Gå til innhold

SkyMarshall Arts

Medlemmer
  • Innlegg

    4 059
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Om SkyMarshall Arts

  • Bursdag 02. mai 1982

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

17 052 profilvisninger

SkyMarshall Arts sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja reddet av spillgudene der. Får håpe de rydder opp i hva enn slags roteri det ble i koden der ved release.
  2. Kan det være Medal of Honor? Det fra 2010? Der er du på atv med team i afghanske fjell. Nightvision mission husker jeg. Tror også mission heter "Running with Wolves".
  3. Jeg som trodde jeg gleda meg til Final Fantasy VII Rebirth her. Etter 7 timer med Dark Forces Remaster så var det rett på Jedi Knight II. På kjøret nå. Stygt redd for det blir både Mysteries of the Sith, Outcast og Academy nå før jeg får oppleve Tifa i badedrakt.
  4. Dette kan bli kos. Nå har mini 40 timer i Peppa Gris, et spill som sikkert tar 2 timer å spille HELT ferdig, så her er kanskje det neste store.
  5. @Markiii Du har nevnt Hitler 23 ganger i denne tråden. Jeg telte. Mulig Lex Friedman også skal gjøre et intervju med Putin. Han snakker vel også russisk flytende. Liker intervjustilen til Lex. Rolig og fattet og gravende. Det kan bli interresant. Det er vel ikke helt avklart enda, men han nevnte at det var på tapeten når han intervjuet Tucker Carlson nylig.
  6. Det vet jeg ikke. Er noen fler detaljer her. https://www.kyivpost.com/post/28392
  7. Her er han 21. februar mens han deler ut medaljer til noen av de som tok Avdiivka iallefall. https://vk.com/wall-133441491_965614
  8. Gode 7 timer med pur nostalgi her. Litt kvalitetsløft på enkelte funksjoner og moderniserte kontroller var alt som skulle til for å puste liv i denne klassikeren igjen. Må også si jeg er imponert over restaureringen av cut-scenes og den biten. Nightdive må beskyttes for enhver pris.
  9. Kjære vene. Her var det mye følelser i sving. Har ikke interesse av å diskutere noe av dette med deg jeg
  10. Ja historien er ikke ferdigskrivd om hvilket alternativ som var verdt det enda. Time will tell.
  11. Jeg deler ikke dette ufattelige behovet for å demonisere alt og alle som vil høre flere perspektiver altså. Ja det var "forfriskende" for meg å høre Putin prate. Jeg trenger ikke en avhandling som forteller meg hvorfor alt jeg hørte var renspikka ondskap og løgn. Jeg kan tenke helt selv. Kommer ikke til å falle for Putins magiske sjarme og verve meg av den grunn. Og om Tucker er patriot eller ikke er meg revnende likegyldig for å være ærlig. Jeg lo høyt når han var på kjøpesenter. Veeeldig tydelig han pushet en syltynn innenrikspolitisk propaganda til amerikanere der. Og når det kommer til ondskap, så begynner vel Ukrainerene å angre så smått på at de hoppet til i sengs med USA nå gjør de ikke? Var det ikke Kissinger, en annen mann vi må hate som pesten, som hadde parafrasen "To be the enemy of the US is dangerous, but to be a friend is fatal."? Syns å passe bra nå, om all support faller fra. All informasjon er bra. Kildekritikken må man ta selv.
  12. Det landet har en liten jobb å gjøre før de blir såpass delt på midten at de må slåss litt igjen. Og det orker ikke jeg følge med på. Hadde vel egentlig ingen kommentar til det utover det jeg. Handlet om klovnen Carlson dette.
  13. Ja, amerikansk politikk er et såpeshow. Om du ikke har fått med deg det kan vel antageligvis ikke jeg hjelpe deg heller. Eneste som klarer å få sagt ting normalt uten en eller annen ekstrem agenda i det landet der, er som postet over, Jon Stewart.
  14. Det er sikkert mulig. Men amerikansk innenrikspolitikk er et såpeshow jeg ikke følger med på.
  15. Har egentlig ikke sett så mye på han for å være ærlig. Intens type. Men virker da som han har nok med pågangsmot og motivasjon for hva enn han prøver å oppnå.
×
×
  • Opprett ny...