Gå til innhold

Diskuter din Paladin her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er masse ting du kan gjøre med gearet ditt for å få bedre dps.

 

Bytt ut alle grønne gems med 16STR (Eller lignende). Å du kan vel for så vidt bytte ut stamina gemmen din også.

Bytt ut den metagemmen med denne.

Få mer expertise.

50 AP wrist, 10 Stats chest.

Bytt ut shoulderne dine (hint: Emblems of Valor T7). Men hvis du ikke finner noe bedre med engang, så kan du hvertfall sette en enchant på den.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Jeg har ikke levlet Paladin før. Hva er rotasjonene mens man levler fra 1 til 80? Har hørt da jeg spilte wow at paladin var litt vanskelig å levle, også warrior, så de styrte jeg unna. Hvordan er det å levle paladin i dag?

Spec retri, og levling går griselett.

Lenke til kommentar

Hei,

 

Har et lite item-spørsmål for retribution paladin.

 

Sitter på en god del badges, og tenkte jeg skulle oppgradere wrists for min retribution paladin fra crafted blues til Wristbands of the Sentinel Huntress. Ved første øyekast likte jeg ikke så godt stats på dem, tenkte at expertise primært var viktig for tanks (jeg angriper jo bakfra så kan vel ikke bli dodged eller parried), men etter å ha lest litt så virker det som jeg tar grundig feil der... stemmer det? Disse er faktisk rimelig bra wrists for ret pally?

Endret av pax1
Lenke til kommentar
Begynte og levle en pala for litt siden og har blitt lvl 44 nå, har holdt meg til retri spec frem til nå. og det funker utmerket. Men åssen er det og levle som holy? Holy shock+exorcism+wrath burde jo drepe mye..

 

Jugdement sin dmg, kommer den fra AP eller weap dmg?

 

Holy er vell i samme liga som melee hunters?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Hvilke professions burde man ha som paladin? Jeg har allerede valgt mining men greier ikke i det hele tatt å velge min secondary profession. Noen som har noen tips? :)

 

og om noen har et spec for leveling som paladin, den på WoWWiki var litt merkelig, hele ret-treet var tatt. Så litt suspekt ut, heh.

Endret av Slettet+56132
Lenke til kommentar

Valgte selv blacksmithing for extra sockets på bracer og hands. Men enchanting fungerer og med extra enchants på ringer. Så det kommer ann på hva du selv er ute etter. Vel å merke, enchanting kan være litt dyrt å levle opp. Levelet opp enchanting på magen min, men takket være paladin mainen min med blacksmithing/mining fikk jeg laget meg items til å disenchant for de materialet jeg trengte, for det meste. Har like fult brukt rundt 1k gold frem til 330 nå for å skaffe enkelte oppskrifter samt materiale som like fult tar for mye tid å farme selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...