Gå til innhold

SkyMarshall Arts

Medlemmer
 • Innlegg

  4 051
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om SkyMarshall Arts

 • Bursdag 02. mai 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

17 008 profilvisninger

SkyMarshall Arts sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kjære vene. Her var det mye følelser i sving. Har ikke interesse av å diskutere noe av dette med deg jeg
 2. Ja historien er ikke ferdigskrivd om hvilket alternativ som var verdt det enda. Time will tell.
 3. Jeg deler ikke dette ufattelige behovet for å demonisere alt og alle som vil høre flere perspektiver altså. Ja det var "forfriskende" for meg å høre Putin prate. Jeg trenger ikke en avhandling som forteller meg hvorfor alt jeg hørte var renspikka ondskap og løgn. Jeg kan tenke helt selv. Kommer ikke til å falle for Putins magiske sjarme og verve meg av den grunn. Og om Tucker er patriot eller ikke er meg revnende likegyldig for å være ærlig. Jeg lo høyt når han var på kjøpesenter. Veeeldig tydelig han pushet en syltynn innenrikspolitisk propaganda til amerikanere der. Og når det kommer til ondskap, så begynner vel Ukrainerene å angre så smått på at de hoppet til i sengs med USA nå gjør de ikke? Var det ikke Kissinger, en annen mann vi må hate som pesten, som hadde parafrasen "To be the enemy of the US is dangerous, but to be a friend is fatal."? Syns å passe bra nå, om all support faller fra. All informasjon er bra. Kildekritikken må man ta selv.
 4. Det landet har en liten jobb å gjøre før de blir såpass delt på midten at de må slåss litt igjen. Og det orker ikke jeg følge med på. Hadde vel egentlig ingen kommentar til det utover det jeg. Handlet om klovnen Carlson dette.
 5. Ja, amerikansk politikk er et såpeshow. Om du ikke har fått med deg det kan vel antageligvis ikke jeg hjelpe deg heller. Eneste som klarer å få sagt ting normalt uten en eller annen ekstrem agenda i det landet der, er som postet over, Jon Stewart.
 6. Det er sikkert mulig. Men amerikansk innenrikspolitikk er et såpeshow jeg ikke følger med på.
 7. Har egentlig ikke sett så mye på han for å være ærlig. Intens type. Men virker da som han har nok med pågangsmot og motivasjon for hva enn han prøver å oppnå.
 8. Ja Nord-Korea endte vel opp med byen Keasong og dyrka mark i vest, mens Sør-Korea tok Sokcho og noen fjellområder i øst. Men du treffer spikeren på hodet der med full støtte fra USA og allierte. Dette er etter min mening best-case scenario for Ukraina. Alt annet er ønsketenkning. De får ikke tilbake noe som helst annet, og Krim er en vill feberdrøm. Så de må snakke sammen før alt raser sammen i noe som ikke fungerer for noen. Edit: Kanskje en demilitærisert sone på tvers av Ukraina også blir nødvendig.
 9. Etter flere år med hundretusenvis av meget kildekritiske og nyanserte meninger om krigen i Ukraina fra folk som bruker ord som "Putler" og "raZZland" i annenhver setning, så var dette intervjuet rett og slett et friskt pust. En liten pause fra alt det, bare for å høre perspektivet på den andre siden. Det er ikke farlig å høre alle sider av en sak. Alle kan tenke selv og lese mellom linjer og gjøre seg opp sin egen mening. Intervjuet i seg selv var litt svakt, og Tucker kunne stilt litt andre spørsmål og ikke vært så generell. Putin er flink til å svare mer direkte enn din vanlige politiker vanligvis, så det er alltid noe å få tilbake når noen "angriper" han litt. Megyn Kelly gjorde jo ikke annet enn å konfrontere. Om ikke annet da, så har vi fått bekreftet at han ikke er dø og kan sitte stille uten å ha medisinske tilfeller over lengre tid. Et helt ok men litt svakt intervju. Tucker Carlson er en patriot som føler landet sitt blir styrt mot stupet, og hans agenda er å belyse det. Putin og russerene har sin agenda. Vi har vår agenda. Det er på tide å snakke sammen. Ukraina er et land som i beste fall ender opp med en sør-koreansk modell med eller uten sikkerhetsgaranti på det de får beholde, og det er på tide å få russerene i dialog.
 10. Vrææææl. Satt å veide mellom Street Fighter 6 og nyeste Mortal Kombat, men ser jo nå at jeg nå har tre å velge mellom.
 11. Fortjent utfall i alle ledd. Søppel av første rang. Solgt på falske lovnader og feilinformasjon. Kanskje disse talentløse utviklerene burde slutte å late som om at spillbransjen er veldedighet hvor de kan gjøre hva de vil uten konsekvens. Hadde noen av oss andre levert noe sånn drit i bransjene vi tjener penger så hadde vi ikke hatt jobb lenge. Håper det får etterdønninger økonomisk og profesjonelt som gjør at det svir en stund.
 12. Jeg gledet meg vilt til Starfield. Det tok omtrent 30 timer inntil jeg bare måtte innse at den store ekspansive verdenen bare var loadingscreens og fasttravel. Og space er jo bare en poengløs boks. Så det var synd. Noen gode fokuserte quest-chains er det. Så skal prøve å komme meg mellom det når motivasjonen returnerer. Men sånn inntil videre, kombinert med SVETT performance - så blei dette en nedtur. Er 1% av det som gjorde Skyrim en tidløs klassiker. Dette spillet ble jo glemt før det var ferdig spilt. Bommert. Prøv igjen.
 13. BLASPHEMY!!!! Men jeg er nok på Team Gouldfan gitt. Konsollkrig er merkelige (men underholdende) greier. Personelig spiller jeg bra spill der bra spill er å spille. Jeg er en av de som kjøper alle konsoller hver generasjon, fordi jeg hater penger.
 14. Roger roger. Verdt å få med seg for de som skumleser like fort som meg, at man skal slette save files først før man sletter spillet, noe jeg ikke klarte selvfølgelig. Men det er bare å gå inn i appdata foldern i etterkant å slette Larian/Baldur's Gate 3 i så tilfelle. Blir moro det her.
×
×
 • Opprett ny...