Jump to content

Fat_ASS

Medlemmer
 • Content Count

  1569
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 :)

About Fat_ASS

 • Birthday 10/11/1985
 1. Syns den var kul. Hadde jeg vært stinn av gryn så hadde jeg lett kjøpt en slik. Innmaten og prisen var jo langt bedre enn de fleste andre luksusmobiler også. Designen var kul og virker eksklusiv. Nå er ikke jeg sint på pengene mine og vil derfor gjærne beholde dem selv. Men som sagt, hadde jeg hatt mange penger til overs så hadde saken vært annerledes.
 2. Bare jeg som syntes TVen så veldig billig ut? Tv er i dag også et møbel, og burde se bra ut i stuen eller andre plasser også når skjermen er av.
 3. Mange har dvr kamera i bilen, Inklusive meg. Dette er et utmerket hjelpemiddel hvis noe skjer i trafikken og det blir et tvistspørsmål etterpå. Et slikt bodycam kan jo være med på og avsløre gjerningspersoner ved voldtekt, veskenapping, knivran, vold eller kidnapping. Hvis kameraet kan stilles til og opplaste til skyen eller noe annet hvis nødbryter aktiveres eller lignende, kan man få mye hjelp i jakt etter gjerningspersoner. Kan få mange klare bilder og mulig lyd før en eventuell gjerningsperson skjønner at du har kamera på deg. Og da er det allerede lastet opp og for sent.
 4. Ikke? Har ikke bilister også et ansvar for å følge med? Må man ikke være litt årvåken når man velger å navigere rundt på en måte som er farlig for det rundt deg? Det er tross alt litt begrenset hvor fort en fotgjenger kan gå og hvor plutselig det kan skje. Sier ikke at det ikke er lurt å se seg for, men det er litt voldsomt å legge hele skylda på mobil. Er ikke dette noe som viser fram et problem som alltid har vært der? Uoppmerksomme bilister, men nå er det mer synlig fordi de ikke "reddes" av at folk ser de og ikke vil dø? AtW Høres ut på det du skriver at du ikke har lappen til og kjøre bil selv. Oppmerksomhet og oversikt i trafikken er et must når man kjører bil. Men mange plasser er fartsgrensen både 50 og 60 med forgjengeroverganger. Hvis noen da går langs veien på gangfeltet uten noe tegn til og skulle krysse veien så bremser man vanligvis ikke helt opp ved hver overgang. Unntak er hvis man ser barn eller andre ubalanserte mennesker nærme seg et slikt felt. Når selv voksne mennesker da plutselig ut fra ingenting svinger ut i fotgjengerovergangen uten og gi noe tegn eller se seg for, så er det med livet som innsats. 1.5tonn kan ikke stoppe på femøringen. Dette problemet er mye større når folk går med nesen ned i mobilen. Da tenker man liksom ikke like mye på det rundt seg.
 5. Mye visste jeg fra før men enkelte ting var nytt. Artig med artikkler om tekniske ting man vanligvis ikke går og tenker på Finner ca 1 extra artikkel jeg har lyst og lese i mnd, så at vi utenfor ekstra klubben får en slik artikkel i mnd høres ut som dårlig butikk for dere, og akkurat passende for slike som meg. Til opplysning bruker jeg ikke adblock av respekt for jobbene deres:)
 6. jeg er negativ av natur og passer dermed perfekt til og komme med den første negativt kritiske kommentaren.. helt unødvendig å lite nyttig. av erfaring så blir ikke slike nye "features" bukbart før alle produsentene setter slikt som standard, og "featuren" vil dø ut etter at modellen dør ut. hvis du ikke heter apple såklart.
 7. Clickbait er kommet for og bli. er som en liten overraskelse hver gang jeg blir lurt av nyskjerrigheten min t å klikke på en artikkel med "mystisk" tittel:D internettlinjen og pcen min er kjapp nok til at jeg bare sløser noen få sekunder på og klikke meg tilbake når jeg har fått svaret på spørsmålet i tittelen. Frustrerende er det når vg legger ut videoer med slike titler, og man er nødt å se reklame i 15sekunder for og bli skuffet over missledende overskrift. Men på små artikler ser jeg virkelig ikke store problemet. Som man sier, i—land problemer.
 8. Nesten litt for godt til og være sant. Uten og ha satt meg inn i produktet og kickstarter kampanjen deres, vil jeg si meg skeptisk med tanke på hvor useriøs mange av prosjektene som finansieres på denne måten er.
 9. ja dette var et godt eksempel på oversiktlig enkelhet uten vanskelige ord eller støyende pirkeregler.
 10. vil påpeke at det er vel heller få kristne som tror jorda kun er 6000år gammel. "en dag" kan bety flere ting i bibelen. så med andre ord kan "1 dag" i skapelsestid være millioner av år for oss. tid er relativt og jo lenger bort du kommer fra jorda jo større forskjell vil det være på tiden som har gått, for gud som kanskje er 100lysår unna så vil et år der være kanskje 10000 år på jorda. menneskeheten er vel å merke ca 5-6000år derimot, i følge tolkninger av bibelen. hvis forbehold om at min husk er någenlunde riktig.
 11. "En dobbel USB-lader til sigarettenner-uttaket får du til rundt 250 kroner." biltema får du en for 79. ebay får du en for 30kr på 3A. (har en selv) funker fjell! håper ikke "jornalisten" er like lite prisbevisst på andre ting i livet som han er på utsyr til ting han skriver om hver dag.
 12. av disse grunnene stopper jeg nermest alltid når jeg skal bruke mobilen når jeg kjører. Har skrevet meldinger noen ganger å merker at det er ikke kjangs å følge forsvarlig med på veien samtidig. samtaler er lettere, men tar meg selv i at fotgjengerfelt og mulige farer i veibanen blir totalt oversett når jeg knoter etter svartasten eller ser ned på mobilen.
×
×
 • Create New...