Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Tåkefyrste skrev (48 minutter siden):

Jeg trodde ærlig talt Henderson skulle bli førstekeeper etter De Gea, men neida, møkkaklubben kvitta seg med begge og brukte 600 mill på en jævla klovn istedenfor.

Den jævla klovnen var god nok for et lag som vant serie a og kom til cl finalen. Henderson er søppel, og det ga ingen mening å ha DDG med sine begrensninger som verdens beste betalte keeper. Er vel faktisk ingen andre klubber som har valgt å hente ham heller, og han ligger an til p legge opp av den grunn. Henderson var det vel bare Forrest og Palace som hadde interesse for, så en  snakker ikke akkurat om kvalitet!

Vi har akkuratt nå hele forsvaret vårt ute med skade, i tillegg til den vi hentet inn som en reserve på venstre back. Vi fikk en ny skade i dag på Lindeløf.

Jeg unnskylder ikke dette laget, men en må se ting litt i perspektiv. Forsvaret vi stilte med i dag hadde ikke forsvart plass i Championship en gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

ProphetSe7en skrev (32 minutter siden):

Sinnsykt deilig med seier, og det var fult fortjent også.

Nå er det 14 dager til neste kamp. Håper virkelig at vi har tilbake spillere i forsvar til da, og spesielt sidebackene våres er dypt savnet og viser seg igjen i alle deler av spillet.

Mentalt ekstremt viktig. Det er masse å ta tak i, men slike kamper kan endre mye og jeg håper Ten Hag snart får lov til å spille med en skikkelig ellever. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes det var en fult fortjent seier.

21-11 i målsjanser, 8-3 i skudd på mål.

Brentford brukte hele andre omgangen på å drøye tid. Burde blitt lagt til hvertfall det dobbelte av hva det ble. 

Må ikke glemme at vi spilte uten venstreback i går. Vi spilte med 5 og 6 valget som stoppere. Usikker på om noen andre klubber i det hele tatt hadde hatt to stoppere å stille med om 4 stoppere  var skadet eller utilgjengelig samtidig.

Skulle bare ønske det var noen talenter i klubben som fikk muligheten i forsvar når det er så mange som er utilgjengelige.

Det er 13 dager til neste kamp. Forhåpentligvis har vi tilbake en venstreback til da. Shaw nærmer seg vel skadefri, samme gjør Reguilon og Wan-Bissaka. Da kan en stille med Shaw og Varane som stoppere, Reguilon/Dalot på vb og Wan-Bissaka på hb. Flere mulige kombinasjoner, men vi lider stort av manglende backer i begge deler av banen.

Mainoo er tilbake i trening, spent på om han kan tilføre noe på midtbanen.

Håper det jobbes videre med å få ut spillere som er ekstremt skadeutsatt, samt de som begynner å slite med tempoet, og selvsagt de som ikke lenger er ønsket i klubben, gjerne alt i januar.

Det er dessverre en lang liste, og det sier sitt om hvor dårlig og feilkomponert stall vi har. 

Jeg gleder meg som alltid til neste kamp, og tror vi vinner de to neste før vi blir slaktet av city.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da blir det vel bekreftet i løpet av uken at Sir Jim og Ineos har kjøpt 25% av United som første steg mot full kontroll.

Han får vistnok full kontroll på det sportslige, samt utvidelse og utbedring av Old Trafford.

Får vi inn dyktige personer i de rette posisjonene i klubben kan dette bli bra fremover. Spesielt rundt kjøp/salg av spillere er jeg spent på fortsettelsen. Kanskje det endelig blir riktige spillere som hentes inn, slutt på at manager skal ha den jobben i tillegg.

Håper vi får litt detaljer rundt planen fremover de neste årene, og da spesielt gjelden klubben har, treningsfasiliteter, stadion osv.

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...