Gå til innhold

Markiii

Medlemmer
  • Innlegg

    1 963
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Markiii

  1. Vi kan ikke forholde oss til russerne på en diplomatisk måte før de er fullstendig knust og beseiret og er bygget opp igjen fra bunnen som en stat som ikke er tvers igjennom ond. Russland som det er i dag må vi kutte all bånd til, og vårt eneste fokus bør være Russlands totale ødeleggelse.
  2. Så Ukraina bruker samme teknikk på slagmarken, som Russland bruker som propagandateknikk mot vesten (spamme oss med idiotiske påstander og utsagn så lettlurte idioter ikke lenger klarer å skille mellom hva som er sant og ikke)...
  3. "Vi går ikke ut med eksakt tall, men vi har hatt 8000 sparekunder som har ønsket å flytte sin ASK-konto, 5000 av dem er gjennomført og de resterende 3000 skal være ferdige i løpet av mai. Men hvis vi går tilbake til september, har vi fått 17.000 nye kunder også, så nettoen er ganske bra, sier toppsjef i Sbanken, Øyvind Thomassen, til Nettavisen." Så... de har fått 17.000 nye kunder som ikke var kunder før? Eller har de fått 17.000 kunder som fulgte med Sbanken, og nå har 8000 av dem forlatt skuta?
  4. Ukraina har ikke satt i gang full mobilisering enda. De har utsatt nettopp dette. Han er en landsforræder som undergraver rikets sikkerhet. Dette er ekstremt alvorlig. Faktisk noe av det mest alvorlige man kan gjøre. Det må ikke vises noen nåde overfor landsforrædere i situasjonen vi er i nå.
  5. Husk at Russland allerede hadde mistet 95% av elitetroppene sine tidligere i krigen. De beste ble jo malt ned i kjøttkverna helt i starten av invasjonen. Og du kan si at Russland sender "uønskede mennesker", men det tapper dem fortsatt for mulige soldater. De har ikke et uendelig antall tungt kriminelle. Dette er gode takter fra'n Jonas! Mer av dette takk. Bra!
  6. Har ikke lagt merke til at "Trending" har vært borte i det hele tatt. Kanskje det avhenger av hvilken plattform man er på? Explore er vel noe som inneholder både Trending og annet.
  7. Hvis Ukraina mister færre i forhold til sitt folketall enn Russland mister i forhold til sitt folketall, så vil jo Ukraina komme bedre ut av det enn Russland og være i stand til å holde det gående i lengre tid.
  8. Er det en god sammenligning da? De er begge litt spesielle og oppfører seg annerledes, men Trump er jo fascist og ønsker å bli diktator, samtidig som han elsker og støtter andre diktatorer, mens Milei virker som han ikke vil dette, men tvert imot tror på demokratiske verdier. Man kan være uenig i Mileis politikk, men er han virkelig fascistisk anlagt som Trump?
  9. Til tross for dette regner jeg med at India vil fortsette som før med Russland. Russland lurer og dreper indiske borgere? Null problem, tydeligvis! Ingen grunn til å sette ned foten. Det gjelder alle disse landene der Russland lurer folk inn i døden. Russland viser alle disse landene sitt sanne ansikt, og de andre landene godtar det.
  10. For en ufyselig, falsk, løgnaktig drittsekk. Bra hvis det endelig skjer noe her, men Johnson må straffes på en eller annen måte for måten han har lekt med ukrainernes liv på. Han er i realiteten en kynisk, tvers igjennom ond drapsmann. Han er i sannhet en avskyelig dritt. Hva annet har han drevet med enn "play politics" i lange tider?
  11. "Trending" har da vært der hele tiden, og er fortsatt der?
  12. Du har fått med deg at russersvina tvangsmobiliserer folk i okkuperte områder? Det vil si at jo mer land Russland tar, desto flere kan de også mobilisere derfra. Man kan kritisere USA for mye, og det har vært begått krigsforbrytelser i Afghanistan, men russerne er fullstendig hensynsløse, og brutaliteten er ekstrem. De vil ikke legge noe bånd på seg for å slå ned opprør eller motstandere i okkuperte områder. Der USA prøvde å forhandle med lokale Taliban-ledere, har Russland dødslister over tusenvis av mennesker som skal henrettes. Og som påpekt, USA vil aldri kunne godta de ekstreme tapene som Russland ikke har noen problemer med.
  13. Utrolig nok slikker de fortsatt støvelsålene til Trump, som er en del av MTG-idiotien. Hvordan kan de rakke ned på MTG samtidig som de faller på kne for kronidioten Trump? Republikanere er i sannhet de største tullingene der ute. Det er ikke demokratisk at en ikke-folkevalgt selvutnevnt wannabe-diktator dikterer hva de folkevalgte skal gjøre.
  14. Jada, men poenget er at USA har vært ekstremt passive, og andre land har måttet ta ledelsen.
  15. Var det ikke i Michigan at han er avhengig av nettopp grupper som nå viker unna på grunn av Israel?
  16. Markiii

