er ingen som kan tvinge meg eller andre til å velge en vestlig kvinne ovenfor en fra Asia/Øst-Europa, og det hjelper ikke å prøve å bruke skam heller. Menn har like mye rett til å velge hva de selv vil på samme måte som kvinner gjør, men når menn velger bort kvinner de ser på som lav kvalitet, "promiskuøse" og eller bare batshit gal, etc, nei da blir det klaging og syting så det ljomer fra visse grupper. Det kan også godt hende at mannen bare rett og slett liker asiatere mer og synes de er penere. Smak og behag.

Kvinner fra Asia og Øst-Europa har mer tradisjonelle verdier og holdninger som jeg har allerede nevnt tidligere. Dette blant annet fordi familie og forhold er mye høyere opp på lista enn "muh likestilling". Tradisjonelle roller som menn og kvinner har i et forhold og giftemål har vært tradisjon for mange tusen år for en grunn. De virker og gjør jobben sin utmerket.

Det er en kabal som skal gå opp når både menn og kvinner har arbeid utenfor hjemme i tillegg til ansvar for små barn.

Kvinner fra Asia ev. Øst-Europa lager ofte mat i fra grunnen av med råvårer istedenfor takeaway eller en tam gryterett, så middagen blir mye bedre. Kan forstå at det er å foretrekke framfor en stresset sur, norsk dame som har ambisjoner om  å gjøre det bra på jobben. Da blir det en annen oppgavefordeling i heimen og mindre fritid. Kvinner i andre kulturer er ikke så bortskjemte og klager derfor kanskje mindre, selv om de er dobbeltarbeidende eller tredobbelt arbeidende avhengig av mannens innsats.

Vi har både positive og negative kulturforskjeller. Eksempler fra utfordringer i blandingsekteskap i Norge:

-En norsk mann opplevde at filippinsk kone nekter han innpass på kjøkkenet, at han da blir for feminin. Det løste seg ved at han låser døren til kjøkkenet når han lager mat.

-I et program om norske menn gift med filippinske eller thailandske? kvinner, var det to TV-er (og to kjøleskap) i boligen . Thai-programmer for dama og norske for mannen. De satt i hvert sitt rom på lørdagskvelden, ikke i hverandres armkrok, men var fornøyde med det.

-En norsk mann var skuffet over sin asiatiske kone, siden hun ikke var huslig eller opptatt av å lage mat på tross av hvor hun kom fra.

De utenlandske kvinnene jeg kjenner fra Asia har alle ben i nesen, så man kan være uheldige å få en "bitch eller "witch" på kroken. De er gjenomsnittlig tøffere en norske kvinner, da de har lært å overleve i et mer utfordrende eller fattig miljø.

Så pass dere menn - for å spøke litt.

Endret av Subara
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Gjest 219e3...fe5 skrev (12 timer siden):

Syns ikke du skal tenke så mye at det er noens "feil". Noen ganger så kan man bare ikke styre dette. (Hvis man ikke går skikkelig inn for å lete kun et sted da).

 

Jeg er enig med deg i at man fint kan få seg dame i utlandet uten at det betyr at man har mislykkes med damer her hjemme.

Jeg reiser selv endel utenlands, (europa) og hadde det klaffet med en mann der så hadde jeg ikke tenkt over at jeg hadde mislykkes hjemme av den grunn. Men jeg er fornøyd med min norske mann jeg da og har ingen planer om å bytte han ut 👍

 

Anonymous poster hash: 219e3...fe5

Takk for godt svar 💖

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Gjest d2074...65a skrev (På 30.9.2023 den 10:19 PM):

Hun sier: Jeg har dessverre vært veldig mye på «byen-stadiet»

Oversettelse: Har vært igjennom en masse menn på byn, nå klikker biologiske klokken på overtid og hun er desperat etter en beta til å ta vare på hun da alfaen ikke vil ha sex av hun lengre.

Jeg kan ta feil. Har ikke pluss abonnement, men det er det som umiddelbart slår meg etter å ha lest ingressen..

