Jump to content

edge

Medlemmer
 • Content Count

  10393
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

edge last won the day on August 24 2014

edge had the most liked content!

Community Reputation

1134 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25071 profile views
 1. Rush - Where's My Thing? RIP Neil.
 2. Atkinson har sikkert sett repriser av Moura som diver i pausa og vil veie opp, sikkert
 3. Er i markedet etter en musmatte jeg og kan ha tastaturet på, i et desperat forsøk på å dempe lyden fra det. Har pdd QcK+, og elsker størrelsen, så vil helst ha noe så nært som mulig. Hva er det beste valget? Ser komplett har Svive på tilbud, med RGB og greier, er dette bare skvip eller funker det? På forhånd takk!
 4. Noen som har erfaring med Komplett sine oppgraderingspakker? Sikler litt på 3600x-pakke på tilbud nå; https://www.komplett.no/product/1134116/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-ryzen-5-3600x#productinfo
 5. Takk for svar. Slengte inn en bestilling på SRH840 nå, skal bli gøy å høre!
 6. Noen som kan hjelpe meg å velge? Skal ha et par lukkede klokker til å utfylle mine Fidelio X2 i de tidene det er støy rundt og denslags. Per nå er listen over kandidater ganske vid mht karakteristikker; Shure SRH840 Beyerdynamic DT770 AT ATH-M40x 1MORE Triple Driver Bruksområder er fortrinnsvis gaming og musikk, men og mer generell PC-bruk, youtube og denslags. Per nå ligger SRH840 foran, særlig når de er på tilbud hos Dustinhome til tusenlappen, og at de får gode skyssmål når det kommer til detaljer og denslags. Men tar gjerne imot forslag om noen har innspill eller forslag til andre klokker enn de jeg lister opp På forhhånd takk!
 7. Flytt opp Alisson heller. Adrian har jo vært ålreit i mål så.
 8. 0 mål på mange kamper! Herlig kamp av oss i dag. Skal sies at Bournemouth ga opp etter 3-0 og sin andre skade, men fortsatt godt å se at vi ikke gir de stort.
×
×
 • Create New...