Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Snakk om to kamper, kjør på med mixlag. Vil gjerne vinne, men ikke for enhver pris. Veldig mange kamper, men overkommelige motstand.

 

04.12: Everton (H)

 

07.12: Bournemouth (B)

 

10.12: CL-gruppespill kamp 6

 

14.12: Watford (H)

 

18.12: Semifinale i klubb-VM

 

21.12: Finale/brosefinale i klubb-VM

 

21.12: West Ham (B) – blir flyttet

 

26.12: Leicester (B)

 

28.12: Wolves (H)

 

Viktig at cl-avansementet er sikret før siste kamp.

Lenke til kommentar

Skal til Anfield for serieåpningen, woop! Har utrolig nok aldri vært i Liverpool før - noen som har noen tips? Bra spisesteder, ting man bør sjekke ut?

 

(Og ja, klubb VM er noe herk. Sier ikke nei takk til flere trofeer, men ikke når de kommer på bekostning av de viktigste trofeene. Enda en grunn til å kjøpe inn et par nye spillere. Forstår ikke helt hvorfor vi ikke gjør det. Skadene kommer til å komme).

Lenke til kommentar

Før kamp: Mange fine puber rundt Anfield. Sandon er stor, ren og pen, kommer dere tidlig så er det god plass til å sitte, og ikke verst priser for øl. Arkles eller Albert er vel mer tradisjonsrike, mer synging og sånt før kamp, men og desto mer stappa. Spørs hva dere foretrekker, øl blir det uansett! :) 
 

Ellers i byen.. Albert dock kommer du ikke unna, utrolig flott å gå langs elva, en del museer osv er det også her. Selvsagt veldig mye fokus på Beatles i selve byen, kan varmt anbefale å ta bussturen som går fra Albert dock, hvor du får se hvor medlemmene vokste opp og diverse steder er sentrale i Beatles' musikk. Mathew Street er også veldig kult for en Beatles-fan, flere forskjellige puber og restauranter med Beatles-fokus, musikere på scenen til enhver tid osv. Tate Liverpool er vel og ganske kjent, men har ikke vært innom her så vet ikke hvordan det er. 

Var ikke selv på utkikk etter de store kulinariske opplevelser i byen, var stort sett brisen fra morgen til kveld. Mener å huske at de hadde ganske god mat på Fazenda og Mowgli Street Food, henholdsvis brasiliansk og indisk mat, om du liker denslags :)

Endret av edge
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Greit at de 3-4 beste ikke er tilbake enda osv, men synes det er en smule urovekkende med resultatene og spillet i preseason. Er ikke såå lenge til sesongen er i gang for fullt..

 

Men så stiller jo Klopp med helt idiotiske oppsett også da. Han optimaliserer langt i fra de spillerne han har hatt til disposisjon.

Det blir alt for baktungt når han har kun Origi på topp.

Han burde ha brukt denne kampen til å prøve ut Wilson/Chamberlain - Origi - Brewster på topp, med en mer vant Henderson - Fabinho - Wijnaldum/Chamberlain på midtbanen.

 

 

Mignolet er og blir ræva og sprer ikke akkurat trygghet bak der. Heldigvis kan en putte keepere rett inn på laget uten like mye trening som utespillere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...