Jump to content

MindTooth

Medlemmer
 • Content Count

  10795
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16051 profile views
 1. Må si jeg fikk litt sjokk og ble vel egentlig skuffet av Microsoft. Spesielt med den situasjonen vi lever i om dagen. Og at de i tillegg gjorde det, virker for meg som om noen virkelig ikke har lest rommet. 🤔 Uansett glad de fikset det. At F2P har blitt gratis skulle vel egentlig bare mangle..
 2. Noen som vet om f.eks. baklokket til Elite 2 er lik med Series slik at det går an å bruke denne som ladestasjon. Usikker på om de forskjellige lokkene du ser på bildet er for både One- og Series-kontrollere.
 3. Ny oppdatering til Cyberpunk. https://www.cyberpunk.net/en/news/37166/hotfix-1-05
 4. UPS kom med ny kontroller. Men synes fortsatt den høyre trigger-vibreringen i GTA V er svak og bråker mye. Samme i FH4. Er liksom ikke puff i den. Mer som å få bank av ett spedbarn enn en MMA-fighter. En liten hypotese er at kurven for vibrering i eldre spill er laget for One-kontrollere og ikke den nye Series-kontroller. Men er jo rart når det er omtrent de samme komponentene (ut i fra YT-videoer). Siden jeg sluttet å bruke den og sendte den inn noen dager etter jeg fikk min XSX, har jeg ikke brukt den nye kontrolleren så mye. Men jammer bråker den i motsetning til One-kontrollene. Hvordan synes dere kontrolleren er?
 5. Funket fint å overføre spillene via. den innebygde delefunksjonen. Dog måtte jeg laste ned f.eks. Ghost Recon Breakpoint på nytt. Det bare kræsjet ved oppstart.
 6. Et sollys i hverdag du skjønner jeg. 😂 Må være et fint menneske å omgå.. Om det er noe som plager deg er det alltids hjelp å få. ### Det slutter ikke å forbause meg hvor rask og stille den er. En kjempe god oppgradering fra en vanlig Xbox One.
 7. Ja. Hvorfor er du så frekk? For noen av oss er det bedre enn det som kom før.
 8. Digger min XSX. 🥳 Mindre lastetider i spill Rask UI Quick Resume Ingen viftestøy 60 Hz (fra orig. XBone) 4k downscaling til 1080p Sistnevnte ble ekstra tydelig i dag med nyeste Mando i 4k via Plex. Selv om jeg er på 1080p kunne du se markant forskjell. Eneste negative så langt er kontrolleren som ikke var 100 %. Venter ny i posten som skal komme over helgen.
 9. Dessverre. https://wccftech.com/watch-dog-legion-update-ps5-xsx/
 10. Mener det. Er vel bare at den virker som en lokal cache er det ikke?
 11. En oppdatering med 60 Hz ville også fungert inntil videre. 😎 Ed1t: Endelig kom UPS på onsdag og fikk hentet kontrolleren. Ble mye frem og tilbake med systemet dems. Men etter det ble eskalert skjedde ting..
 12. Har to Halo-kontrollere som har tjent meg i mange år. 🤙🏻 Men når sant skal sies innså jeg faktisk at jeg hadde samme feil med den ene kontrolleren jeg ikke har brukt på noen år. Virker som trigger-rumble feil er et vanlig problem. 🤔
 13. Endte opp med å få service på kontrolleren. Testet masse med de gamle jeg hadde og noe var noe som ikke stemte med den nye. UPS-styr og 3-4 ukers servicetid. 😔
 14. Triggeren føles ikke like bra som mine Xbox One-kontrollere. Den gir ikke den fulle opplevelsen som om den spinner litt fritt. Da mtp. at det høres ut som det slår på noe enn at bevegelsen er stram med kun vibrering.
×
×
 • Create New...