Jump to content

Lionel_Luthor

Medlemmer
 • Content Count

  2407
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 :)
 1. Noen tips til City spillere på midtbanen? Jeg har ikke fulgt så mye med på dem, men de har mange alternativer å velge i!
 2. Jeg bor i USA, og per i dag kan man ikke velge å bestille iPhone 6S "sim-free" som de kalte det på iPhone 6. Spørsmålet er vel heller om jeg får det i butikken. Må nok ringe å høre med de på forhånd før jeg står i kø over natta. Er vell t-mobile alternativet med pay full alternativet? På iPhone 6 bestilt jeg den på applestore med t-mobile, men det kan godt tenkes at det sto sim-free når jeg tenker meg om.
 3. Tror du ikke han er såpass profesjonell å gjør en god jobb, kanskje går han til real allerede i januar. Han er nok skuffet nå, men jeg tror han er klar til neste kamp jeg!
 4. Håpte virkelig på en stor signering i dag, men ser ut som ikke det blir noe Men er litt herlig å få De Gea tilbake i mål for united
 5. Det må komme inn noe stort snart, å helst i flertall. Dette er jo sjukt
 6. Mandag 31. august: 18.15: James Wilson kan bli Bournemouth-spiller før overgangsvinduet stenger. Unggutten skal være aktuell for en låneovergang til den nyopprykkede klubben, melder The Mirror. Står også at han kan bli solgt. Håper det bare er rykter.
 7. Jeg blir gal av dette overgangvinduet. Hadde bestemt for å bare drite i det også bare se hva status er på tirsdag klokken 19:00, men klarer jo ikke holde meg vekk heller. Jeg forstår ingenting akkurat nå! Med Januzaj og hernandez ut, så er jo angrepsrekken helt krise. Det skjønner jo alle og da tar klubbene seg godt betalt for å selge noe som helst til united. Høres da bedre ut å få inn en spiss først også selge/låne ut angrepsspillere.
 8. Hei, Vet ikke hvor jeg skal plassere denne tråden, men jeg prøver her. Jeg førte opp 90 000 i annen inntekt i selvangivelsen og sendte den inn. Skrev bare at dette var online Casino gevinst, som det er. Men fikk selvangivelsen tilsendt i dag og der ser det ut som de ikke har tatt med den inntekten i utregningen av skatteoppgjøret. Første den opp på 3.1.12 annen inntekt om jeg ikke husker helt feil. Jeg har ikke lyst til å få noe problemer i ettertid, men hvordan går jeg frem nå. Forventes det at jeg skal ringe å klage på dette? Takk for hjelpen!
 9. Er litt skeptisk til batteritiden, 2680 mAh høres ikke så mye ut. Men det er kanskje nok til å komme gjennom en dag.
 10. Fikk Sunwuko hjelm på paragon 260 cirka i season 2 for å få fullt sett. Har fått 1 unity(så mangler 1), har ikke fått torch staven, ikke sett noe til furnace, ikke fått stone of jordan og måtte få et våpen av en kompis for å få en skikkelig bra ancient 2 hander. Men så har jeg fått noe jævlig med Inna's og blackthorn Paragon 290 nå, startet en wizard for gøy og fikk witching hour som første legendary på den. Men sånn er det
 11. Ok, takk skal du ha. Så grei ut den kjøleren Angående wifi, skal kjøpe en TP-link archer A7 trådløst router. Er wifi kort som er innbygd i hovedkort godt nok eller burde jeg kjøpe nettverkskort/USB adapter?
 12. Hei, https://prisguiden.no/liste/152284 Jeg ønsker å kjøpe en ny stasjonær PC som jeg kan ha i noen år fremover som har bra ytelse men som lager lite støy. Men så vil man jo gjerne ha mest mulig for pengene. Jeg har SSD fra før av. Jeg har valgt et veldig lite kabinett, så det er ikke lett å finne strømforsyning og skjermkort som passer. Maks mål på kabinett: CPU Cooler: Not higher than 130MM Display Card: Not longer than 270MM Power Supply: PSII (Not longer than 160MM) Jeg skal ikke overklokke, så ser ikke noen grunner til å kjøpe K utgaven av prosessor. Men er det verd å legge på 1200 kroner for intel i7-4790? Samme med RAM brikker, trenger man egentlig mer en 8GB? Vil bli brukt til litt spilling: LoL, diablo 3, hearthstone, og kanskje GTA5 og nyeste Call of duty.. Ellers vanlig bruk. Så muligens skjermkortet er litt overkill, men syntes det er vanskelig å finne et stille skjermkort. Men kanskje GTX 750 TI / GTX 760 hadde holdt til mitt bruk. Har dere noen forslag til forbedringer på oppsettet?
×
×
 • Create New...