Gå til innhold

Vonta

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 116 profilvisninger

Vonta sine prestasjoner

68

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alt dette for å bevare dollar makten.
  2. Svært få vet hvordan finansiell kartellen opererer i virkeligheten. Mennesker blir lurt inn i slaveriet fra de er født til dem er dø. Det fantes en lov i Norge som sa følgende: I alminnelig språkbruk vanligvis det å ta ulovlige eller urimelig høye renter av pengelån. I straffelovgivningen har ågerbegrepet fått et mer omfattende innhold, og det var inntil 1. oktober 2015 straffbart etter straffeloven, men ble da opphevet. Åger straffes i dag etter den generelle bestemmelse i pristiltaksloven §§ 2-4 for den som «Tar, krever eller avtaler priser som er urimelige. Heller ikke må det kreves, avtales eller opprettholdes forretningsvilkår som virker urimelig overfor den annen part eller som åpenbart er i strid med allmenne interesser». Straffen er bøter og/eller fengsel inntil tre år. Ågerbestemmelsen brukes ytterst sjelden i praksis.
  3. Egoistiske grunner kan ikke sammelignes med sannsynlighet for dødelig utfall for begge.
  4. Etter 8-9 uker er du ikke embryo. Du er unntak for politisk korrekthet. Håper du gir en klem til din mor for å ha lot deg leve. Fleste her vil leve livet, inkludert meg.
  5. Du bortforklarer. Spørsmålet er veldig enkelt, dø eller leve?
  6. Det var ikke det jeg spør om. Siden du og fleste her er for abort, de som synes det er greit å drepe ett ufødt menneske, hva om det hadde vært deg? Helt utenkelig å ta eneste sjanse fra ett menneske å kunne oppleve livet som dere lever. Meget bisart. (Hvis det er helsefare for mor så er jeg for abort)
  7. Har du noen gang vært lei deg for at du ikke ble abortert?
  8. Forkastelig. Dessverre er dagens mennesker uten moral helt hjernevasket til vrangforestillinger om barnedrap er helt greit. Merkelig.
  9. Mye black pill her. Tips: kvinner forkaster tapere.
  10. Buffer under 1 mill i Norge gjør meg stresset.
×
×
  • Opprett ny...