Jump to content

kandinsky

Medlemmer
 • Content Count

  5492
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

kandinsky last won the day on June 12 2014

kandinsky had the most liked content!

Community Reputation

2936 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23881 profile views
 1. Enig med Snik. Folk snakker om lojalitet og holdninger helt til en spiller ikke er god nok, da er det rett til helvete med første lyntog. «Støtte laget i tykt og tynt» er den mest brukte setningen i fotballverden, men samtidig den som korrelerer minst med oppførselen til fotballsupportere generelt.
 2. Det rareste med dette et egentlig at Carragher satt i studio i går og sa at Solskjær hadde vært der i 18 måneder før de andre rettet på han og de i plenum landet på 16 måneder. Rimelig glatt skuring å huske i hvilken situasjon Solskjær tok over.
 3. Snik er kanskje den mest objektive og nøkterne personen som skriver her inne, så jo. Alle hyllet corneren til Trent mot Barcelona. Er ikke det ganske lik situasjon?
 4. Haha, dette er min favorittsetning av alt jeg har lest i hele mitt liv tror jeg.
 5. Til de som savner at spillerne går ut og ber om unnskyldning. Vet ikke om det er forventa at hele lagelleveren skal stå sammen og filme en video til dere eller hva jeg, men dette er vel en start kanskje.
 6. OGS sa jo bokstavelig talt rett ut han han håpet på 2(-3?) spillere inn før vinduet stengte. Det er ikke noe annet lag å ta ut.
 7. Lekker reddit-tråd om dommeravgjørelsene mot Crystal Palace. https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/cv96oo/refvar_review_2_electric_boogaloo_vs_crystal/
 8. Det var du som igjen nevnte Messi og Ronaldo som ufattelig mer profesjonelle. Tror ikke voldtekt og/eller skattesvindel er i tråd med rettningslinjene eller varemerkene de og klubbene de spiller for representerer. Eneste grunnen til at J*LI**NG*ZZZ får kritikk er fordi han ikke spiller bra nok fotball. Og det er jo helt utrolig.
 9. Lar en kompis jokke på puta, lol. Messi og Ronaldo har begge blitt tatt og dømt for skattesvindel. Ronaldo har voldtekstanklager på seg. At Lingard LAR EM KONPIS JUKKE PÅ PUTE hadde gått veldig fint om han spilte litt bedre fotball. Og det er ingen grunn til å tro at han ikke prøver sitt beste. At det ikke er «godt nok» (for deg som sitter i Norge og føler at et lag du heier på i England og spillerene deres burde prestere litt bedre) er fair, men den filmen er ingenting.
×
×
 • Create New...