Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Alle eksperter mener han bringer med seg konflikt og bråk. Vil vel ikke kalle van Gaal verdens ukontroversielle manager heller når det angår pressen. Personlig liker jeg managere som byr på seg selv, og lager litt show. Det fine med Mourinho er at vi endelig, siden SAF ledet klubben, har en manager som faktisk tiltrekker seg top notch spillere.

 

Jeg forventer å se Zlatan komme inn, til tross for alder trenger vi en spiller med erfaring inn i gruppa, som vet hvordan det er å vinne ligaen, score mål osv.

 

Jeg har også ekstremt lyst å få på plass Gareth Bale på høyrevingen vår, ser at media sier at Willian er ønsket, men jeg mener Bale er bedre på sikt!

 

Midtstopperplassen trenger en forsterkning. Diego Godin, Raphael Varane, Kostas Manolas er alle gode navn! (Sistnevnte er vel den som er nevnt mest)

 

Og jeg tror sjansen for at David De Gea blir i klubben er relativt høyere nå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da er det bare å sette seg til rette og se Mourinho starte endringen av Manchester United. Jeg regner med at vi ikke blir til å kjenne igjen allerede fra høsten av, sammenliknet med de tre tidligere sesongene vi har hatt. Jeg har ikke vært en av de mest positive til Mourinho, men nå som at han er ansatt er jeg all on board! Det blir spennende å se om han har tenkt seg ut noen endringer og eventuelt hvor. Regner med at han har brukt litt tid de siste månedene til å finne ut av hvor skoene trykker hos oss, han er jo tross alt en av de mest detaljerte trenerne der ute. Jeg mener selv at vi trenger 4-5 spillere for å ha en sterk nok tropp for PL / CL. Vi trenger:

- En midtstopper

- En allsidig back

- En sentral midtbanespiller

- En høyreving

- En spiss

 

Ja, det er mye - men troppen vår inneholder mye middelmådighet. Noe må ut og noe må inn. Det er strengt talt ikke plass til såpass mange middelmådigheter samtidig i en klubb som ønsker å kjempe på alle fronter. 

 

En tabell tatt fra United.no viser seiersprosentene til en del managere i PL. Det er klart at det er stor forskjell på 800 kamper som SAF har og 30 som Klopp har til nå, men prosenten sier jo noe. Mourinho er helt vanvittig og har vært det i alle klubbene han har vært. Det eneste jeg håper på nå er at han ikke sliter ut troppen og at vi ikke trenger å bytte manager om 3 år igjen, meeen jeg tror nok at vi må det.

 

FKNxvsP.jpg

Lenke til kommentar

Har blandede følelser, er kjempe happy for at LvG endelig er ute og samtidig utrolig spent og litt spektisk til Mourinho. 

 

Vi går ansett veldig spennende tider i møte, så er det bare å glede seg til sesongstart igjen. Mourinho vs Guardiola og Wenger blir faen meg episk! Kanskje vi endelig kan få litt ordentlig rivalisering mellom Arsenal og United slik det var i Keane og Vieira dagene?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blandede følelser selv. En ting er at vi nå bør komme blant topp tre igjen, men jeg har alltid vært stor supporter av å bruke unge spillere fra ungdomslag. Dette er vel ikke JM særlig kjent for. Hva som skjer med Rashford, Mensah etc. blir spennende å se.

Lenke til kommentar

Jeg tror Mata forsvinner, sammen med Herrera, Januzaj, Carrick, Rojo og muligens Fellaini. Mourinho kommer til et langt bedre dekket bord enn Van Gaal og til en viss grad Moyes også gjorde, så det holder nok med resten av daukjøttet ut og tre-fire spillere inn. Ingen radikale endringer behøves, og mye av angrepsproblemet er løst ved at Zlatan kommer inn vederlagsfritt og Memphis får en ny vår. Kanskje Willian blir med JM til OT? Eller Sadio Mané? :dribble:

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...