Jump to content

SkyMarshall Arts

Medlemmer
 • Content Count

  3421
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

578 :)

4 Followers

About SkyMarshall Arts

 • Birthday 05/02/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13789 profile views
 1. Når det dukker opp på PS5, så blir det spilt igjen. Jeg gleder meg faktisk litt. Mange fete øyeblikk de 30 timene jeg hadde med spillet, ødelagt av mange nedturer.
 2. Heihå. Lagd ei ny låt. Innafor å poste den her? Jeg prøver. Jo fler ører jo bedre. Det er en nostalgisk remix (som vanlig) av White Reflection fra filmen Gundam Wing: Endless Waltz. Hele greia er produsert i FLStudio 20 Producer Edition. Brukte vel rundt 35 timer totalt på dette prosjektet. Ikke på Spotify enda, da det tar rundt en uke med papirmølla dems. Skrev nye engelske tekster i tillegg til det orginale japanske. Synger selv, og fikk med meg ei japansk jente ved navn Aria Carino til å ta det japanske. Musikkvideo redigerte jeg sammen med klipp fra Endless Waltz.
 3. Det blir jo ikke rørt overhodet frem til den sagnomsuste PS5-upgraden
 4. Hvordan er ståa med CP nå? Fortsatt milevis fra akseptabelt? Så det var oppe igjen på Playstation idag.
 5. Ja det har balla på seg litt gjennom årene. Mye gull i den pappen altså.
 6. Dro en Odyssey G9 i hus her før helgen. For en upgrade. Predator 27" er nå en liten Youtube-player på topppen der 😅 Utrolig artig opplevelse for en som ikke har sett en ultrawide før engang. Fikk kastet ut de tre skjermene jeg hadde og ryddet skikkelig opp. Jobbe med musikkproduksjon ble jo en helt annen verden, og spilling tok også et steg opp. Kan dra frem Anno 1800 som prakteksempelet da man får så god oversikt at det ikke er mulig engang. I bilspill blir jo skjermen omtrent ei frontrute, så tok seg godt opp i Wreckfest også. Doom Eternal er en drøm, og det samme er alt det andre jeg har prøvd. Verdt 14k? Det er det vel ingenting som er, men når det slutter å gjøre vondt i samvittigheta om ei ukes tid, så er dette helt rått. Blir vel vanskelig å gå til noe mindre senere. Nok en dyr vane man tilvender seg.
 7. Lukte på 40år mens man leser 20år gamle poster i historikken sin med tårer i øya 🧙‍♂️
 8. Ja det stemmer det En gammel traver si.
 9. Dette var da kvalitet MadSky Likte det jeg hørte her. Stemmen din minte meg til tider om vokalisten i The Killers. God produksjon mellom hele og vokalene var tydelige og godt integrert. Fin låt.
 10. Oppfriska gamle nostalgiske minner fra LAN-parties med Battlezone Redux de siste dagene. Its been good times. Men om en liten time skal man vel hoppe utti Resident Evil Village og håpe det er nok et kvalitetskapittel i serien.
 11. Ikke si det. Er fortsatt aktiv time-trial jag i F-Zero X
 12. Er ikke streaming på gamle titler på PS Now. Du laster de ned på konsollen om ønskelig som vanlig. Er bare PS3-titler som er kun streaming. (spiller du på PC er det kun streaming vel og merke) Men det er ikke godt nok det heller. Alt skulle vært til å laste ned. Internettlinja jeg har på den øya jeg bor på her gjør det uaktuelt faktisk. Så ønsket er å få alt kompitabelt på èn maskin. Det hender jo man får et lite retrokick. Det sagt, så er det 700 spill på PSNow da. Men klage skal man uansett 😄
 13. Tja, vi får se hvilken retning de tar fremover. GamePass begynner jo å bli en god deal for mange uten den store backloggen fra før, og kompatibiliteten er jo heller ikke akkurat et minus. Men jeg liker Playstation og blir hos Playstation. Forrige gen Xbox tok livet av min interesse for den konsollen for godt. Men jeg skulle ønske Sony følte seg litt småtruet av den posisjoneringen Microsoft driver med nå og lanserte et skikkelig gjennomført motsvar. Ikke at jeg trenger det egentlig, men det hadde jo vært gøy å kunne spilt alt på en maskin. Vi får se. Denne generasjonen her har jo såvidt begynt, så mye kan skje.
 14. Jeg og en kompis har planlagt vårt årlige "påskerenn", hvor vi spiller multiplayer sofaspill og retrokonsoller ei hel helg - så dette kom jo som BESTILT da. Skal vi få prøvd. Om vi har tid mellom Mario Kart 64 og Goldeneye.
×
×
 • Create New...