Jump to content

Andeby

Medlemmer
 • Content Count

  1939
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

250 :)

About Andeby

 • Birthday 02/24/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Maxi-ATX der der! Alltid likt sånne builds, med PC bygget inn i skap eller kontorpult eller lignende. Lyddempende materiale du har inni der? Jeg har ikke selv plass til et helt skap, hehe.
 2. Det sikreste er å oppgradere til Windows 10. Bugs som er relatert til Kaby Lake + Windows 7 vil ikke bli fixet, hverken på BIOS siden hos hovedkort produsenten eller fra Microsoft. Eller drivere for den sakens skyld. Så din risiko Er det i desse dager noen måte å tilpasse Windows 10 mtp irriterende oppdateringer og de utallige phone-home 'funksjonene'? Jeg skal ikke spore av for mye her nå så om det finnes en bedre tråd/kategori for spørsmål rundt Win10 kan jeg gjerne ta det videre der. @Nizzen: Jeg bruker Win7 mye ut av vane og fordi jeg slipper alle forenklingene Win10 tvinger på meg. I tillegg er jeg ikke spesielt glad i det nye systemet rundt oppdateringer. Og så er det jo påvist at selv om man finkjemmer privacy-instillinger så vil OSet fortsatt sende informasjon hjem til MS, noe jeg heller ikke er stor fan av.
 3. Prøvd å søke litt rundt dette, men sliter med å finne noe konkret så jeg tenkte det kunne være greit å spørre her. Er det noen som har kjørt Kaby Lake med Windows 7? Er det faktisk problem med støtte eller fungerer det greit? Etter google-søk står det jo forskjellige ting over alt. Noen sier det funker helt fint, andre sier at systemet blir ustabilt. Jeg selv vil jo tro at det burde fungere helt greit, men om viktige drivere plutselig ikke blir å få tak i til Windows 7 kan jo kanskje det bli problematisk? Har allerede bestilt en i5 7600k, men jeg hadde aldri hørt om dette med Windows 10. Jeg bruker enda Windows 7 på desktop da jeg ikke er spesielt glad i Windows 10.
 4. Endte opp med et Define S kabinett og en black and white type build, tror dette blir bra! Takker for god tilbakemelding.
 5. Var det jeg helst tenkte meg. Bruker SSD kun til OS og programvare så da kan jeg sikkert droppe M2-SSDen. Skulle jo aldri begynt å se på build-videoer på youtube...
 6. Åh faen. Takk! https://www.komplett.no/wishlists/a005a6fe-302f-45cd-8588-768e7e4a93e5 Skummelt fristende. Er M.2 SSD verdt det i forhold til en god gammeldags Samsung 830 SATA SSD? Stort hopp i fart, men er det merkbart i bruk?
 7. Svært lysten på å bygge en ny PC i desse dager og i så fall så er jeg ekstremt lysten på å bytte ut Antec-kabinettet jeg aldri skulle ha kjøpt. Det har skapt så mye frustrasjon pga elendige løsninger at jeg helst aldri vil åpne det. Noen som har gode forslag til et stilrent og mest mulig praktisk kabinett? Praktisk mtp bygging, rengjøring og vedlikehold. Stilrent som i firkanta og svart, hehe. Glass på siden er et bonus, men helst ikke masse former eller lys. Har til nå sett mest på Corsair Carbide Air 540 og NZXT Elite S340. Noen som har erfaring med desse? Jeg har også en Noctua NH-D14 kjøler som jeg selvsagt kan tenke meg å fortsette å bruke, ser den passer så vidt i NZXT sitt Elite S340. Noen andre gode forslag? Prisklasse rundt 1000-2000. Fractal Design skal vel også ha noen greie kabinett?
 8. De spesifikasjonene du skriver her kan finnes i så og si alle bærbare PCer i desse dager. Dersom du kan være litt mer spesifik mtp pris, størrelse, vekt osv er det nok mulig å finne noe.
 9. Utviklerne bak FL Studio anbefaler selv i7 4770k eller lignende, noe som jeg synes virker unødvendig. i5 3570K i min stasjonære har ingen problem. Jeg er ikke akkurat på et profesjonelt nivå heller og har ikke akkurat soundtrack til Christopher Nolan sin neste film som prosjekt så jeg tror det burde gå greit. Så er det vel det å forsvare pengebruken, hehe.. Takker for gode innspill!
