Gå til innhold

We don't go to Ravenholm...


Anbefalte innlegg

Alle som har spilt seg gjennom eller i alle fall et godt stykke i spillet vet hva jeg prater om. Hva synes dere om den plassen?

 

Personlig så synes jeg at den va direkte motbydelig, var litt kult i begynnelsen når du brukte traps (biler, razorblades) men så.... så.... så ble det noe jævlig kjedelig, monstrene kom fra alle kanter mens man måtte løse en puzzle over hvordan man skulle komme seg videre. Jeg klarte denne levelen uten problemer, men noen ganger kan man gå seg vill. Ikke nok ammo for å klare å drepe monstrene, blir også litt dumt med tankte på at enkelte ganger kommer det gjerne 5 zombier mot deg i en veis ende. Selvfølgelig kan du bruke gravitygun til mye nyttig for å bla. drepe med å kaste razor's på dem, men det holder ikke i lengden.

 

Det skuffende var at når jeg og presten skulle komme oss til kirken så bestemte jeg meg for å la han springe bortover, vi ble angrepet og jeg gjorde ingenting, gjemte meg og så på ham kjempe mot 5 stykker (et eller anna form for zombier som kan hoppe og springe) uansett... duden ble ikke drept, ånei han så ut til å kose seg virkelig, hans ''warcry'' gjentok seg 10-12 ganger og så slaktet han 1 etter 1. Merkelig, fordi at når han var ferdig med å skyte dem alle ned, så klarte jo alle zombiene å få så sirkus 200 slag på han, han hosta litt og vi løp videre. Trist historie.

 

Så neida, han skulle leke helt og bli igjen å skyte zombier meg kjære meg unnslapp gjennom porten...

 

Jeg spiller på hard og har det veldig gøy, men neste gang jeg skal rune spillet så gleder jeg meg lite til Ravenholm, ikke fordi det er scary... kan ikke forklare med ord så denne får holde -> :thumbdown:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kjedelig brett. Dette brettet er på Half Life demoen.....gjorde ikke meg spesielt begeistret.

Da spilte du ikke hele mappet. :scared:

Fordi det var kjedelig eller fordi jeg ikke spilte hele brettet? Godt mulig det ikke var hele nei. Det ble avsluttet rett etter at du har blitt dratt i den vogna fra det taket og ned til den hagen han står i. Da sier han noe om at han skal vise deg veien til noen huler eller noe sånt.

Lenke til kommentar

Må si meg uenig med trådstarter, jeg fikk helt noia i Ravenholm, skvatt av alt og ingenting, og det var vel bevisst fra Valve sin side at du skulle ha lite/gå tom for ammo her, for å stresse deg enda mer.

 

Enig i at presten kunne vært dødelig og at det kunne vært mission failed hvis presten ble drept, men hvis det er dette du sitter og tenker på når du spiller Ravenholm, har du ikke helt catchet stemninga i spillet.

Lenke til kommentar

Ja dere begge to har et godt poeng, jeg ble skremt og stresset noe sinnsykt til tider og det bidrar jo fint til opplevelsen, hvor deilig var ikke det å se lyset når man var på vei opp fra tunnelen? :)

 

Men likevel så er det noe som drar litt ned. Det ble altfor lite cooperation på dette mappet, presten var beklageligvis helt føkka i hodet (med god grunn kanskje), men synes han burde vist seg litt oftere og kanskje vært med meg en god stund.

Lenke til kommentar
Men likevel så er det noe som drar litt ned. Det ble altfor lite cooperation på dette mappet, presten var beklageligvis helt føkka i hodet (med god grunn kanskje), men synes han burde vist seg litt oftere og kanskje vært med meg en god stund.

 

 

Det er jo det som er fint med skumle spill...

Man skal gå rundt aleina å ikke ha noen normale folk å snakke med på veien...Hvis man har noen å gå med føler man seg mye tryggere å det blir ikke skummelt i det hele tatt!! Ødelegger liksom hele den skumle tilværelsen...

 

Har du ikke spilt AvP spillene å da særlig toern??

Der går man mest aleina å det er MYE skumlere enn HL2!!!

Når man en å annen gang møter på noen normale folk kjennes det som en utrolig lettelse å man kan endelig slappe litt av...

Lenke til kommentar

dude, we don't go to ravenholm anymore.... nuff said.

 

Father Gregori kan dø forresten. Jeg sullet litt mye rundt på siste delen med karen, og gadd ikke å prøve å ta vare på ham. Han ble omringet og daua -> game over. Han hadde nok fått litt vondt av alle tønnene jeg exploderte rundt ham tidligere :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...