Jump to content

edge

Medlemmer
 • Content Count

  10614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

edge last won the day on August 24 2014

edge had the most liked content!

Community Reputation

1194 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26596 profile views
 1. Har pdd SX8200 Pro 512GB som boot drive og en 2,5" Samsung 1TB som lagring i maskina, men begynner å kjenne på behovet for litt mer plass. Hovedkort er B550 Taichi, så spørsmålet er kanskje først og fremst om jeg tjener noe på en PCIE4. Og om ikke, som svaret var da jeg landa på SX8200, hva er den beste måten å utvide på uten å kaste penger ut vinduet? Har sett bl.a på 660p 2TB og synes den virker ålreit. Ser Kingston har noen greier enda rimeligere, men vet ikke om dette da går på bekostning av noe jeg vil savne?
 2. Samme tankene jeg satt med ja. Daaa blir det nok 5900x når feriepengene tikker inn!
 3. Er 5900x verd penga nå, eller er det en refresh på horisonten? red: Så V-Cache-greia over her nå, men da snakker vi vel ett år venting eller så med produksjonsstart på slutten av året?
 4. Fikk opppdateringen i dag. Stor forbedring i opplevd ytelse! Ting som å bla i Chrome-faner og switche mellom spill og andre apper går utrolig raskt og smooth. Muligens noe mer batteridrain enn før, men merker ikke stort til det. Chat-bobler er og integrert fint. Ellers ikke merket så mye forskjell..
 5. Hmm, du sier noe der. Ikke noe bra rapportert for batteritid eller noe?
 6. Noen som har fått Android 11 enda?
 7. Fikk ikke med meg kamp i dag, men det var utrolig gøy å følge med på vglive
 8. Samme her. Kjøpte det på Steam, også går det i retur når det dukker opp.
 9. Noe må nå skje. Blir vel ikke så mye mer enn at Klopp og andre som tør klage blir utestengt tho.
 10. Vet ikke om dette er stedet for det, men dette virker som en hyggelig type: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=199006050 red. Ser nå at den ble posta tidligere, mybad!
 11. Hva med 2.0? https://soundgarden.no/klipsch-group/128816/klipsch-r-51pm-aktive-trådløse-høyttalere--sort
 12. Om du bare spiller hjemme og ikke trenger støyisolering så ville jeg definitivt gått for åpne hodetelefoner for spilling, da de evner å skape en bedre romfølelse slik at lyder høres ut som om de kommer fra riktig plass i spillet. Særlig viktig om du spiller FPS i hvert fall. Phillips X2 er helt nydelig til både film og spill(har det selv). Stor driver med mye punch, men samtidig overraskende detaljert lydbilde. I tillegg er de ekstremt behagelige å ha på hodet over lengre tid, særlig om jeg sammenligner med XM3, som jeg også eier.
×
×
 • Create New...