Gå til innhold

SkyMarshall Arts

Medlemmer
  • Innlegg

    4 063
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SkyMarshall Arts

  1. Ja hu spiller jo en del på PS5. Gigantosaurus og Peppa Gris spillene. Men tenkte å finne noe som hadde litt fler oppgaver av den enkle typen. Hu liker å løse ting. Men vi prøver litt Yoshi osv å ser om hu klarer få inn motorikken.
  2. Takker for tips. Yoshi er bestilt, Mario Kart 8 har vi og Paw Patrol er lastet ned. Blir bra dette
  3. Kirby er jo en mulighet. Skal titte på det. Er vel forsåvidt gøy for far og det. Men hadde håpet det kom noen hidden gems her som de har på mobilen, men simple puslespill og dra strek hit og dit osv. Masse minigames. Men det dukker vel opp noe hvis man leter lenge nok.
  4. Hei. Kjøpt meg Switch OLED og skal donere gamle til datteren min på 4år. Men sliter med å finne gode ENKLE spill. Type minimalt med inputs og kanskje litt tegning osv. Fant "Unpacking" som falt i smak, men også det blir faktisk for komplisert. Ellers så er det sandbox mode i byene i Lego Marvel noe hun pusler litt med. Men er det noen som har noen forslag på noe annet som passer som ikke er åpenbart. Browse i eShop er jo noe tilnærmet waterboarding og burde vært forbudt. Så om noen har kommet over noe som burde passe perfekt, så tar jeg imot tips
  5. Ja reddet av spillgudene der. Får håpe de rydder opp i hva enn slags roteri det ble i koden der ved release.
  6. Kan det være Medal of Honor? Det fra 2010? Der er du på atv med team i afghanske fjell. Nightvision mission husker jeg. Tror også mission heter "Running with Wolves".
  7. Jeg som trodde jeg gleda meg til Final Fantasy VII Rebirth her. Etter 7 timer med Dark Forces Remaster så var det rett på Jedi Knight II. På kjøret nå. Stygt redd for det blir både Mysteries of the Sith, Outcast og Academy nå før jeg får oppleve Tifa i badedrakt.
  8. Dette kan bli kos. Nå har mini 40 timer i Peppa Gris, et spill som sikkert tar 2 timer å spille HELT ferdig, så her er kanskje det neste store.
  9. @Markiii Du har nevnt Hitler 23 ganger i denne tråden. Jeg telte. Mulig Lex Friedman også skal gjøre et intervju med Putin. Han snakker vel også russisk flytende. Liker intervjustilen til Lex. Rolig og fattet og gravende. Det kan bli interresant. Det er vel ikke helt avklart enda, men han nevnte at det var på tapeten når han intervjuet Tucker Carlson nylig.
  10. Det vet jeg ikke. Er noen fler detaljer her. https://www.kyivpost.com/post/28392
  11. Her er han 21. februar mens han deler ut medaljer til noen av de som tok Avdiivka iallefall. https://vk.com/wall-133441491_965614
  12. Gode 7 timer med pur nostalgi her. Litt kvalitetsløft på enkelte funksjoner og moderniserte kontroller var alt som skulle til for å puste liv i denne klassikeren igjen. Må også si jeg er imponert over restaureringen av cut-scenes og den biten. Nightdive må beskyttes for enhver pris.
  13. Kjære vene. Her var det mye følelser i sving. Har ikke interesse av å diskutere noe av dette med deg jeg
  14. Ja historien er ikke ferdigskrivd om hvilket alternativ som var verdt det enda. Time will tell.
  15. Jeg deler ikke dette ufattelige behovet for å demonisere alt og alle som vil høre flere perspektiver altså. Ja det var "forfriskende" for meg å høre Putin prate. Jeg trenger ikke en avhandling som forteller meg hvorfor alt jeg hørte var renspikka ondskap og løgn. Jeg kan tenke helt selv. Kommer ikke til å falle for Putins magiske sjarme og verve meg av den grunn. Og om Tucker er patriot eller ikke er meg revnende likegyldig for å være ærlig. Jeg lo høyt når han var på kjøpesenter. Veeeldig tydelig han pushet en syltynn innenrikspolitisk propaganda til amerikanere der. Og når det kommer til ondskap, så begynner vel Ukrainerene å angre så smått på at de hoppet til i sengs med USA nå gjør de ikke? Var det ikke Kissinger, en annen mann vi må hate som pesten, som hadde parafrasen "To be the enemy of the US is dangerous, but to be a friend is fatal."? Syns å passe bra nå, om all support faller fra. All informasjon er bra. Kildekritikken må man ta selv.