Ingen sympati fra meg

Anonymous poster hash: d2074...65a

Vel ja, prioriteringer forandrer seg jo over tid. Det samme gjelder menn. Man ser kanskje etter en ting når man er ung og gal, og så ser man etter noe annet når man har "rast fra seg". Ser ikke helt hva poenget ditt er.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (På 2.10.2023 den 2:47 PM):

HAHAHAHAHA. Nei, de vil ha sex som de aller fleste menn. Problemet er.. De som kaller seg feminister pleier å være "opportunistic sex predators", cucks eller simps. 

https://www.quora.com/Why-do-so-many-male-feminists-turn-out-to-commit-the-crimes-they-fought-against

 

Bruker du Quora og Reddit /r/unpopularopinion som kilder?

seriously-huh.gif

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Colin. skrev (På 1.10.2023 den 1:05 AM):

Ah yes, den samme gamle slageren, strong and independent womenz. Det dine holdninger fører til er at mange ikke senker krav og forblir singel, barnløs, ensom, deprimert og bitter. Det er bedre å senke kravene litt enn å måtte tenke topp 20% eller ingenting... Disse samme individene blir ironisk nok i tillegg bitter over at individer de tidligere ikke ville tatt i, reiser til utlandet i sin søken etter lykken. Liksom, hallo. Hva skal man gjøre? De fleste som reiser til utlandet for å finne partner gjør det vitterlig ikke med de ville intensjonene du prøver å fremme i dine innlegg. Det er helt latterlig å lese dine innlegg.

 

...

Jeg har flere matcher med ekstremt nydelige og hyggelige kvinner, i... utlandet. De ønsker meg selv om jeg forteller hvordan min situasjon er. Så hyggelig, eller hva? HER FÅR JEG INGEN NAPP. Min feil? Er akkurat den samme her og der!

Når man leser hva og hvordan du skriver, og hva slags holdninger du har til andre mennesker, så er det kanskje ikke noe enormt mysterium hvorfor du ikke får napp her hjemme? 🤔

  • Liker 2
Lenke til kommentar
13 minutes ago, Gavekort said:

Bruker du Quora og Reddit /r/unpopularopinion som kilder?

seriously-huh.gif

Some jeg skrev: "Lista er lang over artikler jeg kan grave frem fra arkivet på emnet".

Linken som jeg postet tidligere: https://www.thecrimson.com/column/femme-fatale/article/2017/3/23/hu-beware-male-feminist/

https://everydayfeminism.com/2016/08/reasons-to-beware-feminist-men/

https://www.aljazeera.com/opinions/2018/7/14/the-problem-with-male-feminists

 

https://www.gq-magazine.co.uk/article/the-problem-with-fake-male-feminists

Lista er nokså lang over artikler, videoer, etc, som har blitt laget av feminister selv som advarer mot mannlige feminister. Ork å grave i arkivene da dette er for meg et dødt emne. Får ellers ha en god kveld der borte. :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest 54bc1...2b5 skrev (På 1.10.2023 den 2:57 PM):

Forhold med norske kvinner føles som minefelt, man må alltid følge nøye med på hvor man trår, uansett hvor bagatellmessig situasjonen er.

Så rart, denne opplevelsen har ikke jeg. Hva er det som gjør at du opplever det slik men ikke jeg?

  

kremt skrev (På 1.10.2023 den 3:41 PM):

En moderne vestlig kvinne har gjerne ikke veldig mye å tilby men er samtidig voldsomt kravstor til mannen. 

Når jeg leser disse kommentarene så lurer jeg på om dere faktisk har vært i et reelt forhold med en vestlig kvinne før? Hvordan kan dere ha så fullstendig annerledes opplevelse av virkeligheten enn meg?

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (16 minutter siden):

Some jeg skrev: "Lista er lang over artikler jeg kan grave frem fra arkivet på emnet".

