Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vår eneste kreative spiller er plassert på defensiv midtbane, og det er på grunn av at vi ikke har andre midtbanespillere som er gode nok. Styret er latterlig, og jeg har egentlig gitt helt opp. Ledelsen skylder bare på manageren og spillerene uansett. Ser ikke at de er hovedproblemet selv.

Lenke til kommentar

Nåja, det var vel ingen som trodde vi plutselig skulle bli dritgode etter forrige sesong? Vi gjør ikke en god kamp i dag men strengt tatt nok til å vinne komfortabelt - dette var et ran. De har to sjanser og scorer på begge. Vi blir ekstremt snytt av dommer og VAR. Bommer på straffe igjen da, det er håpløst.

 

Bare å være tålmodig med dette laget, for det tar tid å bygge seg opp igjen.

 

Helt jævlig tap uansett, tar tid å svelge denne her.

Lenke til kommentar

Måtte en knallhard tur på byen for å svelge denne kampen. Klokka 03:52 natt til søndag er det like ille. Fatter og begriper fortsatt ikke de dommeravgjørelsene og hvorfor ikke VAR griper inn. "Clear and obvious" er like vagt som det er sjukt at jeg klarer å skrive dette her riktig etter ni øl. Sjelden jeg møter så mye medfølelse som i kveld hos mine Liverpool- og Arsenal venner. Står på at vi hadde vunnet lett om Palace hadde fått det klare røde kortet de skulle hatt tidlig i andre. Faen, verste kampen på år og dag.

Lenke til kommentar

Jeg blir seriøst sjokkert av dommeravgjørelsene i den kampen, det er noe av det verste i en Premier League-kamp jeg kan huske. Helt utrolig at så mye gikk mot oss helt fra starten av, det skal nesten ikke være mulig. Vi spilte ikke en god kamp i det hele tatt og vil nødig skylde på dommeren, men jeg er overbevist om at vi hadde vunnet om dømminga var riktig selv med prestasjonen vi viste.

 

Blir forresten sliten av all negativiteten nå etter ETT tap. Majoriteten skjønner nok at det er et prosjekt som tar tid, men overraskende mange er ekstremt kritiske til Solskjær. Folk ser ut til å glemme at det er fotball som spilles, og at managere ikke har en eller annen magisk lampe de kan kose litt på så løser alt seg med en gang.

 

Dette var bare Solskjærs 32 kamp. I Peps kamp nummer 32 i City tapte de 4-0 mot Everton, lå på sjetteplass i ligaen ti poeng bak Chelsea. Vi husker alle hvordan det var for Klopp i sin første sesong. Etter 32 kamper hadde Pochettino i Spurs åttendeplassen i ligaen. Uten at Solskjær har bevist like mye som disse folka, så er fellesnevneren her at prosjektene deres har blitt trodd på og at de har fått god tid. Det er det eneste som funker når man må bygge nytt.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...