  16. Det landet har en liten jobb å gjøre før de blir såpass delt på midten at de må slåss litt igjen. Og det orker ikke jeg følge med på. Hadde vel egentlig ingen kommentar til det utover det jeg. Handlet om klovnen Carlson dette.
  17. Ja, amerikansk politikk er et såpeshow. Om du ikke har fått med deg det kan vel antageligvis ikke jeg hjelpe deg heller. Eneste som klarer å få sagt ting normalt uten en eller annen ekstrem agenda i det landet der, er som postet over, Jon Stewart.
  18. Det er sikkert mulig. Men amerikansk innenrikspolitikk er et såpeshow jeg ikke følger med på.
  19. Har egentlig ikke sett så mye på han for å være ærlig. Intens type. Men virker da som han har nok med pågangsmot og motivasjon for hva enn han prøver å oppnå.
  20. Ja Nord-Korea endte vel opp med byen Keasong og dyrka mark i vest, mens Sør-Korea tok Sokcho og noen fjellområder i øst. Men du treffer spikeren på hodet der med full støtte fra USA og allierte. Dette er etter min mening best-case scenario for Ukraina. Alt annet er ønsketenkning. De får ikke tilbake noe som helst annet, og Krim er en vill feberdrøm. Så de må snakke sammen før alt raser sammen i noe som ikke fungerer for noen. Edit: Kanskje en demilitærisert sone på tvers av Ukraina også blir nødvendig.
  21. Etter flere år med hundretusenvis av meget kildekritiske og nyanserte meninger om krigen i Ukraina fra folk som bruker ord som "Putler" og "raZZland" i annenhver setning, så var dette intervjuet rett og slett et friskt pust. En liten pause fra alt det, bare for å høre perspektivet på den andre siden. Det er ikke farlig å høre alle sider av en sak. Alle kan tenke selv og lese mellom linjer og gjøre seg opp sin egen mening. Intervjuet i seg selv var litt svakt, og Tucker kunne stilt litt andre spørsmål og ikke vært så generell. Putin er flink til å svare mer direkte enn din vanlige politiker vanligvis, så det er alltid noe å få tilbake når noen "angriper" han litt. Megyn Kelly gjorde jo ikke annet enn å konfrontere. Om ikke annet da, så har vi fått bekreftet at han ikke er dø og kan sitte stille uten å ha medisinske tilfeller over lengre tid. Et helt ok men litt svakt intervju. Tucker Carlson er en patriot som føler landet sitt blir styrt mot stupet, og hans agenda er å belyse det. Putin og russerene har sin agenda. Vi har vår agenda. Det er på tide å snakke sammen. Ukraina er et land som i beste fall ender opp med en sør-koreansk modell med eller uten sikkerhetsgaranti på det de får beholde, og det er på tide å få russerene i dialog.
  22. Vrææææl. Satt å veide mellom Street Fighter 6 og nyeste Mortal Kombat, men ser jo nå at jeg nå har tre å velge mellom.
  23. Fortjent utfall i alle ledd. Søppel av første rang. Solgt på falske lovnader og feilinformasjon. Kanskje disse talentløse utviklerene burde slutte å late som om at spillbransjen er veldedighet hvor de kan gjøre hva de vil uten konsekvens. Hadde noen av oss andre levert noe sånn drit i bransjene vi tjener penger så hadde vi ikke hatt jobb lenge. Håper det får etterdønninger økonomisk og profesjonelt som gjør at det svir en stund.
  24. Jeg gledet meg vilt til Starfield. Det tok omtrent 30 timer inntil jeg bare måtte innse at den store ekspansive verdenen bare var loadingscreens og fasttravel. Og space er jo bare en poengløs boks. Så det var synd. Noen gode fokuserte quest-chains er det. Så skal prøve å komme meg mellom det når motivasjonen returnerer. Men sånn inntil videre, kombinert med SVETT performance - så blei dette en nedtur. Er 1% av det som gjorde Skyrim en tidløs klassiker. Dette spillet ble jo glemt før det var ferdig spilt. Bommert. Prøv igjen.
×
×
  • Opprett ny...