Linken som jeg postet tidligere: https://www.thecrimson.com/column/femme-fatale/article/2017/3/23/hu-beware-male-feminist/

https://everydayfeminism.com/2016/08/reasons-to-beware-feminist-men/

https://www.aljazeera.com/opinions/2018/7/14/the-problem-with-male-feminists

 

https://www.gq-magazine.co.uk/article/the-problem-with-fake-male-feminists

Lista er nokså lang over artikler, videoer, etc, som har blitt laget av feminister selv som advarer mot mannlige feminister. Ork å grave i arkivene da dette er for meg et dødt emne. Får ellers ha en god kveld der borte. :D

Lista er lang og ingen av dem er noe annet enn opinion pieces.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest d2074...65a

Norske kvinner er ikke monstre. Feminister er ikke monstre. De vil bare ha det best mulig. Det hadde jeg også ønsket hvis jeg var norsk kvinne. Og de er ikke for god til å bruke shaming teknikker for å nekte norske menn tilgang til bedre kvinner. Utenlandske kvinner som gjør at norske kvinner hadde måttet skjerpet seg kraftig hvis de var her og konkurrerte om mennene.

Med bedre kvinner mener jeg asiatiske kvinner som forventer mindre av mannen. I forhold til lønn, høyde, vekt, alder ja you name it. Disse asiatiske kvinnene tilbyr også mer enn norske kvinner er villig til. Vi snakker om sex (selv om de har hodepine), massasje, matlaging, rydding og vasking. De finner seg rett og slett i mer fordi konsekvensen av at forholdet bryter sammen er større for dem med tanke på levestandard.

Det er selvfølgelig individuelle forskjeller, men skal du gjøre en god deal som mann er sør øst Asia stedet å gå. Å velge en livsledsager er noe av det viktigste man gjør. Så jeg forstår ikke hvorfor noen ville tatt til takke med en norsk feminist med bodycount over 20 som forventer 50/50 på husarbeid og hvis du gjør noe hun ikke liker er det bye bye og videre til nestemann hun har på sin lange liste av simps.

Trenden vil ikke bli noe bedre. Kvinner er hypergamous og flere kvinner enn menn tar høyere utdanning nå, vi har nettopp fått tvangskvotering av kvinner til private styrer osv. Det er på tide vi hører på vestlige kvinner når de sier i dont need no man. I can buy myself flowers etc etc. Det stemmer 100% det de sier og vi må ta konsekvensen av det. Menn blir verdsatt utfra forsørgningsevne. Mange norske kvinner kan forsørge seg selv bedre på egen hånd.

Derfor ser jeg til Asia. Min relative forsørgningsevne er skyhøy der kontra hva den er for norske kvinner. Det er ikke rocket science.

Verden blir mindre og mindre - reising blir billigere. Tror vi kommer til å se masse mer menn med sør asiatiske damer i fremtiden.

Det interessante er at Norge er jo fylt opp med muslimske unge enslige menn som har søkt asyl. Jeg ser ikke norske kvinner inngå i noe forhold med disse, med unntak av enkelte desperate nav ansatte som misbruker sin stilling for å få sex med de (ref. Medieoppslag).

Jeg regner med det skyldes at kvinner er hypergamous og vil ikke ha fattige menn på bunnen av rangstigen, mens de muslimske mennene ikke vil ha en norsk kvinne som puler 4 forskjellige menn i uken. Eller som har skyhøye krav. Hadde vi fått en bølge av kvinnelige thailandske asylsøkere skulle jeg lovet deg at vi hadde sett mange nye parforhold blomstre.

Poenget mitt er vel at hvis du lar kvinner bruke skam for å shame deg til å ikke ivareta interessene dine så har du tapt. Da er det din egen skyld at du lever hundelivet, en inneburet simp uten noe du skulle ha sagt.

