Jump to content

jappadu

Medlemmer
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skjønner og jeg har prøvd mange av de, men finner ikke noen noen systemer som låser feltene, slik at man ikke får redigert i etterkant når man lukker en ticket. Eller har jeg gått glipp av noe?
 2. Til å registrere avvik (såkalte tickets) og når man lukker ticket så kan man ikke redigere den lengre. (låst). Vet noen om et slikt system?
 3. Hei, Vet dere om noen gode avviksystemer som kan anbefales? Viktig at programmet låser avvikene når avviket er utført. Takk på forhånd.
 4. Hei, Finnes det et crossover apputviklermiljø med et storyboard hvor man kan designe mobilapp på et sted som dekker iOS og Android? Xamarin Forms er kun XAML-basert, men støtter storyboard for kun iOS, muligens for Android, men dette skjer ulike steder. Takk på forhånd.
 5. Hei, beklager for sent svar. Jeg har fått det til. Hjalp med åpne porter i selve Windows Firewall med scope i forhold til IP / range til Telenor. Takk for svar.
 6. Jo, det er Windows 2019. Bare dårlig skjermbilde. Sender med et bilde av et forsøk på ping. Telenor krever kun UDP, men det har kanskje ikke noe å si i forhold til pinging? Hva tenker du i forhold til IP-en vår? (185.7...)
 7. Har lagt til disse innstillingene i Windows Firewall, men får fortsatt ikke pinget. Har også startet maskinen på nytt. Telenor har åpnet vår nye IP-adresse. Man må være godkjent hos dem. Riktig innstillinger i Windows Firewall?
 8. Sender med et skjermbilde av innstillinger vi hadde på firewall-en på vår lokale ruter når vi testet VoIP mot serveren før vi flyttet serveren til datasenteret. Med disse innstillingene fungerte koblingen mot Telenor (inngående og utgående). Siden vi ikke har en ruter å forholde seg til, slik vi hadde lokalt hos oss, så gjøres dette et annet sted? Evt Windows Firewall; isåfall hvordan? Vi har en Windows 2019 Server på datasenteret.
 9. Hei, Vi har en server på et datasenter, hvor man ikke forholder seg til en ruter når det gjelder åpning av porter og slikt. Vi ønsker å rute SIP-trafikk mot Telenor, hvor vi må åpne porter mot Telenor sin IP. Vi rutet trafikken via en ruter og det fungerte før vi flyttet serveren til datasenteret. Ruter man trafikken i Windows Firewall da? Det er en Windows Server som fungerer som en IVR-løsning. Datasenteret mener dette gjøres i Windows Firewall, siden alt er åpent i forhold til nettverket. Takk på forhånd.
 10. Hei, Jeg vurderer å kjøpe Apple Watch 5 og lurer på om jeg kan bruke den til å høre musikk fra Spotify og besvare telefonsamtaler når jeg f.eks tar en joggetur mens Iphone-en er hjemme. Fungerer dette greit?
 11. Ingen som har vært bort i denne problemstillingen på en eller annen måte?
 12. Ja, det stemmer. Prøvde også nå kopiere og lime inn en stor fil på Windows Serveren og tilkoblingnsforsøket gikk raskere, slik som avspilling av Youtube-video. CPU-en må trigges? Brannmuren i Windows er på. (Har også prøvd å slå av den, men opplever det samme). Det er snakk om en Windows 2003 Server. (Ikke spør hvorfor. Hehe).
 13. Jeg har en Windows server som har utgående og inngående trafikk via porter jeg har åpnet i brannmuren. Når jeg skal koble til serveren via en port utenfra, så går det veldig tregt. Men hvis f.eks åpner Chrome og åpner en Youtube-video, så er koblingen via porter utenfra betraktelig raskere. Hvorfor blir det slikt?
 14. Det er snakk om en HPE ProLiant DL380 Gen10 (https://www.dustin.no/product/5011095809/proliant-dl380-gen10-performance---12tb-hdd-ekstra-ram) Hva trenger vi av lisens?
 15. Takk for svar. Vi skal ha en virtuell maskin med Windows 2003 Server og jeg har skjønt at med Datacenter, så får man noe som heter Shielded VMs (https://www.webopedia.com/TERM/S/shielded-vm.html). Det er kanskje en fordel? Kjerner: Jeg forstår ikke helt kjernedelen av Windows Server. Er det slik at vi må kjøpe for 8 kjerner, siden serveren vår har det? Finner kun Window server-lisenser med 2 kjerner eller 16 kjerner.
×
×
 • Create New...