 10. Hei! Er litt lysten på ny bærbar PC og har sett mye på Acer sin Swift 3 (http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNXGKBED011/acer-swift-3-sf314-14-barbar-pc-signature-edition-solv). Det har seg sånn at jeg har mulighet til å få den på lenken for ca. 7000 så derfor er jeg litt ekstra frista til å prøve den. Det jeg er litt skeptisk på er U-serien til Intel, kan denne oppleves for svak for mer enn helt enkel bruk? Jeg vil stort sett bruke den til surfing, serier og sånne enkle ting, men ønsker også muligheten til å bruke musikkproduksjonsprogrammet FL Studio problemfritt. Heller ikke umulig at skolebruk blir aktuelt etter hvert. Gaming på bærbar er noe jeg har gitt opp og bruker kun stasjonær til det så det har ingen betydning. Så går det jo også igjen at Acer bruker billige deler og har generelt lav kvalitet, er dette noe som går igjen i alle deres modeller? Jeg har akkurat nå en Multicom Xishan W230S som jeg kjøpte når jeg tenkte ytelse til spill var viktigere enn byggekvalitet. Dette angrer jeg på nå, og har derfor litt fokus på god byggekvalitet og varighet. Gjerne også hakket mer portabel og ikke en 13.3" svær plastklosse. Det frister jo også litt å gå all-out med noe som en Dell XPS 15, men føler det blir litt vanskelig å forsvare prislappen så lenge man ikke har relativt høy lønn. De maskinene er vel i hvert fall gode på byggekvalitet? Regner med man kan ha en slik i årevis mtp prisen. Veldig takknemlig for gode råd!
 11. Har sendt mail til de, håper virkelig de kan svare for seg ganske kjapt. Jeg synes sånn set det er jævlig rart at de bare sender maskinen i retur uten noen form for forklaring når jeg sier at det burde gå på reklamasjonsretten. Har de i det hele tatt lov til å sende den i retur til meg på oppkrav når jeg ikke har samtykket? Kundeservice som dette har jeg aldri opplevd før...
 12. Fikk nå melding fra posten, ser ut til at jeg må betale 558,- for å få hente pakken... Jeg har aldri godtatt å betale noe som helst, hva bør jeg gjøre nå? :/
 13. Hei! Kjøpte for to år siden en Multicom Xishan W230S (Clevo W230SS) og nylig begynte rammen og hengslene til skjermen å sprekke opp av seg selv. Dette fant jeg ut er en kjent feil med denne maskinen (http://forum.notebookreview.com/threads/w230ss-xmg-p304-broken-hinge-dented-frame.768856/) og noe som skjer under normalt bruk grunnet dårlig konstruksjon. Jeg sendte da en mail til multicom og forklarte problemet, de ville ha den inn til kontroll så jeg brukte deres returprosess og fikk sendt den inn. Jeg nevnte dessverre ikke selv at jeg ønsket å benytte reklamasjonsrett, men trodde at det var selvsagt på et sånt problem. I dag fikk jeg da en mail med pris på 400,- for å få den reparert, 300,- for å få den returnert eller 0,- for at multicom kan skrote den. Jeg ble selvsagt rimelig irritert og sendte en mail der jeg sa klart i fra at et slikt problem er noe de må ordne opp i under reklamasjonsrett og at det er de som har solgt maskiner som går i stykker av seg selv. Har jeg rett i min sak her angående reklamasjonsrett? Synes det virker litt uklart med "mangel" osv, men jeg jobber for tiden selv i serviceavdeling i en større elektrokjede og kan aldri tenke meg vi hadde tatt betalt for å reparere et slikt problem. Jeg sendte også med lenken jeg la ved i tråden her både da jeg først tok kontakt og igjen i dag der jeg påpekte at andre butikker har ordnet dette problemet uten å ha tatt betalt for det (Schenker XMG oppgir selv i den tråden at de har reparert 5stk). Et par timer etter jeg svarte dem fikk jeg en SMS der det står service er ferdig og en mail med pakkesporing, noe jeg synes er ganske rart da de skulle ha 300,- bare for å sende den tilbake. Jeg regner ikke med at de har gjort noe som helst med maskinen, men det blir jo spennende å se. Noen som har opplevd lignende?
 14. Er du på Telenor-nettet eller Netcom-nettet? Vet ikke om det skal ha noe å si, men jeg er på Netcom og har ingen oppdateringer tilgjengelig.
 15. Ikke så gale om støyen kun er under spilling, får vurdere Xishan litt. Takker for god hjelp!
×
×
 • Create New...