Anonymous poster hash: d2074...65a

Lenke til kommentar
3 hours ago, Markiii said:

Når man leser hva og hvordan du skriver, og hva slags holdninger du har til andre mennesker, så er det kanskje ikke noe enormt mysterium hvorfor du ikke får napp her hjemme? 🤔

Ingen kan vite hva ukjente man aldri før har møtt, mener om noe som helst bare ved å se på de. Så det du skriver gir ingen mening.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
21 minutes ago, Guest d2074...65a said:

Norske kvinner er ikke monstre. Feminister er ikke monstre. De vil bare ha det best mulig. Det hadde jeg også ønsket hvis jeg var norsk kvinne. Og de er ikke for god til å bruke shaming teknikker for å nekte norske menn tilgang til bedre kvinner. Utenlandske kvinner som gjør at norske kvinner hadde måttet skjerpet seg kraftig hvis de var her og konkurrerte om mennene.

Med bedre kvinner mener jeg asiatiske kvinner som forventer mindre av mannen. I forhold til lønn, høyde, vekt, alder ja you name it. Disse asiatiske kvinnene tilbyr også mer enn norske kvinner er villig til. Vi snakker om sex (selv om de har hodepine), massasje, matlaging, rydding og vasking. De finner seg rett og slett i mer fordi konsekvensen av at forholdet bryter sammen er større for dem med tanke på levestandard.

Det er selvfølgelig individuelle forskjeller, men skal du gjøre en god deal som mann er sør øst Asia stedet å gå. Å velge en livsledsager er noe av det viktigste man gjør. Så jeg forstår ikke hvorfor noen ville tatt til takke med en norsk feminist med bodycount over 20 som forventer 50/50 på husarbeid og hvis du gjør noe hun ikke liker er det bye bye og videre til nestemann hun har på sin lange liste av simps.

Trenden vil ikke bli noe bedre. Kvinner er hypergamous og flere kvinner enn menn tar høyere utdanning nå, vi har nettopp fått tvangskvotering av kvinner til private styrer osv. Det er på tide vi hører på vestlige kvinner når de sier i dont need no man. I can buy myself flowers etc etc. Det stemmer 100% det de sier og vi må ta konsekvensen av det. Menn blir verdsatt utfra forsørgningsevne. Mange norske kvinner kan forsørge seg selv bedre på egen hånd.

Derfor ser jeg til Asia. Min relative forsørgningsevne er skyhøy der kontra hva den er for norske kvinner. Det er ikke rocket science.

Verden blir mindre og mindre - reising blir billigere. Tror vi kommer til å se masse mer menn med sør asiatiske damer i fremtiden.

Det interessante er at Norge er jo fylt opp med muslimske unge enslige menn som har søkt asyl. Jeg ser ikke norske kvinner inngå i noe forhold med disse, med unntak av enkelte desperate nav ansatte som misbruker sin stilling for å få sex med de (ref. Medieoppslag).

Jeg regner med det skyldes at kvinner er hypergamous og vil ikke ha fattige menn på bunnen av rangstigen, mens de muslimske mennene ikke vil ha en norsk kvinne som puler 4 forskjellige menn i uken. Eller som har skyhøye krav. Hadde vi fått en bølge av kvinnelige thailandske asylsøkere skulle jeg lovet deg at vi hadde sett mange nye parforhold blomstre.

Poenget mitt er vel at hvis du lar kvinner bruke skam for å shame deg til å ikke ivareta interessene dine så har du tapt. Da er det din egen skyld at du lever hundelivet, en inneburet simp uten noe du skulle ha sagt.

Anonymous poster hash: d2074...65a

Å prøve å nekte menn bedre kvinner og/eller andre alternativer er hva jeg ville forventet fra en incel, en som tror en har seg rett til forhold i dette tilfellet. Du har ingen rett til å nekte noen å date noen andre bare fordi du ble valgt bort. Du har ingen rett til et forhold eller for den saks skyld menns oppmerksomhet. Å tro no annet er hva som er forventet av en narcissist. Menn er ikke eiendom og ihvertfall ikke slaver, noe som er hva noen folk ser ut til å oppføre seg som eller i det minste kommer av som, og er noe jeg finner nokså avskylig. Bruker "du" som en generell du og ikke du spesifikt, forresten. 

