Gå til innhold

Verm

Medlemmer
  • Innlegg

    501
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Verm sine prestasjoner

649

Nettsamfunnsomdømme

  1. Joda, det er nok en del av oss der ute Men, det er kanskje ikke alle som har like mye tid til det lenger.
  2. Holde ut? Det var da voldsomt... Det må vel være viktigere ting i livet å være opptatt av. Var det snakk om intimitet og kjærlighet, er det mer forståelig.
  3. Video fra BBC om jakten på menn som forsøker å rømme fra Ukraina: Det er jo veldig problematisk å tvinge folk til å kjempe.
  4. Det vil jeg kalle en alvorlig samfunnssvikt. Enkelte ting er dessverre riv ruskende galt i samfunnet vårt. Det er som om man har mistet grepet om hva de viktigste tingene i et samfunn er.
  5. Strengt tatt skal vel ikke butikken ta betalt før kunden har mottatt varen. Fram til da blir betalingen reservert.
  6. Nå har Tusk tydeligvis fått motstanderen av banen i Polen. Det lover godt for Polen og forholdet til Ukraina. Det er greit når fornuften seirer. Den blokkaden det har vært snakk om på grensen må opphøre straks.
  7. Det er vel ikke mulig å avtale seg bort fra reglene ved skillsmisse i Norge, hva jeg vet. Man beholder det man hadde før ekteskapet, og må dele det øvrige likt.
  8. Jeg tenker nå at unga får finne litt ut av dette selv. Som sagt er dette noe som kommer før eller siden uansett. Det snakkes om søskenlojalitet her, og det er et poeng, men det blir jo ikke det samme når foreldrene tar avgjørelsen og "setter ned foten". Da får man heller ta en prat med barna om det som er skjedd, og la dem foreta et valg sammen, uten at foreldrene legger seg så mye i selve avgjørelsen.
  9. Høres ut som en vanskelig sak. Jeg tenker de er to individer. Selv om de er tvillinger, er de ikke samme person. Før eller siden vil disse oppleve at livene deres blir noe forskjellig. Det er uunngåelig.
  10. Thermal pads er vel bare hakket bedre enn ingenting. KryoSheet er vel ikke det samme som en vanlig thermal pad, men kan godt hende det fungerer bra. Har ikke prøvd det. Jeg tenker det kommer an på prisen, om det er noe å vurdere. Litt OK pasta koster så lite. Skal man virkelig gå inn for bedre kjøling, er det vel de-lidding som gjelder.
  11. Det er i grunn et godt poeng, men hvis man ser på det større bildet så faller det litt i fisk. Palestina er allerede annerkjent av mange stater, og konflikten er mye eldre enn Hamas. Strikken har vært tøyd lenge, og har da ikke utløst de helt store reaksjonene. Nå har deler av den sprukket, og restene står også i fare for å gjøre det samme. Det er helt naturlig at det blir reaksjoner. Man kan liksom ikke kun skylde på siste hendelse som fikk begeret til å renne over.
  12. Framtida klarer vi ikke spå, men vi har en verdenshistorie vi kan se tilbake på, og da kan vi gjette på enkelte ting som i alle fall ikke fungerer. Vesten har klart å komme opp med en modell som til dels fungerer. Det er dette Vesten i hovedsak kjemper for. Dessverre er ikke virkeligheten alltid riktig så enkel, og mange vet å villede folk bort fra faktum. Det er en vanskelig oppgave å få resten av verden til å lytte og innse virkeligheten. Det er til tider også en vanskelig oppgave her hjemme, tro det eller ei. Men ja, utifra dagens ståsted, er denne oppgaven, sammen med klimasaken, helt kritisk.
  13. Hmm. Det virker å herske en slags kollektiv galskap blant "diktatorene" i verden den siste tiden. Mon tro om det hele er avtalt dem i mellom.
  14. Inflasjonen er reell nok den, men det jeg savner fra Norges Bank og andre er evnen til å se hvor inflasjonen i hovedsak kommer fra og forsøke å behandle årsaken. I stedenfor justerer de rentenivået for hele økonomien. Det blir som å skyte seg i foten, pisse i buksa e.l. Det er klart, inflasjon sprer om seg og smitter, men treffer likevel ulikt. Det de gjør kan sammenliknes litt med bruk av antibiotika i piller for å behandle et sår i tåa.
  15. Kanskje det er en idé å oppsøke miljø der du treffer folk og hvor det ikke bare handler om å få en date. Etterhvert noen kanskje blir litt bedre venn og så kan det bli noe mer siden. Om ikke, har du fått nye venner, som kanskje kjenner noen. Du utvider nettverket ditt, og plutselig dukker det kanskje opp noen. Man vet jo ikke, men det er kanskje bedre sjanser da. Ellers synes jeg det er få sosiale arenaer for single som ønsker å finne andre single, og hvor det ikke er alkohol i bildet. Det hender det arrangeres singletreff her og der. I perioder har det vært trender der ute, slik som singel-ring og singel-kurv på butikken. Men, det har ikke blitt noen varig greie ut av det, tror jeg. Man kan jo evt. oppsøke sosiale steder jevnlig, slik som kaféer, og se om det er andre som gjør det samme som deg, og da er det lettere å si hei og kanskje prate litt.
×
×
  • Opprett ny...