    Tesla - kaféen

    Det virker ikke som det er det som har skjedd hos Tesla så langt. De er fortsatt en populær arbeisdgiver.
  17. Andre land har jo valgt å ignorere USA, og sendt våpen og utstyr som i utgangspunktet ikke skulle vært sendt. Kun da har Biden gitt etter og latt det gå. Andre har altså ikke vært like svake og patetiske som Biden-administrasjonen. Men Biden har ingen problemer med å gå "all inn" for å støtte Israel, som færre og færre velgere synes noe om. Biden mister sannsynligvis mange velgere fordi flere og flere blir negative til "ubegrenset" støtte til Israel og krigføringen i Gaza. Hvorfor er det greit å risikere Trump-seier over Israel, men ikke Ukraina?
  18. Dette er hvem Biden velger å omgi seg med. Kan noen si meg hvordan det setter Biden i et positivt lys?
  19. Biden-administrasjonen ga for lite, for sent, og la store begrensninger på hvordan ting kunne brukes. De satte også foten ned gjentatte ganger og nektet andre land å sende ting. Biden har heller ikke brukt alle midlene han hadde muligheten til å bruke uten videre avstemninger. Stemmer det at han sendte ting til Israel som egentlig skulle vært sendt til Ukraina? Det er helt utrolig hvor mye hjelp Israel får. Der var det null problem for både USA og andre å gå direkte inn selv for å hindre raketter og droner fra å nå Israel. Og hvorfor har ikke Biden sparket den inkompetente, korrupte feigingen Jake Sullivan?
  20. Dette er jo egentlig en gyllen mulighet for Kina til å undergrave USA. Hvis Kina går inn på Europas side og støtter Ukraina (og europeisk våpen- og nødhjelp) mot Russland, så vil de knytte seg tettere til Europa med økt innflytelse, samarbeid og handel, Europa vil fjerne seg fra forræderstaten USA, og når Russland kollapser så kan Kina bare gå inn og forsyne seg av de landområdene de vil ha. Det er velkjent at det har vært store uenigheter om land mellom Russland og Kina. De kan slå tre fluer i en smekk. (Så må vi innse at Kina kun vil gjøre noe slikt av egeninteresse, og vi må naturligvis ikke la dem få for mye makt over Europa. Men tenk... USA hadde fortjent en saftig smell.)
  21. Har dessverre null tiltro til historier fra palestinere. Pallywood er for aktivt (akkurat som russerne som konstant lyver) for det. Israel har rett til å forsvare seg. Hamas har ansvaret og skylden for alt som skjer nå. De invaderte Israel og slaktet ned israelere. Det sier seg selv at nok er nok. Den makten vi burde ha stoppet Russland med, brukes nå for å stoppe Russlands nære allierte Hamas. Disse idiotene forstår bare rå makt.
  22. De har antakelig mange inaktive kunder. Som meg. Så ja, man må se på noe annet som utlånsvolum eller noe slikt.
  23. Det koster jo 0,20% totalt, som ikke er noe lavere. Kron er billigere med 0,15% totalt for globalt indeksfond. Kan man ikke velge å sette alle pengene i det billigste globale indeksfondet deres?
  24. Kan ikke egentlig se at Luksusfellen oppsummerer Norge. Det er slike folk over hele verden, i det minste der det finnes en middelklasse. Og jeg klarer ikke helt å se at det skal være noen "norsk syke" heller. Norge er jo en enorm suksesshistorie. De fleste andre små land som har funnet olje har jo som regel blitt diktaturer der en liten elite har resten av befolkningen som slaver. Eller de har sløst bort pengene og blitt fattige igjen. I Norge har vi vært ganske nøkterne, og vi har vært forsiktig med å nettopp bruke for mye oljepenger. At mange jobber i offentlig sektor er ikke nødvendigvis negativt. Det betyr jo bare at mange tjenester som i andre land drives privat, i Norge er statlig/kommunalt. Ikke alt skal være konkurranseutsatt.
  25. Markiii

    Tesla - kaféen

    Flere toppsjefer slutter også i Tesla, blant annet Drew Baglino som vel har vært der i 18 år. Kan tyde på at ryktene om store omveltninger i Tesla stemmer, og kansjke en bekreftelse på at "Model 2" er død, eller kraftig nedskalert til fordel for FSD og Robotaxi? Jeg håper ikke det er slik, for verden trenger en mindre og billigere Tesla. Men mer og mer tyder på at "Model 2" ikke vil være det Tesla satser mest på.
×
×
  • Opprett ny...