Menn har valg, og har ingen problemer med å legge ting bak seg og fortsette videre med livet sitt. Det er ingen garanti at du vil bli valgt, så svaret er egentlig ganske enkelt: Gjør deg attraktiv som et valg. Folk glemmer at dating er en konkurranse og har vært det i mange, mange år men ser ut til å ha glemt det. Hvorfor skulle jeg velge deg spesifikt og ikke ei anna dame å bruke tid, energi, kjærlighet, etc, på?

Thai damer og Øst-Europeere beviser seg for å være et bedre valg for mange, noe en del kvinner her i vesten ikke ser ut til å like overhode da de ikke har et monopol på menn, og mister mer og mer kontroll og makt sakte over tid når menn ikke gidder mer. Som har blitt nevnt tidligere i denne tråden, dette er ikke mesteparten eller for den saks skyld majoriteten av kvinner eller menn, men det er nok til at hele datingmarkedet og samfunnet i sin helhet blir påvirket til en stor nok grad og ting blir surt for alle.

At folk klager over andres valg når det kommer til dating er helt absurd og fortjener å bli gjort narr av for hvor absurd det virkelig er. Det er et valg som ikke påvirker deg. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kommer jo tydelig frem her i tråden at grunnen til at folk velger fattige thai-kvinner, er at dem blir avhengige av mannen, og tar til takke med han. Det er jo, som jeg har nevnt før av gode grunner at du aldri ser dem dra til England, USA, Korea, Japan, også videre. Burde jo ringe en bjelle når hver eneste kvinne her avviser, men plutselig er du veldig populær i det fattigste strøket. i tillegg ønsker dem noen som ikke tvinger dem til å gjøre husarbeid, ikke forventer likestilling, og er bare en person du kan gjøre som du vil med. Klart nordiske kvinner har høyere standard fordi dem er ikke nødt å ta til takke med noen, slik andre er. 

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Quakecry skrev (13 minutter siden):

Burde jo ringe en bjelle når hver eneste kvinne her avviser, men plutselig er du veldig populær i det fattigste strøket.

Det er ikke riktig, men de som var interesserte passet meg dårlig. Og mange norske menn vil nok gjøre det godt i USA eller England også.. Var en som sa det godt: "du ser helt grei ut i Norge = du er kjekkas i England" 😂

Endret av DukeNukem3d
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror man skal være varsom med å generalisere da, men mitt inntrykk er at disse damene tenker veldig annerledes når det gjelder ekteskap og økonomi. Sikkert andre ting også, men nettopp disse to tingene er nøkkelen, virker det som. Ekteskapet er en transaksjon, og det stopper ikke der. Man skal fortsette å finansere denne damen, men også hennes familie og slekt der hjemme. Det kan være følelser der, men det er ikke påkrevd.

Personlig forstår jeg ikke at norske menn vil gå med på dette. Kanskje er de naive. For jeg tror at de fleste av disse forholdene ikke har noe særlig med kjærlighet å gjøre. Liker man asiatiske damer, tror jeg at jeg hadde siktet etter noen som ikke er fra Thailand, hvis følelser og kjærlighet betyr noe. For ja, det er nok lett å like asiatiske damer.

Lenke til kommentar
Quakecry skrev (Akkurat nå):

Men hvorfor det fattige strøket du finner i Thailand spesifikt? Passer vel dårlig når nordiske kvinner ønsker likestilling, at man bidrar like mye i hjemmet, at man er finansielt uavhengig. 

Har ikke vært i det fattigste strøket i Thailand, vet ikke hva det vil si. Har ikke vært i mine tanker å oppsøke det fattigste strøket i noe land.

Lenke til kommentar
Just now, DukeNukem3d said:

Har ikke vært i det fattigste strøket i Thailand, vet ikke hva det vil si. Har ikke vært i mine tanker å oppsøke det fattigste strøket i noe land.

Kanskje ikke du, men et par andre her i tråden gir utrykk for at dem misliker at nordiske kvinner ikke bare er en husmor. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...