Jump to content

cremaster

Medlemmer
 • Content Count

  1123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About cremaster

 • Birthday 05/12/1973
 1. Jaja da ble det utsatt til 23:00 eller der omkring... blir dessverre til at jeg må vente til i morgen. Litt surt var klar for å være med helt fra starten.
 2. Det at du skriver FLOPPY disketter gjør meg veldig skeptisk. Faktisk så skeptisk at jeg lurer på om denne skulle vært postet i humor tråden til forumet.
 3. Betydelig raskere nedlastning av demoen fra yahoo!games: Link
 4. Jeg har også problemer med VG sine videoer. Får feilmelding om at det har oppstått et problem og programmet må avsluttes. Gjelder IE, Opera og Firefox. Det er ingen problemer med dagbladet, youtube og andre videotjenester.
 5. Personlig har jeg veldig sans for ytringsfriheten, og synes at alle som vil bør få uttale seg her.
 6. Vet ikke om denne bør ligge i humor eller webshop kategorien, men ta en titt på "tilbudene" og veiledende pris Komplett
 7. Fant følgende "artige" navn: 5 Rumpe 30 Tiss 13 Bæsj 28 Mens 17 Diare 10 Knull 32 Buse 15 Bollemus Og en level 67 Bollemusa, som var human female paladin
 8. Det finnes alltids noen som mener at en dyr kabel gir bedre bilder, men jeg skjønner ikke hvordan så lenge signalet er digitalt. Jeg mener enten så virker det eller så virker det ikke. En får jo ikke bedre bilder av å koble kameraet til maskinen med en rådyr usbkabel. Fordeler med dyr kabel kan være: 1. Bedre kontakter som tåler mange omkoblinger. 2. Bedre skjerming mot støy 3. Mulighet til å overføre feks 1080p over større avstander som 10m+
 9. Det bllir vel 4999,- som lanseringspris på Elkjøp tenker jeg. Tror nok at jeg kommer til å vente med kjøpet en stund, er ikke så mange fristende spilltitler ennå.
 10. Da var en Onkyo Reciver til gi bort pris bestilt. For bra tilbud til å ikke kaste seg over det Utrolig mye forsterker for pengene dette her.
 11. Hmm homebrew mulighetene gjør definitivt PS3 langt mer aktuell i mine øyne. Det kan jo bli en meget bra multimediaboks med Linux innstallert. Blir spennende å følge utviklingen på den fronten.
 12. Etter å hatt stemmerett, og benyttet den, i 15 år har jeg kommet frem til at valgresultatet har liten ller ingen betydning for min hverdag. Uansett hvem som vinner valget vil endringene bli minimale. Eneste stortingspartiet som ikke har fått prøve seg i regjering er FRP, regner med at det ikke blir noe anerledes med de heller.
 13. Meget gode erfaringer med ADSL2 fra NGT her. Har Speedtouch 585i, og ligger jevnt på ca. 90% av mulig kapasitet.
 14. Strømkabelen skaper sannsynligvis ikke problemene. Som andre sier prøv å bytte skjermkabel.
×
×
 • Create New...