Jump to content

Momspaghetti

Medlemmer
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

153 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4731 profile views
 1. Grei melodi, ikke så fan av vokalen 5/10.
 2. 8/10. Har ikke hørt den versjonen før, men likte den godt. Er vel ikke utgitt offisielt? Kunne tenkt meg å lagt den til på spotify, men fant den ikke. Foretrekker spotify-versjonen av denne egentlig, men linker bare youtube-versjonen: https://www.youtube.com/watch?v=Sfpe8NFpYCs
 3. Ingen kamptråd? Uansett meget fornøyd med de siste 20. Kunne fort vært et par mål til.
 4. https://no.m.wikipedia.org/wiki/Europa Skal vi ikke ta noe vanskeligere enn Hitler? Blir lite utfordrende. Spilte dette med noen kompiser for noen år siden, og da trykket vi på "tilfeldig artikkel" på wikipedia hver gang vi var ferdig for finne en ny artikkel vi skulle finne fram til, for å gjøre det litt vanskeligere. Finnes spill som blant annet 2pages http://2pages.net/game.php?language=en man kan bruke også.
 5. Er vel ikke sånn det funker. Enten arver du "høydegenet" fra moren din eller faren din. Det er ikke sånn at du blir middels høy om du har en høy far og en lav mor, eller motsatt. Da blir du som regel høy eller lav selv. Så vidt jeg vet, er ikke høyde noe du kan gjøre så veldig mye med. Både jeg, broren min og faren min er mellom 186-188. Hvis du er 15 år, 175, og fremdeles vokser, kommer du nok til å bli høyere enn gjennomsnittet uansett. Ville ikke bekymret meg noe for det.
 6. https://www.reddit.com/r/Bandnames/ Mye bra der, men som regel på Engelsk. 90-tallsmusikk er litt vagt, hvilken sjanger er det snakk om?
 7. Enig. Han faller lett, men han blir dyttet i ryggen, og det er ingen skam å dømme straffe der i mine øyne. Er fortsatt vanskelig å dømme etter å ha sett situasjonen i sakte film 10 ganger.
 8. Reiser du mest i Norge eller rundt omkring i verden? Høres greit ut å reise en uke i måneden. Har tenkt litt på serviceingeniør, og har lest at mange jobber 6 måneder på og har resten av året fri. Kan du velge litt selv hvor ofte du reiser? Er du fornøyd med jobben? Går kybernetikk.
 9. Jeg er ferdig med førsteåret på master, og tenker kanskje å bytte linje nå som søknadsfristen nærmer seg. Det viktigste for meg er at jeg får en spennende hverdag med mye variasjon. Har ikke lyst til å sitte i samme kontorstol foran en skjerm i 40 år. Ønsker gjerne en jobb hvor jeg kan jobbe både i Norge og i utlandet, og generelt være mye på reisefot. Er det noen her som har en sånn type jobb? Hva er dere utdannet som, hvor mye tjener dere og hvor godt trives dere? Var det vanskelig å skaffe seg jobb?
 10. Fant ingen ordentlig tråd for Fortnite her inne, så tenkte jeg kunne sette i gang en selv. Her kan alt som omhandler spillet Fortnite diskuteres
×
×
 • Create New...