Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det blir spekulasjoner, men Rojo sliter med fysikken og kondisjonen så mye tyder på at han kanskje litt for ofte tar seg en sigg og en dram. Han får betalt nesten en million kroner i uka nettopp for ikke å røyke, drikke eller ha et dårlig kosthold. Er du toppidrettsutøver og skal prestere på toppnivå uke etter uke så har en røyk ganske mye å si. Signalene det sender til lagkameratene og unge spillere i klubben er heller ikke veldig positivt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Håpløst at toppidrettsutøvere som får betalt for å drive idrett både røyker og drikker, i hvert fall i sesong.

 

Lønningene deres burde inneholde klausuler som hundrer dette. De får astronomiske summer for å nettopp ikke leve som vanlige folk. De får spare usunn mat, rusmidler og natterangling til karrieren er over eller den i alle fall er i fritt fall. Hvis de bryter klausulene så får de trekk i lønn.

Eneste logiske synes jeg.

Endret av Comma Chameleon
Lenke til kommentar

Jeg synes det komiske er at utøveren selv faktisk ØNSKER å gjøre det. Det vil jo selvsagt være utslagsgivende, og spesielt en spiller som Rojo som ikke er garantert noen plass på laget. Tror ikke tankerekken da han vurderte å ta en sigg eller ei var spesielt lang.

 

Når det er sagt så har jeg sansen for ham, men IKKE som venstreback. Han er en meget god stopper, synes jeg. Kanskje litt undervurdert. Han er helt vill 1 mot 1, bra på hodet, OK fart, har en vinnerskallementalitet. Jeg liker ham, men dette røykeopplegget er bare flaut og pinlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...