Jump to content

MindTooth

Medlemmer
 • Content Count

  10831
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

119 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16486 profile views
 1. Bakteriebombe mer enn vanlig. 😅
 2. Å styre menyen, osv.? Jeg får ikke det til. Bare at den slår på/av TV’n. CEC har vært aktivert hele tiden.
 3. Dere med LG C1: kan vi bruke fjernkontrolleren til å styre boksen? En kompis sa dette fungerte med en Xbox One S.
 4. https://www.netonnet.no/art/gaming/spillogkonsoll/xbox/xbox-konsoll/microsoft-xbox-series-x/1011151.15694/
 5. https://www.komplett.no/product/1132588/gaming/xbox/xbox-series-x 50+ på lager!
 6. Ser ut som dette skyldes originalkabelen som kom med boksen. Fungerte fint med en annen kabel. Ringe support i morgen. Veldig dumt at jeg ikke har prøvd 4K Bluray før ett år etter jeg fikk boksen. 😔
 7. https://youtu.be/Sbc9QWvuNIo Oppdatering 1.5 for Cyberpunk 2077 med visuell oppgradering for XSX. Noen som har teste allerede?
 8. Kan samme bug mtp. lav oppløsning være forklaringen på Bluray-problemetatikken jeg fikk i helgen? Klager over HDCP handshaking. Vurderer å ringe support for å høre. Kjøpt å betale for noe man ikke får. Var jo et satans h*** for å få spilleren til å fungere, men nei da, ble Minecraft Dungeons i stedet. 😔 Jeg har som sagt over jul, kjøpt meg en LG C1 som jeg forventet ville fungere.
 9. Har du sjekket ut TailsScale: https://tailscale.com/ De er virkelig i vinden om dagen. Det er basert på WireGuard som er å foretrekke. Samtidig gjør de alt så enkelt. Slippe å styre med så mye rart når du er kun er ute etter noe som fungerer.
 10. Kjøpte det offisielle i julen. Ikke mange timer med det, men grei lyd og digger integrasjonen med Xbox’n.
 11. Får 330 Mbit/s. Har satt de opp som samme SSID. Men så ut til å ble litt bedre av seg på egenhånd. Virker veldig hit-n-miss. Er ikke mye trafikk samtidig. Men vi bruker IPTV. Kan det medføre noe Justeringer? Har ikke mye kunnskap om QoS.
 12. Vet folk om det er noe QoS som er aktivert på disse? Opplever at selv med 500 M/bits linje fra Telenor, klarer ikke YouTube på en iPad å spille av i HD, desto mindre 4K. Setter jeg høyere kvalitet manuelt, opplever jeg buffering. Er kun på denne boksen.
 13. Et spill som forsvant i eteren. Har ikke spilt det siden noen timer i desember i fjor. Hadde håpet på NG-oppdateringen snart. Men nå er den utsatt. 🤔
 14. Det ble visst en 55”. 💸 Blir spennende å ta den i bruk etter hvert.
 15. Elkjøp har tilbud denne uken på LG C1 som passer bra med konsollen: https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/300085/lg-55-c1-4k-oled-2021 Vurderer selv da jeg trenger å oppgradere.
×
×
 • Create New...