Jump to content

SkyMarshall Arts

Medlemmer
 • Content Count

  3390
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

554 :)

4 Followers

About SkyMarshall Arts

 • Birthday 05/02/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12266 profile views
 1. Aaaaaaw. Nei spillet har mer enn nok med å holde både deg og motorsykkel in-world for øyeblikket, så vi får vel kanskje bare innse at det blir en DLC greie nede i løypa etter noen massive bugpatcher. Men alt til tross, jeg storkoser meg altså. Den byen de har skapt her har enormt potensiale fremover. I have high hopes.
 2. Aaanyway. Endelig kommet meg mellom prologen og rydda hele Watson for ting å gjøre. 25 timer. Tror egentlig jeg må begynne å fokusere litt fremover ellers blir vel dette en gjennomspilling i hundretimerklassen. Tenkte å gjennomføre denne turen her på PC nå først, også eventuelt kjøre en totalt forskjellig gjennomspilling med female character når (og hvis) CDPR får fikset konsoll sånn at det er en akseptabel next-gen opplevelse på PS5. Er en del bugs her og der, men enda ikke hatt noe gamebreaking. Går mest på fysikk som tilter i vinkel for min del her.
 3. Disclaimer: Jeg digger Cyberpunk på PC. Jeg storkoser meg. Warts and all. Men CDPR har rett og slett scammet konsollfolket. Ingen annen måte å si det på. Så dette er jo LAVMÅL, og klapp på skulderen til Sony som viser litt integritet ovenfor kundemassen sin. Så dette fortjener de faktisk. 100%.
 4. Sony har fjernet Cyberpunk fra Playstation Store, og gir alle full refund.
 5. Hadde det ikke vært lettere å IKKE fyre oppunder med anti-kinesisk opplegg i spillet da? At GoG velger å sikre videre drift i kinesisk marked over et betydningsløst grøsserspill som bare måtte provosere er da ikke så veldig merkelig spør du meg. Hadde sparket de av selv.
 6. Jøss, det der må jeg legge merke til @L1pslide 😄 Det sagt. For en FEST det spillet her er. Er 17 timer inn og egentlig ikke gjort stort fornuftig, bare rusla rundt og dalla med diverse. For en ufattelig fet setting dette var. Skikkelig realisert neuromancer/blade runner med en egen tvist med masse (så langt) dyp lore og historie. Lever seg virkelig inn i hele greia. Skal få begynt skikkelig på hovedhistorien snart, men så langt har jeg ikke kommet så langt. For mange distraksjoner. Når det gjelder bugs har jeg faktisk ikke vært borti noen enda som jeg har lagt merke til, noe som virker helt utrolig i forhold til hva jeg leser og ser på Youtube. Virker som mange sliter med mye rart, men har selv ikke sett noe enda. Spiller på i9-10900K med Asus 3080. Det ser jo sjukt ut. Verdenen livner greit til når man vipper over på RT. Får vel sånn ca mellom 70 og 90fps i 2160p, så har låst den på 60 siden jeg har dratt en adaptiv hdmi bort til stortv og surround for de gangene man skal spille PC med kontroll. Helt megaknall hele greia. Smooth as butter. Tror det fort kan gå med noen timer her mellom jula og utover 2021. Lenge siden jeg har brydd meg om en spillverden. Man gleder seg jo til å sette seg ned for en gangs skyld.
 7. Jeg har hørt mange sier detta, så jeg har jo fulgt med litt. Men det er ikke noe lyd altså. Ikke noe jeg klarer å høre over tv iallefall. Har ikke giddi å lagt øret innat vel og merke, men hører den ikke fra sofaen. Jeg har desember-batchen til Komplett.
 8. Cyberpunk var faktisk 60fps på PS5 her. Det var jo litt nice surprise da. Ble plutselig usikker på om det ble 3080 RTX i kontorstolen eller PS5 på 75" med surround. DECISIONS!!!
 9. Haha da blir Ragnarokk. Passe på at de ikke er FOR fulle av sukker når den blir åpnet opp, for da er det vel mulig ambulansen må komme med hjertestarteren. Er onkelen sin det.
 10. Det ble vel tidlig jul der også ja. Er vel her vært øyeblikk for å si det sånn 😄
×
×
 • Create New...