Gå til innhold

Vonta

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vonta

  1. Alt dette for å bevare dollar makten.
  2. Svært få vet hvordan finansiell kartellen opererer i virkeligheten. Mennesker blir lurt inn i slaveriet fra de er født til dem er dø. Det fantes en lov i Norge som sa følgende: I alminnelig språkbruk vanligvis det å ta ulovlige eller urimelig høye renter av pengelån. I straffelovgivningen har ågerbegrepet fått et mer omfattende innhold, og det var inntil 1. oktober 2015 straffbart etter straffeloven, men ble da opphevet. Åger straffes i dag etter den generelle bestemmelse i pristiltaksloven §§ 2-4 for den som «Tar, krever eller avtaler priser som er urimelige. Heller ikke må det kreves, avtales eller opprettholdes forretningsvilkår som virker urimelig overfor den annen part eller som åpenbart er i strid med allmenne interesser». Straffen er bøter og/eller fengsel inntil tre år. Ågerbestemmelsen brukes ytterst sjelden i praksis.
  3. Egoistiske grunner kan ikke sammelignes med sannsynlighet for dødelig utfall for begge.
  4. Etter 8-9 uker er du ikke embryo. Du er unntak for politisk korrekthet. Håper du gir en klem til din mor for å ha lot deg leve. Fleste her vil leve livet, inkludert meg.
  5. Du bortforklarer. Spørsmålet er veldig enkelt, dø eller leve?
  6. Det var ikke det jeg spør om. Siden du og fleste her er for abort, de som synes det er greit å drepe ett ufødt menneske, hva om det hadde vært deg? Helt utenkelig å ta eneste sjanse fra ett menneske å kunne oppleve livet som dere lever. Meget bisart. (Hvis det er helsefare for mor så er jeg for abort)
  7. Har du noen gang vært lei deg for at du ikke ble abortert?
  8. Forkastelig. Dessverre er dagens mennesker uten moral helt hjernevasket til vrangforestillinger om barnedrap er helt greit. Merkelig.
  9. Mye black pill her. Tips: kvinner forkaster tapere.
  10. Buffer under 1 mill i Norge gjør meg stresset.
  11. Så lenge dere har møtt hverandre og du har en plass å bo, grei inntekt og returbillett så skal det gå helt fint.
  12. Norske menn blir utnyttet av norske damer dagen lang. Slutt å stigmatisere.
  13. Fordi dypest i mannens kjerne har vi evolvert til å forsørge og beskytte, derfor er det naturlig å gå for ei feminin og mer tradisjonell familieorientert kvinne som elsker å bli tatt vare på av mannen sin.
  14. Trist at det har blitt sånn pga andres interesser å svekke menn og ta fra dem all verdighet. Menn som har siden tidens morgen forsørget og beskyttet sine nære og døde for deres frihet. Menn har all skylden for dette, at de blir bosset rundt av maskulin karriere kvinne og skjeftet på etter lang dag på jobben når de kommer hjem. Menn elsker betingelsesløst i motsetning til kvinner, derfor er det flere kvinner som tar initiativ til å skille lag. Hard å være gjennomsnittlig mann i komfortsonen.
  15. I dagens samfunn er det greit å snakke ned om menn, fordi menn har godtatt det. Fleste menn i Norge er blir dørmatter i forholdet med norske kvinner. Om de skilles vi vet hvem taparen blir, generelt andre menn står i kø for ei kvinne, menn ender opp med selvmordstanker. Samfunnet er rigget opp slik at kvinner favoriseres og forsvares uansett. Kvinner har aldri ansvar for handlingene sine.
  16. Heller ei feminin dame fra bygda i jungelen an maskulin feminist h**e i vesten. Enkel valg.
  17. Personlig vil jeg ikke at kona mi skal kysse ungene mine med samme leppene som har vært Gud vet hvor.
  18. Alle banker er like. De er lovlige renteinnkrevere/torpedoer. Banker bryr seg ikke om dine følelser, kun profitt.
  19. Folk forstår ikke at de gir bort pengene sine i form av renter.
×
×
  • Opprett ny...